07 / 05 / 2024

3.Havalimanı hafriyat çalışmaları

3.Havalimanı hafriyat çalışmaları

Yazın hafriyat taşımada azami seviyede ilerleme kaydetmek amacıyla yeni taşeron firma için ihale düzenlediklerini ifade eden Yusuf Akçayoğlu, mevcut kamyon sayısının binden fazla olduğunu, bunu 2 bine çıkartacaklarını dile getirdi.

3.Havalimanı'nın hafriyatları hızlandı!

Üçüncü Havalimanı CEO'su Akçayoğlu, projede herhangi bir hukuki sorun olmadığını belirterek, "Tüm hafriyat şirketlerini davet ediyoruz. Kamyon sayısı % 100 artacak" dedi.

İsra Holding, bölgenin ilk AVM'si V Mall Ağrı'da hafriyat çalışmalarına başladı! 

Öz sermaye ve güçlü ortaklık yapısıyla faaliyetlerine devam eden İsra Holding’in Ağrı İl Özel İdaresi iş birliğiyle inşa ettiği V Mall Ağrı projesinde hafriyat çalışmaları başladı.

Bakan Uraloğlu: Hedefimiz Hatay Havalimanı'ndaki çalışmaları 2025 yılında tamamlamak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu yaptığı açıklamada Hatay Havalimanı'ndaki çalışmaların iş programına göre 2026 yılında tamamlanacağını fakat hedeflerinin bu tarihi 2025 yılına çekmek olduğunu dile getirdi.

Alya 4 Mevsim’de hafriyat çalışmaları başladı!

BOSS4 Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Alya 4 Mevsim projesinde hafriyat çalışmaları başladı.

Başakşehir Güvercintepe Gençlik Merkezi’ndeki hafriyat çalışmalarında sona gelindi!

Başakşehir Belediyesi, Güvercitepe Mahallesi’nde ilçe gençliğinin bütün ihtiyaçlarını giderecek yeni bir yaşam merkezi inşa ediyor. Güvercintepe Gençlik Merkezi’ndeki hafriyat çalışmaları tamamlandı.

Mersin OSB'de 3'üncü etap çalışmaları başladı!

Mersin-Tarsus Organize Sanayi Bölgesi'nin 3. etabının yapımı için çalışmalar yapılıyor. Proje kapsamında 3'ün Organize Sanayi Bölgesi Ham Yol İnşaatı'nın temeli atıldı.

AKM'de kazık çakma ve hafriyat çalışmaları başladı!

Atatürk Kültür Merkezi Projesi kapsamında yeniden inşa edilmesi planlanan merkezde, kazık çakma ve hafriyat çalışmaları başladı...

Balıkesir Dursunbey OSB'de hafriyat çalışmaları başladı!

Balıkesir Dursunbey’in kaderini değiştirecek olan Organize Sanayi Bölgesi'nde yol açma ve hafriyat çalışmaları başladı.

3. Havalimanı’nın adı İstanbul Airport mu?

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından bugün saat 16:30'da açılacak olan 3. havalimanında çalışmalar tam gaz devam ediyor. Herkes tarafından merak edilen havalimanının adı henüz açıklanmadı. Ancak havalimanının girişine " İstanbul Havalimanı / İstanbul Airport " yazılı tabela asıldı...

Yeni Tokat Havalimanı'nda çalışmalar başladı!

Tokat’ta yaklaşık 115 milyon TL’ye ihale edilen yeni havalimaninda başlayan pist apron ve taksiyolu imalatlarına ait çalışmalar hızla devam ediyor. 

Bilecik Spor ve Yaşam Alanı'nda hafriyat çalışmaları başladı!

Bilecik Belediye Başkanı Nihat Can, Bilecik Ertuğrulgazi mahallesine inşa edilecek olan spor ve yaşam alanı çalışmalarını inceledi.

İstanbul Yeni Havalimanı'nda çalışmalar 7/24 sürüyor!

Türkiye'nin gurur projesi İstanbul Yeni Havalimanı'nda çalışmalar 7/24 esasına göre tam kapasite devam ediyor...

Körfez Çamlıtepe Spor Kompleksi'nde çalışmalar hızlandı!

Kocaeli Körfez Belediyesi tarafından Çamlıtepe Mahallesi’nde Çamlıtepe Spor Kompleksi inşa ediliyor. 4 bin 200 metrekarelik alanda inşa edilecek olan kompleks için hafriyat çalışmaları sürüyor.

Bayburt-Gümüşhane Havalimanı'nda çalışmalar başladı!

Bayburt-Gümüşhane Havalimanı'nın ihalesi 16 Ocak'ta yapılmıştı. Çalışmalar başladığı projenin 2020 yılın9ın Mart ayında tamamlanması planlanıyor...

3.Havalimanı hafriyat çalışmaları Haberi

3.Havalimanı hafriyat çalışmaları

ÜÇÜNCÜ havalimanı inşaatı tam gaz sürüyor. Hatta yetkililer artan işler için kamyon sayısını iki katına çıkartmak istiyor. 


İGA Havalimanı İşletmesi CEO'su Yusuf Akçayoğlu, İstanbul'un yeni havalimanında bugüne kadar yaklaşık 80 milyon metreküp toprak hareketi olduğunu, yıl sonu itibarıyla 250 milyon metreküp toprağın taşınmasını hedeflediklerini belirtti. 

Akçayoğlu,, Cumhuriyet tarihinin en büyük projesi olan İstanbul yeni havalimanı şantiyesinde hafriyat işleri için İGA olarak kendi ekipman parklarına ek olarak 17 taşeron firmayla çalıştıklarını söyledi. 


Yazın hafriyat taşımada azami seviyede ilerleme kaydetmek amacıyla yeni taşeron firma için ihale düzenlediklerini ifade eden Akçayoğlu, mevcut kamyon sayısının binden fazla olduğunu, bunu 2 bine çıkartacaklarını dile getirdi. Akçayoğlu, "Hedeflediğimiz hafriyat rakamların ilerisine geçebilmek için daha fazla taşeronu bu projede yer almaya davet ediyoruz" diye konuştu. 


KRİTERLER BELLİ OLDU 


Firmaların kamyon tipleri...