15 / 05 / 2024

250 binden fazla ev el değiştirdi

250 binden fazla ev el değiştirdi

Türkiye istatistik Kurumu'nun 2013 yılının Ekim ve Aralık aylarındaki konut satışının analizlerini yayındı. Çıkan tabloda Türkiye genelinde 282 bin 853 konut satış sonucu el değiştirdi...

TOKİ, 2003'ten bu yana 1 milyon 351 binden fazla bina inşa etti!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TOKİ'nin yapılarının 6 Şubat depremlerinden alnının akıyla çıktığına dikkat çekti. Erdoğan, TOKİ'nin 2003'ten bu yana 1 milyon 351 binden fazla bina inşa ettiğine dikkat çekti. 

2003 - Mart 2024 arasında devlete ait 5 binden fazla taşınmaz özel mülkiyete devredildi!

Özelleştirme İdaresi verilerinden yapılan derlemelere göre 2003 - Mart 2024 tarihleri arasında devlete ait 5 binden fazla taşınmaz özel mülkiyete devredildi.

Tarım Kredi'de dev ramazan kampanyası başladı! Tam 41 gün boyunca 4 binden fazla noktada geçerli olacak!

Yaptığı kampanyalarla dikkat çeken Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Ramazan kampanyası için de düğmeye bastı. 4 binden fazla satış noktasında fiyatların sabitleneceği Tarım Kredi'nin Ramazan kampanyası sadece 41 gün geçerli olacak...

Türk müteahhitler dünya genelinde 12 binden fazla projeye imza attı! 

Türkiye, küresel anlamda en çok iş yapan ilk 250 müteahhitlik şirketi sıralamasında Çin’in ardından ikinci sırada yer alıyor. Dünya genelinde geçmişten günümüze üstlenilen toplam proje sayısı ise 12 bini aştı. 

İnternetten bungalov kiralamayı düşünenler dikkat! 250'den fazla kişi 5 milyon TL dolandırıldı!

Nevşehir merkezli 9 şehirde sosyal medya üzerinden 250'den fazla kişiyi 5 milyon TL dolandırdığı belirlenen 19 şüpheli, emniyetteki işlemlerinden sonra adliyeye sevk edildi. Kişilerin bungalov kiralamak isteyen 250'den fazla kişiyi 5 milyon TL dolandırdığı belirtildi.

Bakan Özhaseki: ‘200 binden fazla konut bitmek üzere’

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, depremin ilk günlerinden itibaren deprem bölgesinde görev alanlarda başladıklarını söyledi. Özhaseki, "Şu anda 200 binden fazla konut inşaatı bitmek üzere” dedi.

Adıyaman’da 41 binden fazla deprem konutu yükseliyor!

Adıyaman Valisi Osman Varol, kent genelinde depremzedelere teslim edilecek toplam 41 binden fazla kalıcı konut inşasının sürdüğünü söyledi.

İnternetten alışverişte en fazla ayakkabı siparişi verildi!

15 binden fazla e-ticaret sitesinden alınan verilere göre; 2023’ün ilk yarısında en fazla ciroyu ayakkabı sektörü yaptı. Bu sektörü tekstil-giyim ve otomotiv yedek parça takip etti. 6 aylık periyotta 2 milyon 378 bin adet sipariş verildi.

THY Emlak Konut GYO Arnavutköy projesine 2 haftada 450 binden fazla başvuru geldi: Son dakika kura açıklaması! 

Emlak Konut GYO ve THY işbirliğiyle, Arnavutköy'de inşa edilecek olan 13 bin konut için iki haftada 450 binden fazla başvuru geldi. İşte ayrıntılar...

Evim Yuvan Olsun kampanyasına bugün itibarıyla 5 binden fazla başvuru geldi!

İçişleri Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, ev sahiplerinin kampanyaya bugün itibarıyla 5 binden fazla başvuru yaptığı kaydedildi.

Depremzedelere iş kapısı açıldı! İŞKUR 22 binden fazla işçi ve personel alacak!

Depremzedeleri ilgilendiren son dakika açıklaması İŞKUR tarafından yapıldı. Yapılan açıklamada 22 binden fazla işçi ve personel alınacağının müjdesi verildi.

Ekrem İmamoğlu'ndan İstanbul depremi açıklaması! Megakentte 90 binden fazla bina... Son dakika! 

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu'ndan İstanbul depremi açıklaması! Megakentte 90 binden fazla bina... Son dakika! 

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Varank açıkladı! 357 binden fazla kişiye istihdam sağlayacak yatırımın önü açıldı!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, 13 bin 653 teşvik belgesi ile 357 binden fazla kişiye istihdam sağlayacak yaklaşık 579 milyar liralık yatırımın önünü açtıklarını belirterek, 2022’nin tablosunu paylaştı. İşte detaylar…

250 binden fazla ev el değiştirdi Haberi

250 binden fazla ev el değiştirdi

Türkiye istatistik Kurumu'nun 2013 yılının Ekim ve Aralık aylarındaki konut satışının analizlerini yayındı. Çıkan tabloda Türkiye genelinde 282 bin 853 konut satış sonucu el değiştirdi. 


Konut satışlarında en yüksek paya sahip olan İstanbul'da 58 bin konut satışı ile %20 oranında paya sahip olurken bu sıralamayı 31 bin konut satışı ile Ankara ve onu da 17 bin konut satışı ile İzmir izledi. Bu tablonun oluşumunda en yüksek gelişme metropol şehirlerine çok sayıda konut inşaası ve kentsel dönüşüm ile yapılması yer alıyor. 


Aynı tablo da en ez konut sayısını 45 konut ile Ardahan, 91 konut ile Hakkari ve 122 konut ile Muş takip etti. İpotekli konut sayısında ki artışı 100 bini buldu. Türkiye genelinde toplam konut satışları içinde ipotekli satışın payı %33,8 oldu....