03 / 05 / 2024

Ekrem İmamoğlu'ndan binlerce konut mağduruna müjde!

Ekrem İmamoğlu'ndan binlerce konut mağduruna müjde!

Konutla Dolandırılan Hak Sahipleri Platformu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile görüştü. İşte yüz binlerce konut mağdurunu yakından ilgilendiren o görüşmenin detayları...



Özlem Hanelçi  yaptığı açıklamada, yerel yönetimle konut mağduriyeti ile ilgili görüşme talepleri olduğunu fakat yerel yönetimle görüşmek istediklerinde kapıda kaldıklarını da sözlerine ekledi. 

Özlem Hanelçi ve Fahri Kaygu'yu dinleyen İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada konudan ilk başlangıcından itibaren haberdar olduklarını sorunun çözümü için durum tespiti yaptırdıklarını,bu tespitleri yerel yönetimle ortak toplantı gerçekleştirerek, onlarla da paylaşacaklarını belirtti.

İBB Başkanı İmamoğlu, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanıı Murat Kurum ile Marmara Denizi'ndeki müsilaj sorunu ile ilgili bir toplantı gerçekleştireceklerini ve gerçekleştirilecek toplantıda konut mağduriyetini de toplantı gündemine eklediklerini  söyledi. İmamoğlu yaşanan bu sorunun siyaset üstü bir mesele olduğunu bu nedenle ortak çözüm için çaba harcayacaklarını da sözlerine ekledi.

 


Geri Dön