02 / 05 / 2024

ABD kasaba satışı

ABD kasaba satışı

ABD’nin Oregon eyaletinde 1 dönümlük alan üzerindeki kasaba satılığa çıkarıldı. Kasabanın bedeli 3.85 milyon dolar olarak belirlendi. Kasabada market, restoran, okul ve hatta kilise mevcut.

2022 ABD için zor geçti! Enflasyonla mücadele perakende sıtışa etki etti

Ticaret Bakanlığı'nın Çarşamba günü bildirdiğine göre, ABD perakende satışları Aralık ayında da düşmeye devam etti  ve enflasyonun yüksek kalması nedeniyle %1,1 düştü.

2023 model Chevrolet Trax resmen karşımızda

2023 Chevrolet Trax, tamamiyle yenilenmiş bir Crossover model olarak geliyor. Mevcut araçtan biraz daha büyük olan ve oldukça daha fazla teknolojiyi bünyesinde barındıran yeni araç, 2023 yılının bahar aylarında ABD'de satışa sunulacak. Kendisinin fiyatlandırması ise 22 bin 590 dolar olarak belirlend

Nissan Ariya’nın ABD’deki satış fiyatı belli oldu! İşte Türkiye'ye geleceği tarih!

İki yıl önce tanıtımı yapılan ancak bir türlü yollara çıkamayan Nissan Ariya'nın ABD’deki satış fiyatı belli oldu. Buna göre Tesla Model Y'nin rakibi olması beklenen elektrikli SUV, 44 bin dolardan (822 bin 696 Türk Lirası) başlayan fiyatlarla satışa sunulacak.

İş Bankası o uygulamayı askıya aldı

İş Bankası,  ABD ve Satı'dan gelen baskılar nedeniyle Rusya'nın ödeme sistemi Mir'i askıya aldı. Kararın, borsada bugün yaşanan sert düşüşte etkili olduğu ve Türkiye ile Rusya arasındaki ticareti de olumsuz etkileyeceği ifade edildi.

ABD'de satılan üçüncü en pahalı konutu kim aldı?

Çinli e-ticaret şirketi Alibaba'nın ortak kurucusu Joe Tsai, ABD'de satılan üçüncü en pahalı konutun sahibi mi oldu?

1.4 milyon dolara 'hayalet kasaba' satın aldı!

ABD'de yaşayan 31 yaşındaki girişimci Brent Underwood, 2018'de 1.4 milyon dolara California'daki Cerro Gordo kasabasını satın aldı. Tüm birikimini kimsenin yaşamadığı 'hayalet kasaba' için harcayan Underwood, Kovid-19 salgını sebebiyle kasabada yaşamaya başladı...

ABD’de 3.85 milyon dolara satılık kasaba!

ABD’nin Oregon eyaletinde 1 dönümlük alan üzerindeki kasaba satılığa çıkarıldı. Kasabanın bedeli 3.85 milyon dolar olarak belirlendi. Kasabada market, restoran, okul ve hatta kilise mevcut.

ABD’de bekleyen konut satışları Temmuz'da 1.3 arttı!

ABD’de bekleyen konut satışları, geçen ay yüzde 1,3 artışla beklentilerin üzerinde gerçekleşti. National Association of Realtors'ın verileri gelecek dönemdeki konut satışları hakkında bilgi sağlaması açısından önem taşıyor.

ABD’de ikinci el konut satışları Temmuz'da yüzde 3,2 geriledi!

ABD’de ikinci el konut satışları temmuzda yüzde 1.3 artış beklentisine karşın yüzde 3,2 geriledi. Analistler, ikinci el konut satışlarının gerilemesini İngiltere'de 24 Haziran'da yapılan AB referandumunun getirdiği belirsizliğe dayandırdı.

ABD’de 1. el konut satışları Temmuz'da yüzde 12,4 arttı!

ABD’de 1. el konut satışları, Temmuz ayında yüzde 12,4 artışla yaklaşık 9 yılın en güçlü performansını gösterdi. Ekonomistler, konut satışlarındaki artışı sektördeki iyileşmenin sanılandan daha kuvvetli olduğu şeklinde yorumladı.

ABD'de bekleyen konut satışları Haziran'da 0.2 arttı!

ABD'de bekleyen konut satışları sektördeki çalkantılara rağmen artarak sektörde ivmelenmenin devam ettiğine işaret etti.

ABD'de birinci el konut satışları yüzde 3,5 arttı!

ABD Ticaret Bakanlığı verilerine göre, birinci el konut satışları haziranda önceki aya kıyasla yüzde 3,5 yükselerek 592 bin oldu.

Saloni Mobilya ABD'de 30 noktada ürün satışı yapacak!

Saloni Mobilya Genel Müdürü Haluk Özbek ''Nisan ayında ABD'de ir bir mobilya fuarına katıldık ABD'de 30 noktada, kendi markamızla ürün satışı anlaşması yaptık.''dedi.

ABD kasaba satışı Haberi

ABD kasaba satışı

Fırsatlar ülkesi ABD’de yeni bir yatırım fırsatı     ortaya çıktı. Oregon eyaletinde bulunan Tiller isimli kasaba satılığa çıktı. Toplam 29 parselden oluşan kasabanın sahibi Garrett Zoller, 1000 dekarlık araziyi komple satılığa çıkardı. Zoller, kasabadaki evler ve arazi için 3.5 milyon dolar, kapalı spor salonu olan okul için ise 350 bin dolar istiyor. 


Çinliler  ilgileniyor

Kasabada bir dönem 250 kişinin yaşadığını belirten Zoller, yakında bulunan değirmenin kapanmasıyla insanların göç ettiğini ve son olarak 2 kişinin kaldığını belirtti. Toplam 50 evin bulunduğu kasabada atıl halde bir okul, kilise, restoran ve bir de market bulunuyor. Arazinin özellikle organik tarıma uygun olduğu ve Çinli yatırımcıların kasabayı satın almakla ciddi olarak ilgilendiği...