25 / 05 / 2024

1 milyar dolarlık ev

1 milyar dolarlık ev

Hindistan'ın en zengin adamı Mukesh Ambani tarafından yaptırılan 27 katlı bina Bombay'daki Altamount Road'da bulunuyor.

1,2 milyar dolarlık uluslararası doğrudan yatırımın 223 milyon doları yabancıya gayrimenkul satışından!

Uluslararası Yatırımcılar Derneği tarafından açıklanan rakamlara göre, Ekim'deki 1,2 milyar dolarlık uluslararası doğrudan yatırımın 223 milyon doları yabancıya gayrimenkul satışından geldi. İşte o rakamlar...

ABD 1 hafta içerisinde 112 milyar dolarlık tahvil ihalesi yapacak! Gözler bu satışa çevrildi!

ABD Hazinesi perşembe gününe kadar 3 ihalede toplam 112 milyar dolarlık tahvil ihalesi gerçekleştirecek. Analistler, bu ihalelerde oluşacak tahvil faizlerinin piyasalar üzerinde etkili olmasının öngörüldüğünü belirtti.

Tarım, gıda ve içecek sektörü yılın ilk çeyreğinde 12,23 milyar dolarlık ihracat gerçekleştirdi

Türkiye Gıda ve İçecek Sanayii Dernekleri Federasyonu (TGDF) Dijital Veri Paneli'ne göre, 2023 yılının ilk 6 ayında tarım, gıda ve içecek sektörü, geçen sene aynı dönemine kıyasla yüzde 1,04 yükselişle 12,23 milyar dolarlık ihracat yaptı.

ASELSAN'dan 20,7 milyar lira ve 1,2 milyar dolarlık iki yeni sözleşme!

ASELSAN ile Türk Havacılık Uzay Sanayii (TUSAŞ) uçak modernizasyonu ile ilgili 20,7 milyar lira ve 1,2 milyar dolarlık iki sözleşme imzalandı.

Dünya Bankası'ndan 1 milyar dolarlık destek!

Dünya Bankası, Çad Gölü Havzası'ndaki güvenlik sorunundan etkilenenler için 1 milyar dolarlık destek paketini onayladığını duyurdu.

Dünya Bankası onayladı! Deprem bölgesi için 1 milyar dolarlık finansman sağlanacak!

Türkiye'de 6 Şubat'ta meydana gelen ve 11 ilin etkilendiği depremde kırsal konutların ve temel kamu hizmetlerinin yeniden tesisine yardımcı olmak amacıyla Dünya Bankası 1 milyar dolarlık finansman sağlayacak.

Yabancılara konut satışı seçim sonrasında hareketlendi: 1.5 milyar dolarlık bekleyen talep Türkiye'ye gelecek! 

Gayrimenkul Yurt Dışı Tanıtım Derneği (GİGDER) Başkanı Faruk Akbal, seçimin ardından yabancıya konut satışındaki son durumu değerlendirdi. Akbal, birkaç hafta için 1.5 milyar dolarlık bekleyen talebin Türkiye'ye geleceğini dile getirdi. 

Züccaciye sektöründe 2023 hedefi: 7 milyar dolarlık ihracat!

Geçen yıl ev ve mutfak eşyalarında 6,1 milyar dolarlık yurt dışı satışı gerçekleştiren züccaciye sektörü, bu yılı 7 milyar dolarlık ihracatla kapatmayı hedefliyor.

Enerjide 1.5 milyar dolarlık yatırım geliyor! Hedef 45 milyar dolar

EPDK Başkanı Mustafa Yılmaz, depolamalı rüzgar ve güneş enerji santrali kurulması için ön lisans sürecinin tamamlandığını belirterek, “İlk etapta 1.5 milyar dolarlık yatırım olacak. Bu rakam katlanarak yükselecek” dedi.

Türk müteahhitler yurt dışında 4,1 milyar dolarlık proje üstlendi!

Ticaret Bakanlığı verilerine göre Türk müteahhitlik sektörü  yılın ilk çeyreğinde yurt dışında toplamda 4,1 milyar dolarlık proje üstlendi. 

Kripto para borsasından 1,1 milyar dolarlık dev zarar!

Kripto para borsası Coinbase, 2022 yılının 2. çeyreğinde kripto paralarda yaşanan düşüşün etkisiyle yaklaşık 1,1 milyar dolarlık zarar açıkladı. İşte detaylar...

Merkez’den KİT’lere 1,8 milyar dolarlık döviz satışı 7 ayda 23,5 milyar doları buldu

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Mayısta kamu iktisadi teşekküllerine 1,8 milyar dolarlık döviz satışı gerçekleştirdi. Bu satışla birlikte son 7 ayda KİT'lere yapılan döviz satışı 23,5 milyar doları buldu. Nisan ayında ise TCMB KİT'lere 3,3 milyar dolarlık döviz satışı yapmıştı.

Skyland projesinin 3 kulesinde 1.1 milyar dolarlık değer oluştu!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Vahap Munyar bugünkü köşesinde Skyland projesini kaleme aldı. İşte Vahap Munyar'ın 'Skyland’de 1.1 milyar doları yakaladı, HOM’da 120 markayı buluşturdu' başlıklı yazısı...

1 milyar dolarlık ev Haberi

1 milyar dolarlık ev

Antilia adı verilen bina 1 milyar dolardan fazla paraya malolmuş. Binayı ziyaret edenler helikopter pistlerinden, muazzam bir kütüphaneden, büyüleyici yemek salonlarından, mermer döşemelerden ve hatta bir kar odasından bahsediliyor.


Antilia'nın odaları lüks otel lobilerini andırıyor.Ambani ailesi şimdiye kadar evleriyle ilgili ne bir röportaj vermiş ne de evin fotoğraflarını yayınlamıştı.Vanity Fair dergisinin Haziran sayısına röportaj veren Ambani'nin eşi Nita ''İlk defa evim hakkında konuşuyorum, medyada evimizle ilgili çok aşırı haberler çıktı'' dedi.


Gerçekten ev yapılmaya başladığından beri basının oldukça çok ilgisini çekti. Bazı gazeteler evin inşaatı sona erdiğinde ailenin oraya taşınmamaya karar verdiğini çünkü evin mimarisinin feng shui benzeri bir akım olan vastu shastraya uygun olmadığını yazdı.


Nita Ambani bu haber çıktığında eve taşınmalarının üzerinden iki aydan fazla zaman geçmiş olduğunuü söylüyor.Ropörtajda yayınlanan fotoğraflardan...