18 / 07 / 2024

Euronun kaderini belirleyecek kritik açıklama geldi! Euro yatırımcıları dikkatli olun!

Euronun kaderini belirleyecek kritik açıklama geldi! Euro yatırımcıları dikkatli olun!

Euro kurunda dikkat çeken dalgalanmalar devam ediyor. Kiritik açıklama sonrası Euro/dolar paritesi 0.9945 ile sınırlı seviyede düşüşe geçerken yatırımcılar euro kurunun ne kadar olacağını merak ediyor.




EURO NE KADAR? EURO/TL KAÇ LİRA? 7 KASIM 2022 EURO KURU

Bugün euro/TL kuru alış fiyatı 18,47 lira, satış fiyatı 18,54 lira seviyesinden güne başladı. Açılışta euro dolar paritesi 0,99 seviyesinden işlem görürken kapğanışta euro dolar paritesi değer kaybetti.

Euro/TL alış fiyatı 18,51 lira, satış fiyatı ise 18,61 lira seviyesinden işlem görüyor. 

Euro yağmuru geliyor! Cepler euro dolup taşacak! Bir kenarda eurosu olanlar sizi ilgilendiriyor! Son dakika euro/TL kuru

1 euronuz bile varsa şimdi bakın! Euro'da deprem başladı mı? 1 euro bugün ne kadar? 6 Kasım 2022 euro kuru

Cebimde sadece 1 euro var diyorsanız bile bakın! Euro uçuş için hazırlanıyor! Koşun, hemen yetişin

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön