21 / 05 / 2024

Garanti'den 10 bin TL'lik Hepsiburada hediye çeki kazanma fırsatı! 

Garanti'den 10 bin TL'lik Hepsiburada hediye çeki kazanma fırsatı! 

Türkiye'nin önde gelen bankalarından biri olarak bilinen Garanti Bankası, Bonus üzerinden müjdesi! Peki, kampanya ayrıntıları neler? İşte bütün detaylar...



Türkiye'nin önde gelen bankalarından biri olarak bilinen Garanti Bankası, Bonus üzerinden yeni kampanyasını duyurdu. Garanti tarafından yapılan açıklamaya göre; kampanyanın adı "GARANTİPAY'LE 10.000 TL'LİK HEPSİBURADA HEDİYE ÇEKİ KAZANMA ŞANSI YAKALAYIN!" oldu! Kampanya ekstra bir katılım gerektirmemektedir.

KAMPANYA KAPSAMINDA NASIL KAZANIRSINIZ?

GarantiPay'le 10.000 TL'lik Hepsiburada hediye çeki kazanma şansı yakalayın! Her alışverişte 100 TL ve katları için birer çekiliş hakkı kazanın.

Peki, kampanya ayrıntıları neler? İşte bütün detaylar...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön