07 / 05 / 2024

En büyük ve en popüler NFT platformları hangisi?

En büyük ve en popüler NFT platformları hangisi?

Bitexen CEO'su Yahya Tuğyan Erdem, en popüler NFT'leri ve detaylarını açıkladı. Erdem, Para Dergisi için kaleme aldığı yazısında en popüler NFT'lerin özelliklerini anlattı. 



EN BÜYÜK NFT PLATFORMLARI

En büyük ve en popüler NFT platformları hangisi?

NFT'lerin ortaya çıkışı ile birlikte, NFT'lerin alım satımının gerçekleştirildiği ve NFT'lerin değerlerinin belirlendiği plat formların sayısında da büyük artış gerçekleşmiştir. Bu plat formlar arasında en çok tercih edilen ise OpenSea olmuştur. OpenSea NFT'lerin popülerliğinin artması ile birlikte günlük işlem hacmi miktarı olarak 200 milyon dolar seviyelerine yak laşmıştır. Platformun aylık işlem hacmi ise 3,8 milyar dolar se viyelerine kadar ulaşmıştır. OpenSea'nin ardından koleksiyon ürünlerinin bulunduğu platformlar ve gaming NFT pazaryer leri sıralamanın üst basamaklarında yer alıyor. Bu platform lardan birkaçı Axie Infinity'nin NFT pazaryeri olan Axie Mar ketplace, NBA'in koleksiyonluk kartlarının dijital hali olarak düşünebileceğimiz NBA Top Shot Marketplace, Rarible ve Foundation gibi platformlardır. Tüm bu platformların yanın da Bitexen olarak tohum yatırımcısı olduğumuz Babylons da en önemli NFT platformları arasında yer almaktadır.

NFT'lerde telif ayrıntısı!

NFT'leri diğer tokenlardan ayıran özellik nedir?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön