03 / 05 / 2024

Adana serenity apartmanı

Adana serenity apartmanı

Adana’da başka işte de çalıştığı için oturduğu kapıcı dairesi için kira isteyen apartman yöneticileriyle tartışan apartman görevlisi Barış Kayhan, evi benzin dökerek ateşe verdi.

Adana'da depremde 2 kişinin yaşamını yitirdiği apartmanın müteahhidi ve mühendisine dava!

Adana'da 6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen depremde Kubilay Apartmanı'nın yıkılmasıyla ilgili olarak tutuklanan müteahhit Murat Helete ile tutuksuz teknik uygulama sorumlusu inşaat mühendisi Mehmet G. hakkında 22 yıl 6'şar aya kadar hapis cezası talebiyle dava açıldı.

Adana'da depremde 10 kişinin öldüğü Belük Apartmanı'nın mühendisine 22 yıl 6 aya kadar hapis istemi!

Adana'da 10 kişinin yaşamını yitirdiği Belük Apartmanı'nın 6 Şubat'ta meydana gelen depremde yıkılmasına ilişkin soruşturma kapsamında tutuklanan inşaat mühendisi hakkında 22 yıl 6 aya kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.

Kahramanmaraş depreminde yıkılan Adana'daki Ekim Apartmanı'nın yıkım nedeni ortaya çıktı!

Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen illerden biri olan Adana'da Ekim Apartmanı'nın yıkılmasının ardından, binanın yıkılmasına nedeni ortaya çıktı. 

Adana'da depremde yıkılan Zeray Apartmanı'nı yapan kooperatifin kurucusu ve fenni mesulüne dava!

Adana'da Zeray Apartmanı'nın depremde yıkılmasına ilişkin soruşturma kapsamında, binayı yapan kooperatifin kurucuları arasında yer alan tutuklu Şevik ile firari fenni mesul inşaat mühendisi Çampınarı hakkında dava açıldı.

Adana'da depremde 96 kişinin yaşamını yitirdiği apartmanın müteahhidine dava! 

Adana'da, Kahramanmaraş merkezli depremlerde yıkılması sonucu 96 kişinin hayatını Alpargün Apartmanı'nın tutuklu müteahhidi ve teknik uygulama sorumlusu Hasan Alpargün hakkında, 22 yıl 6 aya kadar hapis cezası talebiyle dava açıldı.

Depremlerde yıkılan apartmanın 2 müteahhidi için 90'ar yıla kadar hapis istendi! 

Adana'daki Özgür Apartmanı'nın Kahramanmaraş merkezli depremlerde yıkılması ile ilgili soruşturma çerçevesinde, tutuksuz müteahhit kardeşler Mahmut ve Murat Alpşar hakkında 90'ar yıla kadar hapis cezası talebiyle dava açıldı. İşte ayrıntılar...

Adana Seyhan'da inşaat kazası: 1 ölü!

Adana’nın Seyhan ilçesinde, inşaatta çalışan 65 yaşındaki Mehmet Kapukaya (65), inşaatı devam eden apartmanın sekizinci katından zemine düştü. Kapukaya hayatını kaybetti.

Adana'da yıkım gerginliği!

Adana'da yıkım kararı alınan bir apartmanın elektriği kesilince gerginlikler yaşandı. Duruma tepki gösteren bina sakinleri kendilerini apartman kapısını zincirleyince duruma polisler müdahale etti. 

Adana'da komşularına sinirlenen vatandaş binaya çürük raporu aldırdı!

Adana'da 3 katlı binanın zemin katında yer alan dükkanları satın alıp ev yapmak isteyen bir kişi, apartman sakinlerinin karşı çıkması üzerine öfkelenerek binaya çürük raporu aldırdı.

Adana'da aynı daireyi farklı kişilere satan 7 sanık tutuklandı!

Adana'da apartman dairelerini proje aşaması ve inşaat halinde satış sözleşmesiyle 35 kişiye satmalarına karşın aynı evleri başka kişilere de tapu devriyle satıp 8 milyon lira dolandırdıkları iddia edilen 7 sanık tutuklandı.

Adana'da apartman yöneticisine kızan apartman görevlisi evi yaktı!

Adana’da başka işte de çalıştığı için oturduğu kapıcı dairesi için kira isteyen apartman yöneticileriyle tartışan apartman görevlisi Barış Kayhan, evi benzin dökerek ateşe verdi.

Adana'da izinsiz yapılan işlemlere neden tepki gösterilmiyor?

Adana'da bir apartmanın bodrum katına oto yıkama işyeri açmak isteyenler kaldırımı kırdı, rampa yaptı. İzinsiz yapılan işlemlere ne Büyükşehir, ne de Seyhan Belediyesi ses çıkarmadı

Adana'da bir apartmanda yangın çıktı!

Adana'da bir apartmanın 2. katında çıkan yangında felçli bir kişi öldü, annesi ve 3 kardeşi kurtarıldı. Evde yapılan ön incelemede, yangının elektrik kontağından çıkmış olabileceği belirtildi.

Adana serenity apartmanı Haberi

Adana serenity apartmanı

Adana’da başka işte de çalıştığı için oturduğu kapıcı dairesi için kira isteyen apartman yöneticileriyle tartışan apartman görevlisi Barış Kayhan, evi benzin dökerek ateşe verdi.


Merkez Seyhan İlçesi’ndeki Pınar Mahallesi’nde bulunan Serenity Apartmanı’nda apartman görevlisi olan Barış Kayhan, iddiaya göre başka bir işte daha çalışmaya başladı. Bunun üzerine apartman yöneticileri Barış Kayhan’dan ücretsiz oturduğu ev için aylık 300 lira kira ödemesini istedi. Bunu kabul etmeyen Kayhan, apartman yöneticileriyle sorun yaşamaya başladı.


Bayramda yine kira yüzünden apartman yöneticileriyle tartışan Kayhan, 21 katlı apartmanın zemin katındaki dairede eşi Yüksel ve 2 çocuğu ile de tartıştı. Bugün öğle saatlerinde bir plastik şişe içerisinde benzinle evine gelen Barış Kayhan, çocukları ve eşini dışarı çıkarıp evi ateşe verdi. İhbar üzerine gelen itfaiye ekipleri yangını söndürdü ancak daire...