29 / 04 / 2024

16/9 gökdelenleri

16/9 gökdelenleri

Habertürk Gazetesi'nden Ünsal Ereke'nin haberine göre; Silueti bozduğu için mahkemenin katların tıraşlanmasını istediği 16/9 projesini inşa eden Astay Gayrimenkul'un Başkanı Toprak, "496 dairenin 170'i yabancıya satıldı.

Ev sahipleri dikkat: Son 9 gün kaldı! Evinizin değeri bu rakamı aşıyorsa verginizi unutmayın!

Değerli konut vergisinin ilk taksit ödemelerinin son günü 29 Şubat olarak açıklandı. Milyonlarca ev sahibini ilgilendiren vergide tüm detaylar belli oldu. Peki kimler değerli konut vergisi ödeyecek, kimler muaf olacak? 

Bakan Işıkhan'dan flaş asgari ücret açıklaması! 9 gün sonra asgari ücrette dananın kuyruğu kopacak! İşte o planlama...

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, yeni asgari ücretin belirlenmesi çalışmaları ile ilgili kritik açıklamalarda bulundu.

Okullarda 9 gün tatil kararı: MEB o tarihte anaokulundan liseye kadar her sınıf için tatile girileceğini duyurdu

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, okullarda 4 gün ders ve 3 gün tatil uygulama önerisinin kesin bir dille reddedildiğini açıkladı. Bu açıklama, öğrenciler arasında büyük ilgi uyandırdı. Milyonlarca anaokulu, ilkokul, ortaokul ve lise öğrencisi, Eylül ayı itibariyle derslerine başladı.

Havaist, bir günde 23 bin yolcu taşıyarak rekor kırdı!

İstanbul Havalimanı'na taşıma hizmeti sağlayan Havaist firması, 9 günlük Kurban Bayramı tatilinin son gününde 23 bin yolcu taşıyarak rekora imza attı.

DS 9'a 337 bin TL'lik Temmuz 2023 zammı geldi! İşte DS 9 güncel fiyat listesi!

DS 9'a bu ay tam 337 bin TL'lik Temmuz 2023 zammı geldi. Peki DS 9'un yeni fiyatları ne kadar oldu? İşte DS 9 güncel fiyat listesi...

Bankalar yarın açık mı? Özel ve kamu bankaları 9 gün kapalı mı olacak?

Kurban Bayramı tatili kapsamında 9 gün tatil yapılacak. Peki, Bankalar yarın açık mı? Özel ve kamu bankaları 9 gün kapalı mı olacak? İşte detaylar...

Sabiha Gökçen Havalimanı'nda Kurban Bayramı yoğunluğu başladı!

Okulların yaz tatiline girmesi ve 9 günlük bayram tatili nedeniyle Sabiha Gökçen Havalimanı’nda bayram yoğunluğu başladı. İSG CEO’su Berk Albayrak, bayram yoğunluğuna karşı gerekli önlemlerin alındığını belirterek sürecin aynı zamanda yapay zeka ile de takip edildiğini ifade etti.

Bayram öncesi yola çıkacaklar dikkat! 60 bin liralık masrafı karşınızda görebilirsiniz

Kurban Bayramı'nın 9 güne çıkmasının ardından arabayla yol yapacak olan vatandaşlara kritik uyarılar peş peşe yapıldı. Oto tamircileri sürücüleri yaşayacağı tehlikeye karşı uyardı. Uyarıları dinlemeyenler 60 bin liralık masrafla karşı kaşıya kalabilir...

9 günlük bayram tatili öncesinde otobüs biletleri tükendi!

Tüm Otobüsçüler Federasyonu (TOF) Genel Başkanı Mustafa Yıldırım, otobüs biletleri tükendiği için ek seferler yapılacağını belirterek, "Bayram tatili boyunca günlük ortalama 800 bin yolcudan, 10 günde yaklaşık 8 milyon insanın taşınacağını öngörüyoruz" dedi.

9 günlük Kurban Bayramı tatili ne zaman başlıyor? Özel sektör bayram tatili kaç gün?

Kurban Bayramı'na sayılı günler kaldı. Vatandaşlar 9 günlük kurban bayramının ne zaman başladığını sorguluyor. Özel sektör çalışanları ise ne kadar bayram tatili yapacağını araştırıyor. Peki,  9 günlük tatil ne zaman başlıyor? Özel sektör bayram tatili kaç gün?

Bayram tatili 9 güne çıktı! Fiyatlar yüzde 94 arttı; tatil süreleri kısaldı

Bayram tatilinin 9 gün olarak açıklanmasının ardından vatandaşlar tatil planları yapmaya başladı. Yaşanan fiyat artışlarına paralel olarak tatil süreleri azalırken, tatilseverlerin en çok tercih ettiği yerlerin başında bu yıl da Antalya ve Muğla geliyor. İşte detaylar...

9 günlük Kurban Bayramı tatili rezervasyonları yüzde 30 arttırdı!

Kurban Bayramı yurt içi tatil rezervasyonları 2022 yılına göre yaklaşık yüzde 30 arttı. 

Bayram tatili 9 güne uzayınca turizmde hareketlilik başladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yeni kabinesi ile yaptığı ilk toplantının ardından aldığı kararları açıkladı. Erdoğan, kararlarını açıklarken Kurban Bayramı öncesi iki günün de idari izin ilan edilmesi ile beraber tatilin 9 olacağını söyledi. Bunun üzerine turizm sektöründe hareketlilik başladı.

16/9 gökdelenleri Haberi

16/9 gökdelenleri

Zeytinburnu'nda Astay Gayrimenkul tarafından inşa edilen 16/9 projesinin İstanbul'un siluetine olumsuz etki etmesi' nedeniyle daha önce imar ve ruhsatlarını iptal eden İstanbul 4'üncü İdare Mahkemesi, şimdi de yüksek katların yıkılması kararını verdi. Siluete etki etmemesi için 85 metre yüksekliğindeki binaların 45 metreye düşürülmesi gerekiyor. Ortaya çıkan davayı tamamen eski davaların tekrar tekrar karşılarına çıkarılması olarak gördüklerini anlatan Astay Gayrimenkul Başkanı Mesut Toprak, "Bu kararlar sürekli olarak karşımıza çıkarılıyor. Kim ne amaçlı bunları yapıyor anlamıyorum. Zaten devam eden dava şu anda temyiz aşamasında bulunuyor" diye konuştu. 


4 MİLYON $'LIK DAİRELER VAR 

Son bildirimin cuma günü akşamı itibarıyla önlerine geldiğini anlatan Toprak, "Avukatlarla çalışmalara başladık. Şu anda biz şirket olarak direkt muhatap değil, dolaylı olarak müdahil durumda bulunuyoruz" dedi. 16/9'un tıraşlanmasını "imkânsız" olarak...