06 / 07 / 2024

Doları olanlar dikkat! Dolar yeniden parlıyor, yükseliş trendine girdi

Doları olanlar dikkat! Dolar yeniden parlıyor, yükseliş trendine girdi

Global riskteki artış iştahıyla birlikte 10 gündür yatay seyirdeki dolar dün açıklanan ABD enflasyon rakamlarının açıklanması sonrası global para birimlerinin tepesinde yeniden toparlanarak kendisini gösterdi. Dolar kuru güne 18.25877 TL'den başladı. Euro/TL'nin başlangıcı ise 18,2431 TL oldu. Dolar



 Doları olanlar dikkat! Dolar yeniden parlıyor, yükseliş trendine girdi

Türkiye rakamları açıklandı

Dün Türkiye'de sanayi üretim rakamları açıklanmıştı. Sanayi üretimi aylık bazda yüzde 6.2 daralma gösterdi. Bu veri pandemi sürecinden bu yana sanayide yaşanan en büyük daralmayı işaret ediyor. 

Bugün Euro bölgesinin sanayi üretimi açıklanacak. Türkiye'de ise açıklanması beklenen bir veri bulunmuyor.

Bu haber 14 Eylül 2022 tarihinde saat 10:15' da yazıldı. An itibarıyla dolar kuru 18 lira 25 kuruş, euro 18 lira 22 kuruş, altının gramı ise 999 lira değerinde.

40 soruda TOKİ Sosyal Konut (ucuz konut) Projesi 2022!

Yakında altını geçecek! Gümüş aldı başını gidiyor! 14 Eylül 2022 fiyat listesi

TOKİ Sosyal Konut Projesi’nin tüm detayları bu haberde! Kimler, nasıl yararlanacak? Adım adım TOKİ ucuz konut projesi...

 

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön