30 / 04 / 2024

Emekli ikramiyelerinin ardından bir ek ödeme haberi daha! 3.750 TL direkt hesaba yatacak

Emekli ikramiyelerinin ardından bir ek ödeme haberi daha! 3.750 TL direkt hesaba yatacak

Kurban Bayramı emekli ikramiyelerinin ardından bir ek ödeme haberi daha geldi. Emekli maaşını TEB’e taşıyan emekliler 3.750 TL’ye varan nakit promosyon kampanyasından faydalanabilecek.



3 BİN 750 TL'YE VARAN PROMOSYON 

Taahhüt süresi boyunca en az 2 adet otomatik fatura ödeme talimatı bulunduran emekli maaş müşterileri, 3.750 TL’ye varan nakit promosyon kampanyasından faydalanabilecek.

Diğer yandan da TEB’e davet ettikleri ve maaşını TEB’e taşıyan her bir emekli maaş müşterisi yakınları için de 250 TL, toplamda 2.500 TL’ye varan nakit ödül kazanabilecekler.
 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön