15 / 05 / 2024

Emekliye müjde! 7000 TL ek ödeme... İşte detaylar!

Emekliye müjde! 7000 TL ek ödeme... İşte detaylar!

Emeklilere Müjdeli Haber geldi! Emekliye ek ödeme duyurusu



TEB'den Müşterilerine 100 TL Jesti Geldi

TEB, müşterilerine 100 TL hediye edeceğini açıkladı. Banka, kampanya şartlarını açıklarken kampanya bitiş tarihini de müşterilerine bildirdi. Özel bankalardan TEB, 2023 yılında da müşterilerini yeni kampanya atılımlarıyla memnun etti. Banka, resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada, 21 Şubat'ta başlayan kampanyanın 21 Mart'ta sona ereceğini söyledi.

TEB 100 TL Bonus Kampanyası Nedir?

TEB, mobilya alan müşterilerine 100 TL ikramiye vereceğini açıkladı. TEB, müşterilerine “21 Şubat – 21 Mart tarihleri arasında mobilya sektöründe yapacağınız her 1.500 TL ve üzeri harcamanıza 50 TL ve toplamda 100 TL bonus kazanma fırsatını kaçırmayın” açıklamasını da yaptı. Banka, bonus yükleme tarihlerini 24 Mart, kullanılmayan bonusların silinme tarihini ise 8 Nisan 20023 olarak duyurdu. Kampanyaya katılmak için harcama yapmadan önce CEPTETEB Mobil Uygulaması kullanılarak veya 4616'ya MOBİLYABONUS yazıp katılım sağlanabileceği belirtildi.

Emekliye müjde! 7000 TL ek ödeme... İşte detaylar!

21 Mart'a kadar geçerli olan kampanyanın sadece mobilya alımlarında geçerli olduğu açıklandı. Müşteri bazında gerçekleştirilecek kampanyada bir müşteri en fazla 100 TL bonus kazanabilir. Kampanya süresince tek seferde yapılan her 1.500 TL ve üzeri harcamaya 50 TL bonus ve toplam 100 TL hediye verilecektir. Aynı iş yerinden aynı gün yapılan farklı giderlerde her zaman ilk gider dikkate alınır. Kampanya sadece yurt içi işlemleri içerecektir. SMS ile kampanyaya katılmak için mesajı TEB'e kayıtlı bir telefondan göndermeniz gerekmektedir. Kampanyaya katılmadan önce yapılan masraflar dikkate alınmayacaktır. Gönderilen SMS'lerin KDV ve ÖİV dahil bedeli Turkcell ve Türk Telekom için 1,00 TL, Vodafone için 0,40 TL olarak hesaplandı.

EDİTÖR NOTU: Bu haber 28 Şubat 2023 tarihinde saat 20.31'de yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 18,84 Türk Lirası, Euro 20,11 Türk Lirası, altının gramı ise bin 113 Türk Lirası değerinde.

İslam Memiş, doları olanı uyardı! Köprüden önce son çıkış!

EYT'liler gözünü bu toplantıya dikti!

Resmen Açıklandı! Konut kredisi için limit yükseltildi: 5 milyon lira...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön