03 / 05 / 2024

173 ülkeye ihracat

173 ülkeye ihracat

Dünya'nın en büyük mobilya kenti olan MASKO, 173 ülkeye ihracat yapıyor. MASKO, bugün başlayan ve 2 Şubat'a kadar devam edecek olan İstanbul Mobilya Fuarı (İMOB)'ta 550 markayı temsil edecek...

Demir çelik devi iflasın eşiğine geldi!

Kurulduğu 1992 senesinden bu yana gerçekleştirdiği üretim ve yatırımlarla demir-çelik sektörünün güçlü firmaları arasına giren, 6 kıtada 72 ülkeye ihracat yapan Güney Çelik, son 2 senede yaşadığı sorunlar sonucunda üretimi durdurma noktasına geldiği belirtildi.

Dev firma iflas etti! 300 çalışan işsiz kaldı

Gaziantep'in ambalaj üreten devi Folyopak iflasını açıkladı. 25 ülkeye ihracat yapan şirkette 300 çalışan işsiz kalırken, fabrika önünde toplanan işçiler tazminatlarını talep etti. İşte tüm detaylar...

Ülkeye gelen her 100 doların 53,5 doları ithalat yoluyla yabancıya gidiyor!

Türk ihracatçılarının yaptığı her 100 dolarlık ihracatta, ithal girdiye ödenen dövizin ortalama 53,5 dolar, ülkeye gelen net dövizin ise sadece 46,5 dolar olduğu belirlendi.

86 ülkeye 5,4 milyon dolarlık ihracat!

Türkiye'nin pul biber ihracatı, 2023'ün ilk yarısında geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 9,54 yükselerek 5 milyon 441 bin dolara çıktı. İşte detaylar...

Deprem bölgesinde 1366 hazır giyim firması 70 ülkeye ihracat yapıyor!

Dünyaca ünlü markalar bölgeye destek için siparişlerini artırmak isterken, yüzde 70'e ulaşan kapasitenin yükselmesi için daha fazla çalışana ihtiyaç var. Tekstilcilerin en büyük sorunu ise üretim maliyeti ve düşük katma değer.

Torku ihracatını 5 yılda ikiye katlamayı hedefliyor

Pancar Ekicileri Kooperatifleri Birliği (PANKOBİRLİK) Genel Başkanı Ramazan Erkoyuncu, Torku markasıyla 40'tan fazla ülkeye ihracat yaptıklarını belirterek, "150 milyon dolarlık ihracatımız var, 5 yıl içinde bunu 300-400 milyon dolara çıkarmayı planlıyoruz" dedi.

Ayakkabı ihracatında rekor! Global markalar Türkiye’de üretime geçiyor!

Ayakkabıda ihracat miktarı geçen yıla göre yüzde 20 artış gösterdi. Türkiye Ayakkabı Sanayicileri Derneği Başkanı Berke İçten, sektörün 70 ülkeye ihracat yaptığını bildirdi.

Türkiye'nin su ürünleri ihracatında çipura, levrek ve Türk somonu zirveye oturdu! Balık hal fiyat listesi 17 Ocak 2023

Rusya Federasyonu başta olmak üzere 96 ülkeye gerçekleştirilen su ürünleri ihracatı, geçen yıla oranla miktarda yüzde 4, değerde yüzde 17 arttı. Peki İstanbul Balık halinde çipura, levrek ve Türk somonu ne kadar? İşte detaylar...

Oyun sektörünün büyüklüğü 1 milyar dolar eşiğini aştı!

Oyun ve eğlence dünyasının büyümesi devam ederken, üretici şirketler 120'den fazla ülkeye ihracat gerçekleştiriyor.

Dondurma deyip geçmeyin! Dünyada 48 ülkeye ulaşan Maraş dondurması bakın ne kadar döviz kazandırdı?

Dondurma deyince artık sadece Türkiye’de Kahramanmaraş akla gelmiyor. Çünkü lezzetiyle de ünlenen bu şehir artık tam 48 ülkeye yaptığı dondurma ihracatıyla döviz rekorları kırıyor ve dünya genelinde de biliniyor. Peki Maraş dondurması geçen sene ihracattan ne kadar gelir elde etti?

184 ülkeye ihracat yaptılar!  2023'te hedefleri 4 milyar dolar

Ev ve Mutfak Eşyaları Sanayicileri ve İhracatçıları Derneği (EVSİD) Başkanı Talha Özger, önceki sene ev ve mutfak eşyaları sektörü ihracatının yüzde 35 artış göstererek 3,4 milyar dolarlık büyümeye ulaştığını belirtti.

Baykar'dan büyük başarı! Tam yüzde 98

Baykar Yönetim Kurulu Başkanı ve Teknoloji Lideri Selçuk Bayraktar, Baykar'ın 27 ülkeye ihracat başarısı gösterdiğini ve bu yıl gelirlerinin yüzde 98'i ihracattan geldiğini ifade etti.

Ticaret yapanlar bu habere dikkat! Bir ülkeye yönelik ihracatımız rekor kırdı! Size de ekmek olabilir

Türkiye'nin büyüme yolculuğu devam ederken, ihracat verileri de vatandaşlarla paylaşılıyor. Ülkemizin bir ülkeye yönelik ihracatı ise rekor seviyelere ulaştı.

173 ülkeye ihracat Haberi

173 ülkeye ihracat
İstanbul ve çevre illerdeki mobilya ihtiyacının yüzde 60'ını karşılayan MASKO, İstanbul Mobilya Fuarı (İMOB)'ta stant kurup, 550 markayı temsil edecek.  Dördüncü kez İMOB'ta stant kuran MASKO'nun 50 üyesi de fuarda kenti standını kuracak. MASKO 173 ülkeye mobilya ihracatı...