04 / 05 / 2024

adıyaman valiliği çevre ve şehircilik il müdürü Fikret Onhan

adıyaman valiliği çevre ve şehircilik il müdürü Fikret Onhan

Adıyaman Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Fikret Onhan kimdir? Fikret Onhan, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Fikret Onhan, ne zamandan beri, Adıyaman Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürü olarak hizmet veriyor?

Mehmet Özhaseki'den Adıyaman'ı ayağa kaldırma sözü!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, "Adıyaman'da, şehir merkezine yapacağımız konut ve iş yerlerini sosyal donatı alanlarıyla birlikte tamamlayarak şehrimizi hızla ayağa kaldıracağız." ifadesini kullandı.

Adıyaman'da Yerinde Dönüşüm Projesi'ne başvuru sayısı 20 bini geçti!

Asrın felaketi şeklinde nitelendirilen Kahramanmaraş merkezli depremlerin etkilediği Adıyaman'da, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından hayata geçirilen "Yerinde Dönüşüm Projesi"ne başvuru sayısı 20 bin 640 olarak açıklandı.

Depremlerde 72 kişinin hayatını kaybettiği Adıyaman'daki İsias Oteli'nde fazladan kat çıkılmış! 

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerde 72 kişinin hayatını kaybettiği Adıyaman'daki İsias Oteli'nde fazladan kat çıkıldığı belirlendi. İşte iddianamede yer alan ifadeler...

Adıyaman Milletvekilleri depremde yıkılan okullar için Milli Eğitim Bakanı’ndan talepte bulundu!

Adıyaman Milletvekilleri Milli Eğitim Bakanı’nı ziyaret ederek depremde yıkılan okullar için 7 maddelik talepte bulundular. 

Emlak Konut GYO Adıyaman'daki deprem konutları için sözleşme imzaladı! 4.5 milyar TL'lik 5 proje! 

Emlak Konut GYO, Adıyaman'daki deprem konutları kapsamında 4 milyar 472 milyon 53 bin TL'lik 5 proje için sözleşme imzaladı. İşte detaylar...

Bakan Özhaseki: Adıyaman'daki afet konutlarında son aşamaya geldik!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki yaptığı son dakika açıklamasında Adıyaman'daki afet konutlarının önemli bölümünde son aşamaya geldiklerini söyledi.

Adıyaman'da iş yerleri yıkılan esnaf için 36 noktada tam 700 konteyner kuruldu!

Kahramanmaraş merkezli olarak gerçekleşen 6 Şubat 2023 tarihindeki depremlerinden en fazla etkilenen şehirler arasında yer alan Adıyaman'da, iş yerleri yerle bir olan esnaf, ticari faaliyetlerine 36 noktada kurulan konteyner çarşılarda devam ediyor. 

TPAO, Adıyaman'da depremzedeler için konteyner kent inşa ediyor ve yemek dağıtıyor!

Adıyaman, 6 Şubat'ta Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilendi ve Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO) tarafından 2.230 aileye ev sahipliği yapacak bir konteyner kent inşa ediliyor.

TOKİ Adıyaman projesiyle tek bir ilçeye 99 yeni konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Adıyaman projesi için düğmeye bastı. İşte son dakika detayları...

Emlak Konut GYO Adıyaman’daki kalıcı konutlar için 10.5 milyar TL'lik sözleşme imzaladı! 

Emlak Konut GYO’nun 6 Şubat depremlerinin yıktığı Adıyaman’da inşa edilecek olan kalıcı konutlar için düzenlediği 3 ihalenin sonuçları açıklandı. Buna göre, Emlak Konut GYO Adıyaman’daki kalıcı konutlar için 10.5 milyar TL'lik sözleşme imzaladı. 

Depremin 50. gününde Adıyaman'da 53 bin 830 konutun temeli atıldı!

Depremin 50. gününde Adıyaman'da 53 bin 830 konutun temeli atıldı. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, temel atma töreninde yaptığı açıklamada 81 ilin tamamında dönüşüm seferberliği içinde olduklarını söyledi.

Adıyaman'daki deprem konutları için zemin etüdü yapılıyor!

Adıyaman Belediye Başkanı Süleyman Kılınç yaptığı açıklamada depremzedeler için kalıcı konutların zemin etüt çalışmalarının sürdüğünü dile getirerek, bu ay içinde yapılacak ihalelerin ardından inşaat sürecine geçileceğini belirtti.

TOKİ Adıyaman projesi için tarih belli oldu! 99 konutluk yeni proje geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Adıyaman projesi için tarih belli oldu. Sadece bir ilçeye 99 konutluk yeni proje geliyor.

adıyaman valiliği çevre ve şehircilik il müdürü Fikret Onhan Haberi

adıyaman valiliği çevre ve şehircilik il müdürü Fikret Onhan

Fikret Onhan kimdir?

1970 yılı Elazığ doğumlu Fikret ONHAN, İlk, orta ve lise öğrenimini Elazığ’da üniversite öğrenimini 1994 yılında Fırat Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Jeoloji Mühendisliği Bölümünde tamamlamıştır.2000 – 2002 yıllarında Tunceli Bayındırlık ve İskân Müdürlüğünde Jeoloji Mühendisi olarak görev yapmış olup, 2002 – 2011 yılları arasında Malatya Bayındırlık ve İskân İl Müdürlüğünde Jeoloji Mühendisi ve İl Müdür Yardımcısı görevlerinde bulunmuştur.


24 Ekim 2011 tarihinde Bakanlık onayı ile Batman Çevre ve Şehircilik İl Müdürü olarak göreve başlamış olup;


07 Mart 2013 tarihinde üçlü kararname ile atanarak 1 Yıl 5 Ay süre ile Batman Çevre ve Şehircilik İl Müdürü olarak görev yaptı.


19.08.2013 tarihinden itibaren Bakanlık onayı ile Erzurum Çevre ve Şehircilik İl Müdürü olarak görev yaptı.


24.02.2014 tarihinden itibaren Bakanlık onayı ile Adıyaman Çevre ve...