06 / 07 / 2024

Cumhurbaşkanı emeklilere müjde verdi! Kimse bunu beklemiyordu! En düşük emekli maaşı açıklandı!

Cumhurbaşkanı emeklilere müjde verdi! Kimse bunu beklemiyordu! En düşük emekli maaşı açıklandı!

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, katıldığı canlı yayında önemli açıklamalarda bulundu. İşte detaylar!



Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, katıldığı canlı yayında açıklama yaptı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, en düşük emekli aylığının 7 bin 500 lira olacağının müjdesini verdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, konuşmasında en düşük emekli aylığının 2 bin lira artırılacağını söyledi. Bu şekilde en düşük emekli maaşı 7 bin 500 lira olacak. Konu ile ilgili Twitter adresinden de bir paylaşım yapan Erdoğan, “En düşük emekli aylığını 7 bin 500 liraya yükseltme kararı aldık. Milletimize, tüm emeklilerimize hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ederim” ifadelerine yer verdi.

EMEKLİLER İÇİN YENİ HABERLER BİTMİYOR!

Emekli vatandaşlarla ilgili bomba gelişme yaşandı. İşte detaylar... 

Nakit sıkışan ve paraya ihtiyacı olan emeklilerin artık yüzü gülecek. Vakıfbank, Ziraat Bankası ve Halkbank tarafından düzenlenmekte olan kampanyalar emekliler tarafından ilgi ile takip ediliyor. Bu bilgilere göre 5 bin 500 lira ve üzeri emekli maaşı olan kişilere 10 bin TL ihtiyaç kredisi ödemesinden yararlanabilecekleri duyurdu. Başvurmak isteyenlerin internet bankacılığını tercih edebilecekleri belirtildi. İhtiyaç kredisi için de başvuruda bulunan emekli vatandaşlar için kısa bir süre içinde geri dönüş alabilirler. Başvuruların olumlu olması halinde ise ödemeler aynı gün içinde hesaplara geçiş yapılacaktır.

Kamu bankalarının sunduğu bu kapmayanların dışında özel bankalarda harekete geçti. Garanti Bankası, İş Bankası, Akbank ve Finansbank gibi bankalar da emeklilerin yüzünü güldüren kampanyalarını üst üste duyurdu. 5 bin 500 TL emekli maaşı alan kişiler de ödemelerini hemen ceplerine atacaklar.

BAYRAM İKRAMİYELERİ KRİTİK GÖRÜŞME!

Ramazan ayının gelmesi ile birlikte milyonlarca emeklinin gözü de bayram ikramiyesi için gelecek açıklama bekleniyor. Bakan Vedat Bilgin ile Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) Genel Başkanı Kazım Ergün Ramazan ve Kurban bayramların hemen öncesinde verilecek emekli ikramiyesi için bir görüşme yapacak ve ikramiye tutarları netliğe kavuşacak.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön