12 / 05 / 2024

Garanti BBVA durmak bilmiyor! Yeni kampanya akılları baştan alacak

Garanti BBVA durmak bilmiyor! Yeni kampanya akılları baştan alacak

Garanti BBVA aracılığı ile başlatılan yeni kampanya vatandaşın bankaya akın etmesine ve kampanyadan faydalanmak için şartları araştırmaya sevk etti. Biz de bu haberimizde kampanyanın detaylarını sizler için araştırdık. İşte ayrıntılar.



Garanti Bankası, müşterilere geniş bir şube ağı, ATM'ler, çevrimiçi bankacılık platformu ve mobil uygulamalar gibi farklı kanallar aracılığıyla hizmet vermektedir. Bireysel bankacılık hizmetleri arasında mevduat hesapları, kredi kartları, krediler, yatırım ürünleri ve sigorta çözümleri bulunur. Kurumsal bankacılık alanında ise şirketlere finansman, ticari krediler, mevduat hizmetleri, döviz işlemleri ve ticari kartlar gibi çeşitli ürünler sunulmaktadır.

Garanti Bankası, müşterilerin ihtiyaçlarına uygun çözümler sunmak ve dijital bankacılık teknolojilerini etkin bir şekilde kullanmak konusunda öncüdür. İnovasyona ve teknolojik gelişmelere yatırım yaparak müşteri deneyimini iyileştirmeyi hedefler.

Garanti BBVA durmak bilmiyor! Yeni kampanya akılları baştan alacak

Ayrıca, Garanti Bankası uluslararası faaliyetlere de sahiptir. Yurt dışında bulunan bazı şubeleri ve iştirakleriyle uluslararası ticaret ve finansman işlemlerine destek sağlar.

Garanti Bankası, güvenilirlik, şeffaflık ve müşteri odaklılık gibi değerlere önem verir. Kaliteli hizmet sunmayı, yenilikçilik ve sürdürülebilirlik ilkelerini benimsemeyi hedefler. Aynı zamanda toplumsal sorumluluk projeleri ve sürdürülebilirlik çalışmaları yürüterek sosyal etki oluşturmaya çalışır.

Bu indirim unutulmayacak! Migros'ta tuvalet kağıdına büyük indirim yapıldı! 

Carrefour'dan Galaxy Z'ye muhteşem indirim! Haziran ayı fırsatını kaçırmayın

Üstün yol tutuşu ile Porsche 911 Carrera 4S bayilerde alıcılarını bekliyor


Geri Dön