07 / 05 / 2024

Gümüş fiyatlarında son dakika şoku! Gümüş 2023'te yükselecek mi? Gümüş yatırımcıları dikkat! 

Gümüş fiyatlarında son dakika şoku! Gümüş 2023'te yükselecek mi? Gümüş yatırımcıları dikkat! 

2023'ün ikinci yarısından itibaren dünya ekonomisinde düzelme bekleniyor. Bu düzelmelerden, gümüş fiyatlarının da destek alması öngörülüyor. Peki gümüş fiyatları yükselecek mi düşecek mi? İşte gümüş fiyatlarında son dakika...



Küresel piyasalar, geçtiğimiz hafta ABD enflasyon rakamlarının beklentilerin üzerinde gelmesi ile enflasyon 40 senenin zirvesini görürken, bu durum gümüş ve altın gibi kıymetli metallarin değer kaybı yaşamasına sebep oldu. 

Peş peşe değer kaybı yaşayan gümüşün ons fiyatı 12 dolar seviyelerinden 10 dolar sınırına kadr geriledi. 

Gümüş fiyatlarında son dakika şoku! Gümüş 2023 te yükselecek mi? Gümüş yatırımcıları dikkat! 

Altın ve Piyasa uzmanı İslam Memiş, düşen gümüş fiyatlarıyla ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulunarak "Ne kadar çok altın ve gümüş çıkarırsak, sepetlerimize o kadar çok koyarız. Umut burada kaybolmaz" ifadelerini kullandı. 

'Gümüş sabır işidir' diyen Memiş, fiyatların tekrar yükseleceğinin altını çizdi ve gümüşün onsunun 19 dolara, gramınının ise 12 TL seviyelerine kadar artacağının altını çizdi. 

Peki bugün gümüş fiyatları kaç lira? Gümüş ne kadar? 1 gram gümüş fiyatı bugün kaç TL? 23 Ekim 2022 gümüş alış satış fiyatı güncel...

GÜMÜŞ FİYATLARINDA SON DAKİKA? BUGÜN GÜMÜŞ KAÇ LİRA? 

Haftanın son işlem gününde gümüş fiyatları alış fiyatı 18,72 dolar, gümüşün gram alış fiyatı 11,21 TL, satış fiyatı 11,69 seviyelerinde seyretti. 

Bugün ise yurt dışı piyasalarda gümüş fiyatları alış 11,58 TL, satış fiyatı ise 12,07 seviyesinden işlem görüyor. Gümüşün ons fiyatı ise 19,38 dolar seviyesinde oldu. 

Elinde altını olanlar dikkat! Umutlu bekleyiş başladı! Yeniden…

Doların Kasım ayı başında ne kadar olacağı açıklandı! Elinde dolar olanlar kafayı yiyecek! Acilen bu rakama göz atın!

Elinde Euro olanlar ne yapmalı? 4 gün kaldı! Euroda gergin bekleyiş devam ediyor!

Benzin, motorin ve LPG'de son dakika! Akaryakıta zam geldi mi? Opet, BP, Petrol Ofisi, Shell 23 Ekim 2022 fiyat listesi

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön