06 / 05 / 2024

Adele Londrada oturacak

Adele Londrada oturacak

Dünyaca ünlü yıldız Adele memleketi Londra’ya geri dönüyor. 29 yaşındaki star, müziyen eşi Simon Konecki ile 30 milyon Euro değerinde bir eve taşınmayı planlıyor.

Murat Kurum'dan dönüşüm açıklaması: 100 bin depo konut yapılacak, vatandaş 18 ay oturacak ardından yeni evine geçecek!

Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan adayı Murat Kurum, kentsel dönüşüm kapsamında 100 bin sosyal konut yapılacağını belirtti. Bunların depo konut olacağını söyleyen Kurum, mega kentin dönüşümündeki detayları tek tek açıkladı...

Kadıköy'de kiralar 3 yılda yüzde 627 arttı, ortalama kira 21 bin TL'yi aştı! Oturulacak ev bulunamıyor!

CHP eski Genel Sekreteri Gürsel Tekin, resmi X sosyal medya hesabından kira bedelleri ile ilgili bir paylaşımda bulundu ve "Öğrenciler, çalışanlar, emekliler, Kadıköylüler oturacak ev bulamıyor" dedi. İşte o paylaşım ve vatandaşlardan gelen yorumlar...

Milletvekilinden '4 aile bir evde oturacak duruma geldi' çıkışı: 7.500 ile 11.402 TL arasında kiralık ev var mı?

Kira fiyatlarında yaşanan fahiş artışlar, Meclis'te de sık sık gündeme geliyor. CHP Grup Başkanvekili ve Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır, konu ile ilgili konuştu. 

Sosyal Güvenlik Uzmanı: Asgari ücret 17-18 bin TL seviyelerine rakama oturacak, işverene maliyeti 25 bin civarı olacak! 

Milyonlarca kişinin merakla beklediği asgari ücret zammında son dakika... Sosyal Güvenlik Uzmanı Özgür Kaya, asgari ücretin 2024 yılında 17-18 bin TL olacağının öngörüsünde bulundu.

Fiat Cronos Türkiye'ye geliyor! Fiat Cronos ikinci el fiyatı ile zirveye oturacak

Günümüzde en uygun otomobil Fiat Cronos olacağı belirtiliyor. Otomobil tutkunlarına güzel bir haber geldi. Fiat Cronos Türkiye'ye geliyor ve ikinci el fiyatı ile piyasaya damgasını vuracağı kaydedildi.

Akbank’ın genel müdürlük koltuğunda artık yeni bir isim oturacak!

12 yıldır Akbank'ta genel müdürlük yapan Hakan Binbaşgil yönetim kurulu başkanı yardımcısı olarak atanırken, bankanın yeni genel müdürü ise Cenk Kaan Gür oldu.

Milyarder Jeff Bezos, kirada oturacak: California'daki 3.500 metrekarelik malikaneyi aylık 600 bin dolara kiraladı! 

Her gün değişen dünyanın en zenginleri listesinde daima zirvede bulunan Jeff Bezos, 150 milyar dolarlık servetine rağmen kiracı oldu. Bezos, Kenny G’nin California'daki malikanesini aylık 600 bin dolara kiraladı.

Elektrik faturalarına yeni zam mı geliyor? PTF fiyatları konut elektriğini etkileyecek mi?

Fatura tarifelerini sil baştan değiştirecek olan yeni zamlar geldi. Bu zamlar yüzünden ev sahipleri karanlıkta oturacak. PTF fiyatlarının artırılması elektrik faturalarına yansıma durumu merak ediliyor. PTF fiyatları konut elektriğini etkileyecek mi, elektriğe yeni zam mı var?

Piyasalar yeni ekonomi yönetimine odaklandı! Hazine ve Maliye Bakanlığı koltuğuna kim oturacak?

Seçim belirsizliğinin ortadan kalkmasıyla piyasalar yerel seçimlere kadar şimdilik rahat bir nefes aldı. Şimdi sırada ekonomi yönetimini devralacak ekibin kimlerden oluşacağı konusu var. Piyasaların bundan sonraki seyrinde uygulanacak ekonomi politikaları belirleyici olacak.

Bakan Nebati: Kira ve konut fiyatları dengeye oturacak!

Artan konut ve kira fiyatlarına ilişkin açıklama yapan Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati fiyatların dengeye oturacağını ifade etti. Bakan Nebati enflasyon ve dolar kuru hakkında da değerlendirmelerde bulundu...

Kiracı hangi durumlarda ev sahibine dava açabilir? Ev sahibi annem oturacak deyip kiracıyı çıkarabilir mi?

Kiracı ve ev sahiplerinin birtakım hakları vardır. Genelde ev sahiplerinin açmış olduğu davalar gündeme geliyor. Peki kiracı da ev sahibine dava açabilir mi? İşte detaylar!

Ev sahibi ailem oturacak diye kiracıyı çıkarabilir mi? Kira sözleşmesi yapmamak suç mu?

Kiracılar, hem oturdukları eve hem de kendi haklarına dair detayları iyi bilmelidir. İşte kiracıların bilmesi gereken ayrıntılar!

Kylie Jenner, Rihanna, Adele ve daha birçok ünlünün milyonluk malikaneleri!

Dünyaca ünlü yıldızlar milyonluk evleri ile görenleri büyüledi! Kanye West-Kim Kardashian, Jennifer Lawrence, Kylie Jenner, Rihanna, Brad Pitt- Angelina Jolie ve daha pek çoğunun evi görenlere şok yaşatacak! İşte detaylar...

Adele Londrada oturacak Haberi

Adele Londrada oturacak

Habertürk Gazetesi'nde yer alan habere göre müzisyen eşi Simon Konecki ile Londra-Los Angeles arasında mekik dokuyan dünyaca ünlü şarkıcı Adele, memleketi olan Londra’ya taşınmaya karar verdi. 

The Mirror’ın haberine göre ünlü yıldız, Londra-Chelsea’de 30 milyon  Euro’ya 7 yatak odası ve 7 banyosu bulunan bir apartmana gözünü dikti. Başarılı çiftin bu kararı vermesine ailelerine ve Simon’un kızına yakın olmak istemeleri neden oldu. Adele, İngiltere’de yayımlanan Sunday Times Gazetesi’nin genç zenginler listesinde bu yıl 125 milyon Euro servetiyle sekizinci sırada yer...