01 / 09 / 2024

ABD yıkım planı

ABD yıkım planı

ABD New York'taki Rikers Adası cezaevinin 10 yıllık planı hazırlandı. Adanın yıkılacağı duyuruldu.

Filistinliler'den İsrail'in Doğu Kudüs'teki yıkım planı için protesto gösterisi!

Filistinliler İsrail'in Doğu Kudüs'ün Silvan Mahallesi'ndeki yıkım planı için protesto gösterisi gerçekleştirdi.

Konak Zeytinlik Mahallesi'nde yıkım başladı!

İzmir Konak'ta görüntü kirliliğine neden olan binaların yıkımına başlandı. Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, yıkımı Zeytinlik Mahallesi 1163 Sokak’ta başlattı.

Ankara Adliyesi'nin yıkım kararı iptal edildi!

Melih Gökçek döneminde yapılan ve Ankara Adliyes’sinin yıkım çalışmaları sonrası Ulaşım Transfer Merkezi yapılmasını öngörülen imar planı, yargının kararı ile iptal edildi.

Uzungöl’de kısmi yıkım kararı!

Trabzon'un Uzungöl ilçesinde, yıkım kararı hakkında gelinen son noktayla ilgili bina sahiplerini bilgilendirmek için toplantı düzenlendi. Toplantıda konuşan Çaykara Kaymakamı Salih Çiğdem, yeni imar planı kapsamında 17 binada kısmi yıkım gerçekleşeceğini, 6 binada ise yıkım gerçekleşmeyeceğini açıkl

Bodrum'da imar planına aykırı yapıların yıkım işlemleri sürüyor!

Bodrum'da imara aykırı bölümleri tespit edilen otel, villa, rezidans ve lüks dairelerin yer aldığı 19 projede yıkım çalışmaları devam ediyor...

Bahamalar'da yıkım uydudan görüntülendi!

Dorian kasırgası ABD'den önce Bahamalar'da can kayıplarına neden oldu. Bölgedeki yıkım ise havadan uyduyla görüntülendi.

Akmerkez AVM'de yıkım kararı!

Etiler'de yer alan Akmerkez AVM’de yıkım kararı alındı. Beşiktaş Belediyesi, 4 yıl önce yapılan plan değişikliğinde inşa edilen alanları projeye aykırı buldu.

Ankara Turizm Otelcilik Okulu yıkımı ve imar planı TBMM'de!

Ankara Turizm Otelcilik Okulu binasının yıkımına, binayla ilgili asbest tespiti yapılıp yapılmadığına ve alanla ilgili imar planı değişikliği meclis gündemine taşındı...

Ankara Havagazı Fabrikası'nın yıkımı durduruldu ama tartışma bitmedi!

"Asbest’"iddiaları ile yıkımı mahkeme tarafından yıkımı durdurulan Havagazı Fabrikası’nda tartışma sürüyor. Öte yandan Büyükşehir Belediye Meclisi’nin geçtiğimiz haziran ayında fabrikanın da yer aldığı arazide imar plan değişikliği yaptığı öğrenildi.

Çapa ve Cerrahpaşa'da yıkım Nisan'da başlıyor!

Tarihi Çapa ve Cerrahpaşa Tıp Fakülteleri TOKİ tarafından 3 bin 600 dönüm arazi karşılığında yeniden yapılacak. Yeni tıp fakülteleri için nisana kadar plan çalışmaları tamamlanacak ve ardından da binaların yıkımına başlanacak

Kentsel dönüşümde yıkım planı zorunlu olacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, kentsel dönüşüm kapsamındaki yapıların, başta tehlikeli maddeler olmak üzere ahşap, demir, bakır, beton ve plastik gibi malzemelerin kaynağında ayrıştırılarak yıkılmasını zorunlu hale getiriyor.

Avcılar Tahtakale Mahallesi kentsel dönüşüm için yıkılacak mı?

Avcılar Tahtakale Mahallesi kentsel dönüşüm kapsamında yıkılacak mı? Avcılar Tahtakale Mahallesi'nde dönüşüm Ispartakule bölgesiyle sınırlı mı kalacak? Avcılar Belediyesi ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın Tahtakale Mahallesi yıkım planı var mı?

Ev almak isteyenlere büyük müjde!

Ekonomi yönetimi vergi ve kredi politikasında, düşük gelirlilerin konut sahibi olmasını kolaylaştırmak için harekete geçiyor. Planın ilk adımları 2015 Programı’na girdi.Ev almak isteyenlere büyük müjde...

ABD yıkım planı Haberi

ABD yıkım planı

ABD'nin en acımasız hapishaneleri arasında yer alan New York'taki Rikers Adası cezaevi, 10 yıl içinde yıkılacak.


New York Belediye Başkanı Bill de Blasio, kentin ünlü hapishanesi Rikers'ın kapatılacağını duyurdu.


ABD'nin en acımasız hapishanelerinden biri olarak nam salan Rikers Adası cezaevi'ni kapatmak için 10 yıllık bir plan hazırlandı.


Hapishaneyi kapatmanın uzun ve zorlu ancak ahlaki bir yükümlük olduğunu belirten de Blasio, "Uzun yıllar sürecek, zor kararlar gerektirecek ama kapanacak" dedi.


Şiddet ve mahkumlara kötü muamelerle ünlü Rikers Cezaevi'nde, yaklaşık 10 bin tutuklu...