17 / 07 / 2024

Gümüş bu hafta kaç lira oldu? Gümüş gelecek hafta ne olur?

Gümüş bu hafta kaç lira oldu? Gümüş gelecek hafta ne olur?

Bu hafta gümüş piyasası yukarı yönlü hareket etti. Rusya Ukrayna arasındaki savaşın tekrar alevlenmesi ve Çin'deki Kovid 19 vakalarının artması ile metal yatırım araçlarına olan talep arttı. Gümüş bu hafta değer kazandı, gümüş bu hafta ne kadar oldu, gelecek hafta gümüş ne olur?




GÜMÜŞ FİYATLARI BU HAFTA NE KADAR OLDU?

Gümüş haftanın ilk işlem gününe yukarı yönlü başladı. Haftaya 12,01 liradan başlayan gümüş salı gününe ise gram alış fiyatı 11,81 TL satış fiyatı ise 12,15 TL seviyesinde işlem gördü. Gümüşün onsu güne 25,20 dolar seviyesinde  başladı. Gümüş Çarşamba gününe ise alış fiyatı 11,88 lira, gümüş satış fiyatı ise 12,21 lira seviyesinde işlem görürken, ons fiyatı ise 25,48 dolar seviyesinde işlem gördü. Perşembe ve cuma günü sırası ile  Gümüşün gram alış fiyatı  12,00 lira, satış fiyatı ise 12,33 lira seviyesinde, gümüşün gram alış fiyatı 11,99 lira, gümüşün gram satış fiyatı ise 12,33 lira seviyelerinde işlem gördü.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön