08 / 05 / 2024

4. Hilti Açık Kapı Günü Etkinliği nerede yapılacak

4. Hilti Açık Kapı Günü Etkinliği nerede yapılacak

Hilti, 2016 yılında Hilti Center’larda 4 kez düzenlenecek olan ‘Hilti Açık Kapı Günü Etkinliği’nin ikincisini 11 Haziran Cumartesi günü gerçekleştiriyor.

Depremzedeler ev beklerken konutlar açık artırma ile satılmış!

6 Şubat'ın yıl dönümünde aradan bir yıl geçmesine rağmen başta barınma olmak üzere bölgede temel sorunlar hala daha sürüyor. Depremzedelerin çadır ve konteynerlarda kaldığı Osmaniye'de TOKİ'nin yaptırdığı evleri açık artırmada sattığı ve bazı kişilerin 3-4 ev aldığı kaydedildi.

Türk müteahhitler yurt dışında 27,4 milyar dolarlık yeni proje üstlendi!

“Yurt Dışı Müteahhitlik ve Teknik Müşavirlik Hizmetleri Değerlendirme Toplantısı”nda önemli açıklamalar yapan Ticaret Bakanı Prof. Dr. Ömer Bolat, Türk müteahhitlerin Cumhuriyetin 100. yılında yurt dışında 27,4 milyar dolarlık yeni proje üstlendiğini söyledi.

Ömür Gedik'in Beykoz'daki 4 katlı lüks villası gündemde! Evin detayları görenleri şaşkına çevirecek!

'Evrim Akın ile Ev Gezmesi' programının bugünkü konuğu Ömür Gedik oldu.  Gedik'in lüks villasının kapılarını programa açarken evin detayları görenleri şaşkına çevirecek.

İBB İstanbul Senin’de alışveriş dönemi başladı! 4 milyonu aşkın ürün avantajlı fiyatlarla satışta!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, mobil süper uygulaması, ‘İstanbul Senin’de ilk ve tek pazaryeri Vodafone iş birliği ile açıldı. İstanbulSenin kullanıcıları artık 14 kategoride online alışveriş yapılabilecek.

Migros'ta sıvı bulaşık deterjanı 21,90 TL’ye, şarjlı kablosuz mikser 229,90 TL’ye, 4 parça çay seti 89,90 TL’ye düştü!

Migros’taki büyük indirim kampanyasının 11 Ekim’de sona ereceği öğrenildi. Bu doğrultuda, sıvı bulaşık deterjanı 21,90 TL’ye, şarjlı kablosuz mikser 229,90 TL’ye, 4 parça çay seti 89,90 TL’ye düştü. İşte 9 Ekim 2023 Migros fiyat listesi...

Depremzedeler için inşa edilen 41 bin konut ve 4 bin 807 köy evi yıl sonuna kadar teslim edilecek!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki 6 Şubat 2023 tarihindeki depremlerinden etkilenen şehirlerde inşası süren 200 bin konuttan, tamamlanma aşamasına gelen 41 bin konut ve 4 bin 807 köy evinin sene sonuna kadar sahiplerine teslim edilmesinin planlandığını dile getirdi.

Adalet Bakanlığı sürpriz bir kararla peş peşe personel alacak! Açık kadrolar ve son başvuru tarihi belli oldu!

Adalet Bakanlığı bünyesinde istihdam etmek üzere 14 adet personel alacağını açıkladı. Son başvuru tarihinin 4 Ekim olduğu öğrenilirken, açık kadrolar ve başvuru şartları da belli oldu.

A101’e iğneden ipliğe indirim! 4 parça fincan seti 99,90 TL’ye, kaymaz yolluk 279 TL’ye, kek kalıbı 69,90 TL’ye indi!

A101’in büyük ses getiren indirimleri bugün başlıyor. Bu kapsamda, 4 parça fincan seti 99,90 TL’ye, kaymaz yolluk 279 TL’ye, kek kalıbı 69,90 TL’ye düştü. İşte A101 fiyat listesi 21 Eylül 2023...

TOKİ'den ucuz ev almak isteyenlere müjde! 42 ilde 182 konut açık artırması o tarihte! Fiyatlar 568.263 TL'den başlıyor

Toplu Konut İdaresi (TOKİ), 42 ilde 182 adet konutu açık artırma ile satışa çıkaracağını ilan etti. İstanbul ve Ankara dahil olmak üzere toplam 42 ilin bulunduğu proje kapsamında 1+1'den 4+1'e kadar daireler satışa sunulacak. 

Aile Bakanlığı Sosyal Yardımlaşma Vakfı birçok ilde personel alacak! Açık kadrolar tek tek belli oldu!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı bünyesinde faaliyet gösteren Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfları bünyesinde personel alınacak. Toplam 4 ilde yapılacak personel alımları için açık kadrolar, başvuru şartları ve son başvuru tarihleri açıklandı. İşte detaylar...

A101'de 6 parça tencere seti 499 TL'ye, borcam çeyiz seti 4 parça 179 TL'ye, Kütahya porselen 12 parça 179 TL'ye düştü!

A101'in 13 Temmuz tarihli aktüel ürünler kataloğunu yayımladı. Bu kapsamda, 6 parça tencere seti 499 TL'ye, borcam çeyiz seti 4 parça 179 TL'ye, Kütahya porselen 12 parça 179 TL'ye düştü. İşte diğer indirimli ürünler ve fiyat listesi....

Haziran ayında dış ticaret dengesi 5,4 milyar dolar açık verdi!

Ticaret Bakanlığı tarafından açıklanan rakamlara göre Haziran ayı öncü dış ticaret verilerine göre, ihracat, bir önceki senenin aynı ayına göre yüzde 10,5 azaldı. Ayrıca aylık ihracat 20,9 milyar dolar şeklinde gerçekleşirken öncü dış ticaret dengesi 5,4 milyar dolar açık verdi.

Emekli maaşı almak için bakın neler yaptılar! Duyanın ağzı açık kalacak!

Emekli maaşı almak amacıyla 4 bini aşkın kişi, sahte boşanma yoluna gitti. Denetimlerden sonra kâğıt üzerinde boşananların maaşları kesildi. Tüm ödemeler ise tahsil edilmeye başlandı.

4. Hilti Açık Kapı Günü Etkinliği nerede yapılacak Haberi

4. Hilti Açık Kapı Günü Etkinliği nerede yapılacak

İnşaat ve el aletleri sektörünün global jenerik markası Hilti, 2016 yılında Hilti Center’larda 4 kez düzenlenecek olan ‘Hilti Açık Kapı Günü Etkinliği’nin ikincisini 11 Haziran Cumartesi günü gerçekleştiriyor. Etkinlik kapsamında birbirinden avantajlı fırsatlar ve indirimler Hilti müdavimlerini bekliyor olacak.


İnovatif ürünleri ve hizmetleri ile inşaat sektöründe fark yaratan Hilti, 2016 yılının ikinci ‘Hilti Açık Kapı Günü Etkinliği’ni 11 Haziran Cumartesi günü Türkiye çapındaki tüm Hilti Center’larda gerçekleştiriyor. Belirli ürünlerde yüzde 55’e varan indirim oranının yanı sıra tüm uç ve bıçaklarda 4 al 3 öde kampanyasının olacağı Hilti Açık Kapı Günü’nde, teşhir ürünlerinde yüzde 35 oranında indirim fırsatı sunulacak. Ayrıca 1.250 TL ve üzeri alışveriş yapan Hilti müşterilerine özel hediyeler olacak.


Ödüllü Çivi Çakma Makinası’na lansman öncesi özel fiyat!


Hilti Açık Kapı Günü’nde,...