03 / 05 / 2024

3 havalimanına yakın konut projeleri

3 havalimanına yakın konut projeleri

Türk Hava Yolları Havaalanı Gayrimenkul Yatırım ve İşletme A.Ş., Emlak Konut GYO'dan arsa aldı. Söz konusu alanda yeni konut projesi geliştirilecek ve THY çalışanlarına satılacak...

Ünlü gazeteciye ev sahibinden kira darbesi! Kirayı 3 katına çıkarttı, yetmedi 6 ay sonra da evi boşalt dedi!

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in dün konut arzının arttığını ve özellikle büyükşehirlerde kira fiyatlarının düştüğünü açıklamasının ardından Ünlü gazeteci Ozan Öztürk ev sahibinin, kirasını 3 katına çıkarttığını söyledi. İşte ünlü gazetecinin o paylaşımı...

Beşiktaş Kulübü'nden İstanbul Havalimanı'na komşu 'Beşiktaş Gayrimenkul Projesi' geliyor!

Beşiktaş Kulübü başkan adayı Serdal Adalı kulübün borcunu İstanbul Havalimanı'na yakın mesafede yer alacak Beşiktaş Gayrimenkul Projesi ile kapatacaklarını açıkladı.

İstanbul Havalimanı’nda bayram yoğunluğu! Tatili kapan havalimanına akın etti! Günlük yolcu sayısı 200 bini geçti!

Ramazan Bayramı tatilini memleketinde veya tatil merkezinde geçirmek isteyenler İstanbul Havalimanı’na akın etti. Günlük yolcu sayısı 200 bini geçerken, bayram trafiğinin arife günü olan 20 Nisan Perşembe günü daha da artması bekleniyor.

Kırmızı et fiyatlarına yakın takip! Para cezası uyarısı geldi

Kırmızı ete arda arda yapılan zamlar sebebiyle vatandaş günün ilk anlarında ucuz et kuyruğuna girmek mecburiyetinde kalırken Rekabet Kurumu'ndan gelen açıklamada, yaşanan ücret yükselişlerinin yakın takibe alındığı ve fahiş ücret uygulayanlara cirolarının yüzde 10'una varan idari para cezası uygul

Ramazan öncesi bakliyat fiyatlarına yakın takip! İşte 30 Mart 2022 A101, ŞOK, TMO, MİGROS bakliyat fiyat listesi... 

Ramazan ayına günler kala bakliyat fiyatları yakın takibe alındı. Peki market raflarında güncel bakliyat fiyatları kaç TL'ye satışa sunuluyor? İşte 30 Mart 2022 A101, ŞOK, TMO, MİGROS bakliyat fiyat listesi...

Giresun Dereli'deki afet konutları dere yatağına yakın inşa edildi!

Giresun’da geçtiğimiz sene meydana gelen sel felaketinden sonra Dereli'de başlatılan afet konutları da dere yatağının yakınında inşa edildi.

Hürriyet Emlak'ta kullanıcı sayısı 3 katına çıktı!

Faiz indirim kampanyasının açıklandığı haziran ayının ilk günlerinden itibaren 'satılık talebinde geçtiğimiz 5 yılın en yüksek seviyesini gördüklerini belirten Hürriyet Emlak Pazarlama Direktörü Yusuf Mert Yılmaz, konut aramalardaki hareketliliğin kullanıcı sayılarının 3 katına çıkardığını söyledi.

İstanbul Havalimanı çalışanı ev arayışında!

İstanbul Havalimanı'nın taşınması emlak piyasasını da hareketlendirdi. Havalimanı çalışanları evlerini İstanbul Havalimanı'na yakın bölgelere taşımaya başladı.

İstanbul Havalimanı'na yakın ilçelere talep arttı!

Türkiye Taşınma Dosyası açıklandı. Yıl boyunca gelen taleplere göre, Türkiye’de taşınma talepleri bir önceki döneme göre yüzde 33 artış gösterdi. 3'üncü havalimanına yakın bölgeye talep yüzde 100 arttı.

İlker Aycı: Dünyanın en büyük havalimanına taşınıyoruz!

THY ve havacılığa ilişkin önemli açıklamalarda bulunan Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı, ''Dünyanın en büyük havalimanına taşınıyoruz. Satın almıyoruz. Yatırımcılarımız yanılmasın'' dedi.

THY, İstanbul Havalimanı'na 45 saatte taşınacak!

Türk Hava Yolları, İstanbul Havalimanı'na taşınıyor. ‘Büyük Göç’ 5 Nisan 2019 gecesi saat 3’te başlıyor.

Residence Inn Deluxia kampanya detayları!

Residence Inn Deluxia kampanya detayları haberimizde yer alıyor. Proje 3. havalimanına yakın konumuyla dikkat çekiyor.

3. Havalimanı'na 'İstanbul Havalimanı' tabelası takıldı!

3.Havalimanı'nın açılışına saatler kala, isminin ne olacağı da oldukça merak ediliyor. Yeni havalimanı girşine takılan tabelada 'İstanbul Havalimanı' yazdığı görüldü.

3 havalimanına yakın konut projeleri Haberi

3 havalimanına yakın konut projeleri

Türk Hava Yolları A.O. (THY), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Emlak Konut GYO'dan arsa alımı hakkında açıklama yaptı.

Türk Hava Yolları A.O.'nın yüzde 100 iştiraki olan Türk Hava Yolları Havaalanı Gayrimenkul Yatırım ve İşletme A.Ş., Emlak Konut GYO'nun Yeni Havalimanı yerleşkesi yakınlardaki Dursunköy mahallesinde bulunan yaklaşık 350 hektar büyüklüğündeki arsasının yüzde 50 hissesini satın almak üzere protokol imzaladı.

Söz konusu protokol çerçevesinde, THY ve Emlak Konut GYO, bahsi geçen arsa üzerinde THY ve iştirakleri çalışanlarına yönelik konut projeleri geliştirmeyi planlanıyor. Gelişmeler kamuoyu ile paylaşılacak.

Türk Hava Yolları'nın KAP açıklaması: 
Ortaklığımızın %100 iştiraki olan Türk Hava Yolları Havaalanı Gayrimenkul Yatırım ve İşletme A.Ş., Emlak Konut GYO'nun Yeni Havalimanı yerleşkesi yakınlardaki Dursunköy mahallesinde bulunan yaklaşık 350 hektar büyüklüğündeki arsasının %50 hissesini satın almak  üzere protokol...