01 / 05 / 2024

Gram altın zirve yaptı! Haftanın son gününde rekor üstüne rekor!

Gram altın zirve yaptı! Haftanın son gününde rekor üstüne rekor!

Bu hafta piyasalarda yaşanan dalgalı hareket yatırımcının dikkatini çekmeye devam ediyor. Borsa İstanbul yükselişe geçerken, altın fiyatları tarihi zirveyi gördü



"TEKRAR YÜKSELİŞLER GÖREBİLİRİZ"

IKON Menkul tarafından hazırlanan altın analizinde şu ifadelere yer verildi: Gram altın TL’de, Ons Altındaki yükselişlerin etkisiyle 1168 direnci 2 kere test edildi. Bu seviyede karşılaşılan dirençle de 1164 desteğine kadar geri çekilmeler oldu. 1164 desteği üzerinde tutunma sağlanması halinde tekrar yükselişler görebiliriz. Bu durumda 1168 ve 1175 direnç olarak izlenebilir. Geri çekilmelerde ve 1164 seviyesi altı fiyatlamalarda ise 1152 ve 1139.10 destek oluşturabilir.

#resim3>

EDİTÖR NOTU: Bu haber 20 Ocak 2023 tarihinde saat 18.31'de yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 18.79 Türk Lirası, Euro 20,32 Türk Lirası, altının gramı ise bin 165 Türk Lirası değerinde.

İslam Memiş gram altın için önümüzdeki haftayı işaret etti!

EYT'lilerin ne zaman maaş alacağı belli oldu! AK Parti'den resmi açıklama

Zamlardan sonra emekliye bir müjde daha! 50 bin TL!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön