16 / 05 / 2024

Abdulhamit Nazar

Abdulhamit Nazar

NZR Group İnşaat Tekstil Otomotiv Süt Gıda İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Aydın Nazar Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda ve Abdulhamit Nazar Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 1 milyon TL sermey ile 11 Haziran'da Ümraniye'de kuruldu.

Çimento sektörü 2024'e hızlı giriyor! Hedef yüzde 20 büyüme! Eylül 2023 çimento fiyatları ne kadar?

ÇCSİB Başkan Yardımcısı Abdulhamit Akçay, deprem sonrası artan iç talebi de dikkate alarak, ihracatta yüzde 20’lik bir azalma yaşayacağını, 2024 yılında ise yüzde 20’lik kaybı yeniden kazanacaklarını açıkladı.

Gaziantep İslahiye'deki deprem konutları 29 Ekim'de teslim edilecek!

Eski Adalet Bakanı ve AK Parti Gaziantep Milletvekili Abdulhamit Gül yaptığı açıklamada TOKİ'nin İslahiye'de yapımını sürdürdüğü deprem konutlarını, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'na yetiştirmeyi hedeflediklerini dile getirdi.

Altını yüksek alanlar üzülmesin! Altında yeni rekor açıklandı, tarih verildi! Öyle bir yükselecek ki donup kalacaksınız

Altın fiyatları mayıs ayında kırdığı rekorları geride bırakarak, düşüş geçti. Altındaki bu düşüş yüksek fiyattan altın alanları üzerken Altın Uzmanı Nazar Özsahakyan yeni rekoru tarih vererek açıkladı. Öyle bir yükselecek ki donup kalacaksınız...

Çimento sektörü depremler sebebiyle yaşanacak dönüşüme odaklandı!

​​​​​​​Çimento, Cam, Seramik ve Toprak Ürünleri İhracatçıları Birliği (ÇCSİB) Başkan Yardımcısı Abdulhamit Akçay, Kahramanmaraş merkezli oalrak yaşanan deprem felaketinin ardından sektörün ana gündeminin iç piyasa olduğunu dile getirdi.

Gaziantep'te 42 bin 358 deprem konutu inşa edilecek!

Eski Adalet Bakanı Abdulhamit Gül yaptığı açıklamda Gaziantep'te 42 bin 358 deprem konutu inşa edileceğini kaydederek, bunların 12 bin 607'sinin köy evi olduğunu söyledi.

Piyasalar bu haberle sarsılacak? Altın fiyatları 1000 TL'nin altına düşer mi? 

Altın fiyatlarında yaşanan düşüşler vatandaş nazarında daha da düşer mi? sorusunu sordurmaya başladı. Bu durum piyasada dillendirilirken altın ve para piyasaları uzmanı Senol Kaan'dan açıklama geldi. Peki altın fiyatları 1000 TL'nin altına düşer mi? 

14 ayar çocuk kelepçelerinde net yüzde 25 indirim! Nazar boncuklu, uğur böcekli! Sembolgold 15 Kasım 2022 fiyat listesi 

Çocuklar ve bebekler için tercih edilen altın kelepçe bilekliklerde net yüzde 25 indirim kampanyası başladı. Tüm 14 ayar altın çocuk kelepçeleri çok uygun fiyata satılıyor. Peki 14 ayar çocuk kelepçe fiyatı ne kadar? İşte 15 Kasım 2022 çocuk kelepçe fiyat listesi...

İslam Memiş'ten altın için son uyarı! Bu kez tarih verdi!

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş "Bir kağıt paraya yatırım yapacaksam bunun adı dolar değil, euro ve sterlindir benim nazarımda. Ben alırım altınımı, KKM'ye koyarım."

İst Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

İst Yapı Denetim Limited Şirketi bugün Sultangazi'de Abdulhamit Hacıismailoğlu tarafından kuruldu.

Ulubeyler İnşaat Emlak Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ulubeyler İnşaat Emlak Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Nazar Yıldız tarafından kuruldu.

Tethys Group Emlak Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tethys Group Emlak Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de Fatemeh Karbalaeımohammadrez ve Mohammad Nazarıan ortaklığında kuruldu.

Globalkadro Turizm Acentesi Limited Şirketi kuruldu!

Globalkadro Turizm Acentesi Limited Şirketi Şişli'de 350 bin TL sermaye bedeli ile Aydın Fırouzı, Ekber Bilgin, Mahsa Nazarımoheb, Meysam Khamehchı ve Mohsen Basırı ortaklığında kuruldu.

Adm İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Adm İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Aydın NAzar, Dılrabo Elmuratova, Meryem Küçükbatman ve Sanzhar Khaııtmetov ortaklığında kuruldu.

Abdulhamit Nazar Haberi

Abdulhamit Nazar

NZR Group İnşaat Tekstil Otomotiv Süt Gıda İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Aydın Nazar Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda ve Abdulhamit Nazar Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 1 milyon TL sermey ile 11 Haziran'da Ümraniye'de kuruldu.


NZR Group İnşaat Tekstil Otomotiv Süt Gıda İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; 1) İnşaat Gurubu: a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b.Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil...