04 / 05 / 2024

AFAD toki konutlarının sözleşmesini uzatacak mı

AFAD toki konutlarının sözleşmesini uzatacak mı

Van İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) Van ve Erciş ilçesinde kiracı, mülkiyet sorunlu ve depremde 1. derecede yakınlarını kaybedenlere verilen TOKİ konutlarının sözleşme imzalama süresinin uzatıldığını açıkladı.

Malatyalılara TOKİ müjdesi: Deprem konutlarının bir kısmı bu ay sonunda teslim edilecek!

AK Parti Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak, deprem konutları ile ilgili açıklamalarda bulundu. Depremzedelerin konutlarının son durumlarını aktaran Ölmeztoprak, teslim tarihlerini de tek tek verdi. 

Malatya'da çalışmalar tam gaz: Orta hasarlı binalar, yerinde dönüşüm, TOKİ konutları... Hem tarih hem rakam verildi!

Depremden etkilenen Malatya'da konut sahipleri, kiracılar ve esnaf için çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. AK Parti Malatya Milletvekili Doç. Dr. Abdurrahman Babacan, Malatya genelindeki son durumu paylaştı. İşte o rakamlar ve yeni konutların teslim tarihleri...

TOKİ Başkanı Ömer Bulut tamamlanmak üzere olan konutlarının müjdesini verdi!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat tarihinde depremlerin yıkıma neden olduğu kentlerde Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından kalıcı konutların inşaat çalışmaları hızla devam ediyor. TOKİ Başkanı Ömer Bulut çalışmaları yerinde inceledi.

TOKİ deprem konutlarının teslim tarihi belli oldu! 

Kahramanmaraş merkezli yaşanan depremlerin ardından enkaz kent haline gelen Hatay için sevindiren haber geldi. TOKİ deprem konutlarının teslim tarihi belli oldu. Peki TOKİ deprem konutları ne zaman teslim edilecek?

Kemal Kılıçdaroğlu: Depremzedelere TOKİ konutlarını ücretsiz vereceğiz!

Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, vatandaşlarıma sözüm sözdür diyerek,  depremzedelere TOKİ konutlarını ücretsiz vereceklerini söyledi.

Deprem konutlarının proje alanlarında fay analizi yapılacak! TOKİ ve MTA'dan iş birliği!

Deprem konutlarının proje alanlarında fay analizi yapılacağı açıklandı. Konuya ilişkin son dakika detayları peş peşe açıklandı. İşte ayrıntılar...

TOKİ deprem konutlarının ödeme şartları belli oldu! TOKİ konutlarının ödemesi nasıl olacak?

Deprem sonrası TOKİ'nin inşa edeceği deprem konutlarının ödeme şartları belli oldu. İşte detaylar...

17 soruda AFAD afet konutlarında kimler hak sahibi olabilir? Depremde konutu ve iş yeri hasar görenler hemen bakın!

17 soruda AFAD afet konutlarında kimler hak sahibi olabilir? Depremde konutu ve iş yeri hasar görenler hemen bakın...

Sinop'ta selzedeler için inşa edilen TOKİ konutlarının yüzde 95’i tamamlandı!

Sinop'un Ayancık ilçesinde Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından selzedeler için hayata geçirilen konutların yüzde 95'lik kısmı tamamlandı.

TOKİ'nin Kocaeli'nde yapacağı ucuz konutların yeri belli oldu!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca 81 şehirde asgari ücretlilerin ev sahibi olması için başlatılan konut hamlesinde Kocaeli'nde yapılacak konutların yerleri belli oldu! İşte bakanlığın çalışma yaptığı o yerler...

Edirne Keşan'daki TOKi konutlarının akıbeti TBMM'de!

Edirne'nin Keşan ilçesinde inşa edilen TOKİ konutlarının akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP Edirne Milletvekili Okan Gaytancıoğlu, konuya ilişkin soru önergesi verdi. 

Edirne Keşan'daki TOKİ konutlarının akıbeti Meclis gündeminde!

Edirne'nin Keşan ilçesindeki TOKİ konutlarının akıbeti Meclis gündemine taşındı. CHP Edirne Milletvekili Okan Gaytancıoğlu, konuya ilişkin soru önergesi verdi. 

Deprem konutlarının maliyeti hesaplanıp yüzde 40-50 indirim yapılacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada İzmir'deki depremin ardından AFAD'dan hak sahibi olanlar için yeni yapılacak konutların maliyetinin hesaplanacağını söyledi.

AFAD toki konutlarının sözleşmesini uzatacak mı Haberi

AFAD toki konutlarının sözleşmesini uzatacak mı

Van İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) Van ve Erciş ilçesinde kiracı, mülkiyet sorunlu ve depremde 1. derecede yakınlarını kaybedenlere verilen TOKİ konutlarının sözleşme imzalama süresinin uzatıldığını açıkladı. 


Açıklamada, "Van ve Erciş ilçesinde kiracı, mülkiyet sorunlu ve depremde 1. derecede yakınlarını kaybedenlere verilen TOKİ konutlarının sözleşme imzalama süresi 13.11.2015 tarihine kadar uzatılmıştır. Bu kapsamda konut alan vatandaşlarımızın mağdur olmamaları için, Edremit ve Erciş Ziraat Bankalarına giderek, sözleşme imzalamaları gerekmektedir" denildi. 


Bölge...