14 / 05 / 2024

adana danışma kurulu

adana danışma kurulu

TMMOB Mimarlar Odası Adana Şube 14. Dönem 1. Danışma Kurulu Adana Seyhan Otelinde toplandı. Danışma Kurulunda Adana’nın kent estetiği ve kentsel dönüşümün yanı sıra mimarlık mesleği ve mimarların sorunları da masaya yatırıldı.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı işçi ve memur için kolları sıvadı! Üçlü danışma kurulu toplanıyor! Tarih verildi

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, çalışma hayatının önemli sosyal diyalog mekanizmaları arasında gelen Üçlü Danışma Kurulu'nu toplamak için çalışmalara başladı. İşçi ve memur için kolları sıvayan Bakanlık üçlü dayanışma kurulu toplayacak.

Karaca’dan 50. Kuruluş yıldönümüne özel dev kampanya! Eylül sonuna kadar ikinci ürüne yüzde 50 indirim!

Ev tekstili, küçük ev aletleri, sofra ve mutfak gibi çeşitli kategorilerde ürünler üreten Karaca, 50.yaşını kutluyor. Şirket, kuruluş yıldönümüne özel büyük bir indirim kampanyasını duyurdu.

Soğan, enflasyon şampiyonu oldu! Kilosu 30 TL'ye kadar çıktı! Adana'da başlayan soğan hasadı fiyatları düşürecek!

Soğan fiyatları cep yakarken sevindirici haber Adana'dan geldi. Soğan hasadına başlayan Adana geçtiğimiz yıl 12 bin 500 dönüm olan ekim alanını bu yıl 23 bin dönüme çıkardı. Hasat sürecinde soğan fiyatlarının düşmesi bekleniyor. 

KESK'ten EYT'lilerle ilgili yeni açıklama!

AKP hükümetinin EYT'lilerle ilgili düzenlemesine ilişkin konuşan KESK Eş Genel Başkanı Mehmet Bozgeyik, “Bizim de dahil olduğumuz Kamu Personeli Danışma Kurulu toplanmadığı için bu süreç tek taraflı yürüyor” dedi.

Serenay Sarıkaya Adana'dan ev aldı mı?

Yeni dizisinin çekimleri için bir süredir Adana'da olan Serenay Sarıkaya, Adana'dan ev aldığı yönündeki iddialara yanıt verdi. 

İzmir'de Büyükşehir Belediye binası için çalışmalar başladı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, 30 Ekim tarihinde hasar alan ana hizmet binası için çalışmalara başladı. Bina için danışma kurulu oluşturuldu. 

Gözler kısa çalışma ödeneğine çevrildi! Ödemeler ne zaman yapılacak?

Koronavirüsle mücadele sürecinde vatandaşların ekonomik açıdan mağduriyetlerini azaltmak amacıyla sağlanan kısa çalışma ödeneği mart ayında son kez ödenmesi gerekirken alınan yeni kararla yeniden uzatıldı.

Reysaş GYO Adana'dan 1.7 milyon TL'ye 2 arsa aldı!

Reysaş GYO, Adana'daki iki gayrimenkulü 1 milyon 761 bin TL bedel ile peşin olarak satın aldı. Söz konusu arsa üzerine 31 bin metrekarelik lojistik depo inşa edilecek.

Gayrimenkulde Kadın Liderler Platformu Başkanı Didem Hiçyorulmazlar oldu!

Gayrimenkul sektöründe kadın varlığını güçlendirmek için faaliyet gösteren Gayrimenkulde Kadın Liderler (GKL) Platformu’nda bayrak değişimi yaşandı. GKL İcra ve Danışma Kurulu başkanlık görevini iki yıldır sürdüren Neşecan Çekici, yeni görevini Didem Hiçyorulmazlar'a devretti. 

Kemal Kılıçdaroğlu: Esnafa kira desteği verilmeli!

Partisinin Kovid-19 Danışma Kurulu toplantısında konuşan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Esnafa kira desteği verilmeli. İşsiz kalan yurttaşlarımıza hak ettikleri gibi İşsizlik Sigorta Fonu’ndan gelir desteği verilmeli'' dedi.

6. Uluslararası Taş Kongresi 23-26 Mart'ta!

Doğal taş sektörünün temsilcileri 23-26 Mart 2021 tarihlerinde dúzenlenecek olan 6. Uluslararası Taş Kongresi'nin danışma kurulu toplantısında buluşacak.

Meksika'da inşaat sektörünün yeniden açılmasına izin verecek talimatlar yayımlandı!

Meksika'da tüm dünyayı etkisi altına alan yeni tip koronavirüs salgını konusunda başdanışma kurulu olan Genel Sağlık Kurulu, inşaat, madencilik, otomobil ve kamyon imalatı sektörünün yeniden açılmasına izin verecek talimatları yayımladı.

Bir hakim Kanal İstanbul ve depremle ilgili görüş açıklayabilir mi?

Yargıtay’da görevli bir tetkik hakim, "Kanal İstanbul" konusunda kamusal tartışmalara katılmak ve sosyal medya üzerinden görüşlerini kamuya açık bir şekilde beyan etmek için Yargı Etiği Danışma Kurulu’na başvurdu...

adana danışma kurulu Haberi

adana danışma kurulu

MO Adana Şubesinin 16-17 Ocak 2016 olağan genel kurul ve seçimler sonucu göreve gelmelerinden çok kısa bir süre geçmiş olduğunu vurgulayarak,  bilgilendirme ve önlerindeki dönem çalışma akslarının belirlenmesi gündemi ile toplanan danışma kurulunun, şubelerinde bir gelenek haline gelmesini arzu ettiklerini belirten Mimarlar Odası Adana Şube Başkanı Mimar Ozan Tüzün, bütün faaliyetlerini üyeleriyle birlikte gerçekleştirmek istediklerini söyleyerek yaptıkları ve yapmak istedikleri çalışmalar hakkında bilgi aktardı.


Başkan Mimar Ozan Tüzün, Meslektaşlarının  mesleki ve sorunlarını çözebilmek için yoğun çalışma içinde olacaklarını, bir yandan da şehrin gelişimi ve değişiminde bu konuları bilen bir mesleğin sahipleri olarak sorunların tespit edilip, kent yöneticilerine iletilmesinde ve kamuoyu ile paylaşılmasında  öncülük etmek istediklerini, öneri ve çözümlerin ise somut projeler halinde sunulması  için  çaba harcanması  gerektiğini dile getirdi.



NİTELİKLİ BİNA...