17 / 05 / 2024

Gümüş bu hafta kaç lira oldu? Gümüş gelecek hafta ne olur?

Gümüş bu hafta kaç lira oldu? Gümüş gelecek hafta ne olur?

Bu hafta gümüş piyasası yukarı yönlü hareket etti. Rusya Ukrayna arasındaki savaşın tekrar alevlenmesi ve Çin'deki Kovid 19 vakalarının artması ile metal yatırım araçlarına olan talep arttı. Gümüş bu hafta değer kazandı, gümüş bu hafta ne kadar oldu, gelecek hafta gümüş ne olur?



GÜMÜŞ GELECEK HAFTA NE OLUR?

Gümüş fiyatlarını, Rusya Ukrayna arasındaki savaş durumu etkiliyor. Rusya Ukrayna arasındaki savaş devam ettiği sürece yatırımcılar paralarını değerli metaallere yatıracak. Hal böyle olunca gümüşe olan talep artacak ve fiyatlar rekor seviyelere yaklaşacak. Rusya'nın agresif hareketlerine devam etmesi altın fiyatlarının yükseleceği gibi gümüş fiyatlarını da etkileyecek. Tam tersi bir durum gelmesi halinde ise altın ve gümüş fiyatlarında düşüşler yaşanacak.

Yatırımcıların gümüşe olan talebi arttı! Kaç lira seviyesinde gümüş alınmalı? Gümüş bugün ne kadar?

Gümüşe olan talep fiyatları yükseltti! Gümüşün gramı ne kadar? Gümüşte en doğru alım zamanı

Gümüş fiyatı 26 dolara koşuyor! Uzmanlardan gelen açıklamalar şok etti...

Gümüşe olan talep fiyatları uçurdu! Gümüşün gramı ne kadar? Gümüş fiyatlarında son dakika...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön