09 / 05 / 2024

adıyaman tarihi yatırım

adıyaman tarihi yatırım

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Adıyaman'da tarihi bir açılışı gerçekleştirdiklerini belirterek, Adıyaman'a dikkatin çekilmesi gerektiğini ve bu doğrultuda Adıyaman'a yaklaşık 810 trilyon liralık yatırım kazandırdıklarını ifade etti...

'Ev bir yatırım aracı değildir' diyenlere net cevap!

Konut fiyatları son zamanlarda tarihi zirvelere ulaşmış durumda. Güvenli liman olarak görülen konut fiyatlarının yatırımcısının alım gücü karşısında artması konuta olan talebi azaltmaya başladı. Bazı yatırımcılar ''ev bir yatırım aracı'' değildir diyerek farklı yatırım araçlarına yönelmeye başladı. 

Borsada başarılı yatırım yapmanın 8 temel taşı

Borsa İstanbul’da gözler endeksin 8 bin 500 puanın üstüne çıkmasını beklerken, yatırımcılar da yüksek kar elde etmenin peşinde. Borsa Eğitmeni Adem Ayan, X sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, başarılı bir yatırım için yapılması gerekenleri 8 adımda anlattı.

Kiracı mağduru ünlü doktor isyan etti: Bu ülkede yapılacak en mantıksız yatırım, evini kiraya vermek!

Kiracısıyla yaşadığı sıkıntılarla gündeme gelen Uzman Doktor Dağıstan Ayan, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda "Bu ülkede yapılacak en mantıksız yatırım, evini kiraya vermek!" diyerek isyan etti. İşte Dağıstan Ayan'ın o paylaşımı ve gelen yorumlar...

Al Gazi Gayrimenkul Yatırım Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Al Gazi Gayrimenkul Yatırım Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Adıb Ghazı tarafından kuruldu.

İnşaat işçileri ucuz yatırım vaadi ile 14 milyon lira dolandırıldı!

Kayseri'de inşaat işçileri ucuz yatırım vaadi ile 14 milyon lira dolandırıldı. Aldığı bu paralarla işçiler adına yatırım yaptığını kaydeden .A.S toplamda 14 milyon liralık vurgun yaptı.

İslam Memiş'ten yeni yatırım aracı tavsiyesi! Ne altın ne gümüş ne borsa ne de dolar

Altın fiyatlarında son dakika gelişmesi. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, dikkat çeken uyarılar yaptı. Uzun vadeli yatırım yapmak isteyen vatandaşlara bu madeni öneren İslam Memiş, 'Bu tarafa yatırım yapanlar servet kazacak' diyerek tarihi fırsatı açıkladı.

Novada, 2 milyar liralık yeni AVM yatırımı için düğmeye bastı!

BY Tekinalp Novada Şirketler Grubu yatırımlara hızla devam ediyor. AVM, otel ve inşaat sektöründe emin ve hızla adımlarla ilerleyen şirketin yönetim kurulu başkanı Nuri Tekinalp toplam yaklaşık 2 milyarlık TL'lik yatırım yapacağını açıkladı.

Fenercioğlu İspanya’ya yapacağı yatırım ile dünyaya açılıyor!

Alanya ve Antalya’da yaptığı inşaatlarla kısa sürede hızla büyüyen ve ardından Bodrum, İstanbul ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ne yaptığı yatırımlarla adından söz ettiren Fenercioğlu A.Ş. şimdi de İspanya’ya yapacağı yatırım ile dünyaya açılıyor. 

Hatay ve Adıyaman'da ağır hasarlı binaların yıkımı sürüyor!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'taki depremlerden etkilenen Hatay ve Adıyaman'da ağır hasarlı konutların yıkımı devam ediyor.

İzmir Tarihi Kemeraltı Gayrimenkul Yatırım Fonu resmen kuruldu! Kemeraltı'na 1 milyar dolarlık yatırım!

Restoranlarıyla, kafeleriyle, otelleriyle, pansiyonlarıyla, esnafıyla 24 saat yaşayacak cıvıl cıvıl bir Kemeraltı için harekete geçildi ve İzmir Tarihi Kemeraltı Gayrimenkul Yatırım Fonu resmen kuruldu. İşte ayrıntılar...

Dolara yatırım yapmayı düşünen bile varsa hemen buraya bakmalı! Seçimden sonra öyle bir rakam gelecek ki!

Son iki yılda yaşanan ekonomik kriz, dolar kurunun tarihi rekor seviyelere ulaşmasına yol açtı. Dolara endeksli birçok ürün ve hizmette önemli ölçüde zam gerçekleşti. Birikimleri olan ve döviz yatırımı yapmayı düşünenler için 'ikinci tur cumhurbaşkanlığı seçimi' sonrasında doların büyük bir sıçrama

Fuzul Yapı'dan halka arz için ilk adım: Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'na dönüştü!

Türkiye’de markalı konut sektörünün öncüleri arasında yer alan Fuzul Yapı, Sermaye Piyasası Kurulu’ndan Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı iznini aldı ve halk arz sürecinin ilk adımını attı. 

Artık 1 gram bile çok değerli! Buna yatırım yapan para basacak! İslam Memiş o tarihi duyurdu!

Yatırım yapmayı düşünenler harıl harıl araştırmalar yapıyor. Bu konuda önemli açıklamalar altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş'ten geldi. İşte detaylar!

adıyaman tarihi yatırım Haberi

adıyaman tarihi yatırım


Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Adıyaman'da tarihi bir açılışı gerçekleştirdiklerini belirterek, Adıyaman'a dikkatin çekilmesi gerektiğini söyledi. Adıyaman'a yaklaşık 810 trilyon liralık yatırım kazandırdıklarını bildiren Erdoğan, şunları söyledi:


"810 trilyon kamunun, özel sektörün, sivil toplum örgütlerinin, hayırseverlerimizin başlayıp bitirdiği 74 ayrı eser hizmet ve yatırımı bugün Adıyaman'da buluşturuyoruz. 2010 yılından bugüne kadar son 3 yılda Adıyaman'a 347 yeni derslik kazandırdık. Bugün bunları resmi olarak hizmete alıyoruz. Adıyaman'a son 11 yılda kazandırdığımız derslik sayısı da bin 762 rakamına ulaştı. 2 adliye sarayını tamamladık onları da bugün resmi olarak açıyoruz. 


Adıyaman Üniversitemize merkez ve Kahta'da bir spor salonu, 2 meslek yüksek okulu ve tıp fakültesini kazandırdık. Üniversitemize 149 milyon liralık yatırım yaptık. Bütün bu tesisleri de bugün burada açıyoruz. Adıyaman genelinde bin 60 konutu tamamladık....