14 / 05 / 2024

EYT tarihi hakkında AK Parti'den resmi açıklama! Seçimler etkileyecek mi? İşte yanıt!

EYT tarihi hakkında AK Parti'den resmi açıklama! Seçimler etkileyecek mi? İşte yanıt!

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, EYT düzenlemesinin Meclis'e sunulmasına ilişkin, "Seçim bekleniyormuş veya seçimden sonraya kalacakmış gibi bir şey söz konusu değil, irade ortaya çıkmıştır" dedi.



Seçim konusuyla ilgili tarih budur dediğimiz zaman duyuracağız. Erken seçim gibi değil ama seçim tarihinde bir değişiklik söz konusu olacak. Biraz geriye çekebiliriz. Birkaç tarih konuşuluyor. Çok kısa bir süre olarak güncelleme söz konusu olacak.

KILIÇDAROĞLU'NA 'KOMUTA KADEMESİ' TEPKİSİ

 EYT tarihi hakkında AK Parti den resmi açıklama! Seçimler etkileyecek mi? İşte yanıt!

TSK'nın komuta kademesine Ortadoğu'nın bol apoletli komutanları gibi derseniz, bu siyasi eleştiri değil hakarettir. Çıkmış bana birileri vesayet için geçmişte siz de eleştiriler yapıyordunuz diyor. Biz demokrasiye müdahale eden siyasetin işine karışan iradeyi eleştirdik. Ordu bir bütündür, verilen emirleri en başarılı şekilde yerine getirerek son yıllarda Kurtuluş Savaşımızdan bu yana en etkili mücadeleyi ortaya koyuyorlar.

ALİ BABACAN'IN İHA AÇIKLAMASI

İHA'ların SİHA'ların dünyada yaptıkları ile birlikte ortaya çıkardıkları algı oyun değiştirici bir teknolojiye sahip olduklarını gösteriyor. Biz bu çabalarla gurur duyuyoruz, buna emeği geçenlere teşekkürlerimizi sunuyoruz. Bir tekelcilik söz konusu değil, tam tersine başka bir durum söz konusu. Herkes için geçerli olan teşviklerden faydalanmamışlar. Firmaya özel bir iltimas gibi bir yaklaşım yok. Selçuk Bey'in Cumhrubaşkanımızla akrabalığının gündeme getirilmesi ahlaki bir durum değil."

EDİTÖR NOTU: Bu haber 16 Ocak 2023 tarihinde saat 22.29'da yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 18.80 Türk Lirası, Euro 20,31 Türk Lirası, altının gramı ise bin 160 Türk Lirası değerinde.

İslam Memiş altının ineceği en düşük seviyeyi açıkladı!

Emekliye bayram! 3600 ek gösterge farkı belli oldu

Emekliye 100 bin TL müjdesi!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön