10 / 05 / 2024

Abdulkadir Gayretli

Abdulkadir Gayretli

Türksa Yapı Taahhüt İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Abdulkadir Gayretli, Şule Gayretli tarafından 500 bin TL'lik sermaye ile 18 Haziran'da Avcılar, Cihangir Mahallesi'nde kuruldu.

Bakan Abdulkadir Uraloğlu'ndan Yap-İşlet-Devret açıklaması!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Yap-İşlet-Devret projelerine ilişkin açıklama yaptı. Söz konusu projelerin hem yapım modeli, hem de finansman modeli olduğunu ifade eden Uraloğlu, her ikisini bir arada düşünmek durumunda olduklarını söyledi.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu müjdeyi verdi: Trabzon'a yeni havalimanı geliyor! 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Trabzon'a yeni bir havalimanı kazandırmak için çalışmalara başladıklarını duyurdu.

Bakan Abdulkadir Uraloğlu'ndan olası İstanbul depremi açıklaması: Tahliye planı hazır!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, olası İstanbul depreminde tahliye planlarının hazır olduğunu açıkladı.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu Konyalılara müjdeyi verdi! KonyaRay'da hat sayısını 4'e çıkartacağız

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, KonyaRay Projesinin birinci etabı olan 17,4 kilometrelik Konya Gar ile Kayacık Lojistik Merkezi arasına yeni bir hattın daha ilave edileceğini açıkladı.

Bakan Abdulkadir Uraloğlu: 4 ekolojik köprü yapım çalışmaları devam ediyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 4 ekolojik köprünün de yapım çalışmalarının devam ettiğini belirtti.

Gayretli Mimarlar Mimarlık Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Gayretli Mimarlar Mimarlık Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Şişli’de 50.000,00 TL sermaye bedeli ile Nur Gayretli tarafından kuruldu.

ASCE GYO Kurucusu Abdulkadir Konukoğlu: İnşaata hobi gibi girdik, Allah ‘yürü ya kulum’ dedi! 

ASCE GYO Kurucusu Abdulkadir Konukoğlu, inşaat sektöründeki projeler ile ilgili açıklamalarda bulundu. Şirketin portföy bilgisini veren Konukoğlu, Başakşehir'deki projenin inşaatının yakında başlayacağını söyledi. 

Abdulkadir Selvi: Perşembe günü ciddi oranda faiz artışı bekliyorum!

Merkez Bankası faiz kararı için perşembe günü toplanacak. Bu kapsamda Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi, Perşembe günü ciddi oranda faiz artışı beklediğini belirtti.

Mert Boysanoğlu ve Abdulkadir Kart yeni şirket kurdu!

MESA Holding CEO'su ve Yönetim Kurulu Üyesi, MESA Mesken Yönetim Kurulu Başkanı Mert Boysanoğlu ve AK Parti eski Rize milletvekili Abdulkadir Kart Beşiktaş'ta yeni şirket kurdu. Mesa Asl Gayrimenkul Hizmetleri Anonim Şirketi bugün 50 bin lira sermaye bedeli ile kuruldu. 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu kimdir?

Yeni Ulaştırma ve Altyapı Bakanı açıklandı. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu oldu. Peki Abdulkadir Uraloğlu kimdir? İşte detaylar!

Gayretli Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gayretli Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Gayretli tarafından kuruldu.

Türkiye'nin Pekin büyükelçisi Abdulkadir Önen: Ev satmıyorum, Türkiye'yi tanıtıyorum!

Yaklaşık 2 senedir Pekin’de büyükelçilik görevini yürüten Abdulkadir Emin Önen, “Çinlilere ev pazarlıyor” iddiasıyla ilgili açıklama yaptı. Emin Önen, söz konusu iddiaları yalanlayarak "Ülkemizdeki yatırım olanakları hakkında sunumlar yaptım" dedi.

Gaziantep Abdulkadir Yüksel Cami açıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Şahinbey Belediyesi'nin Mavikent Mahallesi’ne yaptırmış olduğu Abdulkadir Yüksel Cami’nin açılışı yapıldı.

Abdulkadir Gayretli Haberi

Abdulkadir Gayretli

Türksa Yapı Taahhüt İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Abdulkadir Gayretli, Şule Gayretli tarafından 500 bin TL'lik sermaye ile 18 Haziran'da kuruldu. 


Türksa Yapı Taahhüt İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu;  İNŞAAT - YAPI - TAAHHÜT   1- Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık arttırma, eksiltme, teklif alma ve pazarlık usulü ile ihaleye çıkarılacak her türlü büyük ve küçük yapılar, her türlü mekanik, elektrik, tesisat ve inşaat işlerini bunlarla ilgili bütün ekipman ve malzeme alımı, satımı ve anahtar teslimi taahhüt etmek. Her türlü banka, Banka Genel Müdürlüğü, konut, toplu konut ve siteler, alış veriş merkezleri, otel, motel,tatil köyü,konaklama yeri,her türlü turizm tesisi, sinema, tiyatro salonu, okul, hastane, hava...