22 / 05 / 2024

1957 yılında sağlık sitesi

1957 yılında sağlık sitesi

1957 yılında İstanbul'da sağlık sitesi kurulacakmış. Haseki - Cerrahpaşa - Etyemez - İşçi Sigortaları - Guraba Hastaneleri birbirine bağlanacakmış. Haseki, Cerrahpaşa ve İşçi Sigortaları hastaneleri arasında büyük bir park yapılacakmış.

1957 yılında Beşiktaş, Arnavutköy Mahallesi'ndeki arsa 840 liraya satılık!

1957 yılında İstanbul Defterdarlığı satılık ve kiralık konutları duyurdu. İlanlar arasında yer alan Beşiktaş Arnavutköy Mahallesi'ndeki arsa 840 liraya satılıyormuş. 

1957 yılında Saraçhane ve Beyazıt'taki binaların yıkımına başlanmış!

1957 yılında Saraçhane ile Beyazıt arasındaki bina ve dükkanlar yıkılmaya başlanmış.

1957 yılında İETT çalışanları için Şişli'ye site yapılmış!

1957 yılında İETT mensupları için Şişli Hürriyet Abidesi civarında site inşa edilmesine karar verilmiş.

1957 yılında Modern Mecidiyeköy Sitesi için Büyükdere Caddesi'ndeki arsalar satılacakmış!

1957 yılında, Mecidiyeköy'de Şişli Büyükdere Caddesi ile Beşiktaş Yıldız arasında Modern Mecidiyeköy Sitesi için imar planı hazırlanmış.

1957 yılında Aksaray civarındaki bina ve dükkanlar yıkılmış!

1957 yılında,  Aksaray civarındaki binalarla, Saraçhane ile Beyazıt arasındaki binaların ve dükkanların yıkımına karar verilmiş.

1957 yılında köylünün bir an önce toprak sahibi yapılması istenmiş! 

1957 yılında Bütçe Komisyonunda Arif Onat (CHP) bu memlekete toprakların 50 milyon kişiyi bile geçindirebileceğini ve topraksız köylünün kalmaması gerektiği konusunda açıklamalarda bulunmuş.

Hatay 100. Yıl Köyü'nün temeli atıldı! Depremzedeler 3 yıl boyunca ücretsiz yararlanacak!

Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi, Jandarma Asayiş Vakfı ve Gülmek İyileştirir Derneğinin işbirliği ve sanatçılar, iş insanları ve gönüllülerin katkılarıyla üniversite kampüsü içerisinde depremzedeler için temeli atılan "100. Yıl Köyü" isimli yaşam alanının 3 ay içerisinde tamamlanması planlanıyor.

Tamamlayıcı Sağlık Sigortası yüzde 190 oranında büyüdü!

Yılın ilk 8 ayında prim üretimi %190,2 büyüyen Tamamlayıcı Sağlık Sigortası, sağlık branşının lokomotifi haline geldi. TSS yaptıran sigortalıların sayısı 3 milyon 614 bin kişiye ulaştı.

Akbanklı 18-30 yaşında olanlara tamamlayıcı sağlık sigortası!

Akbank Mobil uygulamasıyla gençler için büyük bir fırsat sunuyor! 18-30 yaş arasında bir Akbank müşterisiyseniz sağlığınızı Aksigorta Tamamlayıcı Sağlık Sigortası ile güvence altına alabilirsiniz. Tamamlayıcı Sağlık Sigortanızın yıllık prim tutarı 1.500 TL'ye kadar Akbank tarafından karşılanacak.

2023 Yılı Sağlık Bakanlığı hastanelerine işçi ve memur alımları ne zaman başlayacak?

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın son açıklamasına göre, 2023 yılında Türkiye genelindeki farklı illerdeki hastanelere yeni işçi ve memur atamaları gerçekleştirilecek. İlgili adayların, gerekli şartları inceleyip uygun olması durumunda başvuru yapmaları beklenmekte. İşte konu ile ilgili ayrıntılar...

Dünya Meteoroloji Örgütü’nden uyarı! Önümüzdeki 5 yıl küresel sıcaklık 1,5 santigrat artacak!

Dünya Meteoroloji Örgütü, önümüzdeki 5 yıl boyunca küresel sıcaklıkların 1.5 santigrat derece sınırının üzerine çıkabileceğini açıkladı. Bu haber herkesin ilgisini çekti...

Sağlık Bakanlığı'ndan büyük imkan! Tam 11.317 personel alınacak!

Kendisini sağlık alanında istihdam etmek isteyen vatandaşlar, Sağlık Bakanlığı'nın, KPSS şartı olmadan yüksek maaşla iş başı yapabileceğiniz bu imkanı değerlendirmek isterseniz haberimizin detayını okuyun...

2023’de altın ve gümüş yeni rekorlar kıracak! İşte uzmanlara göre altın ve gümüş yıl sonunda tam bu kadar olacak!

‘Kıymetli Madenler 2023 Yılı Beklentileri’ adlı raporuna göre, bu yıl kıymetli madenler için pozitif bir yıl olacak. Raporda, altın ve gümüş başta olmak yıl sonunda kıymetli madenlerin ulaşacağı seviyelere ilişkin öngörülere tek tek yer verildi.

1957 yılında sağlık sitesi Haberi

1957 yılında sağlık sitesi

Şehrimizde sağlık sitesi kurulacak


Haseki - Cerrahpaşa ve İşçi Sigortaları Hastaneleri arasında hastalar için büyük bir park yapılacak.


 AKSARAY - SAMATYA ARASI: İlk site Samatya - Aksaray arasında kurulacaktır. Haseki - Cerrahpaşa - Etyemez - İşçi Sigortaları - Guraba Hastaneleri birbirine bağlanacaktır. Bu yolların bir şeritleri cankurtaran gibi hastane arabalarının geçmeleri için ayrılacaktır. Haseki - Cerrahpaşa ve Sigorta Hastaneleri'nin arasına büyük bir park yapılacak, hastalar ve aileleri bu parktan faydalanacaktır.


 İŞÇİ HASTANESİ: İşçi Sigortaları Etyemez Hastanesi için yeniden 13 bina istimlak edilmiştir. 


 YENİ YOL: Akdeniz Caddesi Çapa'dan Samatya'ya inecek, böylece hastane yolları bu caddeye bağlanacaktır.


Akşam Gazetesi 5 Mayıs 1957



Abdullah Kutalmış...