14 / 05 / 2024

5. Ulusal Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi

5. Ulusal Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi

5. Ulusal Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi Sonuç Bildirgesi yayınlandı. Kongre 22 Şubat'ta gerçekleştirildi. 

5. Ulusal Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi yarın!

5. Ulusal Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi yarın Swissotel the Bosphorus’ta yapılacak. Kongre beş farklı oturumda düzenlenecek..

5. Ulusal Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi 22 Şubat'ta!

5. Ulusal Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi’nin tarihi belli oldu. Kongre, 22 Şubat 2018’de Swiss Hotel İstanbul’da düzenlenecek.

1942'de alınan karar: Karayolları ve köprüler için her sene 5 milyon lira harcanacak!

1942 yılında karayolları ve köprüleri ilgilendiren bir kanun projesi hazırlanmış. Projeye göre her sene karayolları ve köprüler için 5 milyon lira harcanılmasına karar verilmiş. 

Yüzyılın dönüşümü başlıyor! Her bir konut için 1,5 milyon lira destek verilecek!

Yüzleri güldüren 'Yarısı Bizden' kampanyası ile ilgili önemli açıklamalar yapan Emlak Uzmanı Mustafa Hakan Özelmacıklı “Program çerçevesinde kentsel dönüşüme giren her bir konut için 1,5 milyon TL destek verileceğini söyledi.

Kentsel dönüşümde yol haritası belli oldu! İstanbul'da her 5 yapıdan 1'i dönüştürülmüş olacak!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığının yol haritası kapsamında her yıl 350 bine yakın yeni yapının inşa edilmesi, 5 sene içerisinde de 1.5 milyon riskli bağımsız bölümün tamamının güvenli hale getirilmesi planlanıyor. Böylelikle İstanbul'da 5 yapıdan 1'i dönüştürülmüş olacak

Hesaplara her ay 5 bin 372 TL, 5 bin 247 TL ve 4 bin 997 TL yatırılacak! Sakın kaçırmayın!

Hesaplara her ay 5 bin 372 TL, 5 bin 247 TL ve 4 bin 997 TL yatırılacak... 32 günlük mevduat faizi hesaplamaları resmen yüz güldürdü. Bu paraları sakın kaçırmayın...

Avrupa'da satılan her 5 arabadan 1'i elektrikli!

Avrupa Otomobil Üreticileri Birliği (ACEA) tarafından açıklanan resmi rakamlara göre, Avrupa'da satılan her 5 arabadan 1'i elektrikli...

Ülkeye gelen her 100 doların 53,5 doları ithalat yoluyla yabancıya gidiyor!

Türk ihracatçılarının yaptığı her 100 dolarlık ihracatta, ithal girdiye ödenen dövizin ortalama 53,5 dolar, ülkeye gelen net dövizin ise sadece 46,5 dolar olduğu belirlendi.

İzmir'de 7.5 büyüklüğünde deprem olur mu? Prof. Dr. Ahmet Ercan tek tek açıkladı: Her an... 

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, “Kahramanmaraş Depremi Işığında İzmir'in Deprem Çekincesi. Ne Yapmalı?” başlığı ile bir sunum gerçekleştirdi. Peki İzmir'de 7.5 büyüklüğünde deprem olur mu? Prof. Dr. Ahmet Ercan tek tek açıkladı: Her an... 

Her ayın 6'sında Atasay'da dev indirim var! Fırsatları kaçırmayın! Atasay 5 Ocak 2023 Atasay fiyat listesi 

Atasay'da her ayın 6'sında dev indirim kampanyaları başlıyor. Tüm altın takılarda net yüzde 25 indirim sizleri bekliyor. İşte 5 Ocak 2023 Atasay fiyat listesi.

Karşılıksız 5.250 TL verilecek! Ödemeler her ay hesaplara yatırılacak!

Üniversite öğrencilerini bu zor ekonomik şartlarda bir nebze olsun rahatlatacak son dakika haberi geldi. Binlerce öğrenciye, eğitim hayatlarına katkı sunmak için 5.250 TL ödenecek. Her ay yapılacak ödemeler için öğrencilerin başvuru yapması gerekiyor.

Binlerce kişiye karşılıksız 5.250 lira verilecek: Ödemeler her ay hesaplara yatacak!

Binlerce öğrencinin dolayısıyla da binlerce ailenin bütçesini bir nebze olsun rahatlatacak son dakika haberi geldi. Binlerce öğrenciye, daha rahat bir eğitim hayatı sunmak için 5.250 lira ödenecek. Her ay yapılacak ödemeler için başvuru yapılması gerekiyor.

7. Ulusal Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi'nde neler konuşuldu?

Kentsel Dönüşüm ve Şehircilik Vakfının liderliğinde Management Plus Danışmanlık ve Eğitim tarafından her sene organize edilen bu sene de 7. si gerçekleştirilen “Ulusal Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi” 26 Mayıs Perşembe günü Fairmont Quasar Otel'de yapıldı. İşte detaylar...

Accor Grubu 2030'a kadar 130'dan fazla oteli faaliyete alacak!

Accor Lifestyle ve Eğlence CEO'su, Ennismore Eş CEO'su Gaurav Bhushan, gelecek 5 senede her şey dahil otel ağını 3 kat büyüteceklerine, 2030'a kadar da 130'dan fazla otelin faaliyette olmasını planladıklarına dikkat çekti.

ABD'de ulusal konut fiyat endeksi Eylül ayında yüzde 19,5 arttı!

ABD'de S-P Case-Shiller Ulusal Konut Fiyat Endeksi, Eylül 2021'de geçen senenin aynı dönemine göre yüzde 19,5 artış gösterdi.

5. Ulusal Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi Haberi

5. Ulusal Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi

5. Ulusal Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi 22 Şubat 2018 Perşembe günü Swiss Hotel İstanbul’da 395 kişinin katılımı ile gerçekleşti. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Bakan Yardımcısı Mehmet Ceylan, TOKİ Başkan Yardımcısı Mehmet Özçelik ve Türkiye’nin dört bir yanından belediye başkanları ve gayrimenkul sektörünün önde gelen temsilcilerinin konuşmacı ve konuk olarak yer aldığı kongrenin sonuç bildirgesi yayımlandı.

Management Plus Genel Müdürü Haldun Ersen kongre sonucunu değerlendirdi. Ersen, "Kentsel dönüşüm sürecini güçlü kılacak husus, insanları sürecin içine dahil etmektir. Dolayısıyla, kentleri, sosyal yapısı ve yaşayan dokusu da düşünülerek, yapısal olarak dönüştürmek gerekiyor. Süreci, kenti tanımlayan değer haritaları, yoğunluk haritaları, yoksulluk haritaları, yoksunluk haritaları ve siluet haritaları gibi stratejik haritaların hazırlanması takip eder" şeklinde ifadelerde bulundu. 


5. ULUSAL HER YÖNÜYLE KENTSEL...