29 / 04 / 2024

Ağa Akdeniz Ağa Yapı İnşaat

Ağa Akdeniz Ağa Yapı İnşaat

Ağa Akdeniz Ağa Yapı İnşaat, Yeşim Şenay ve Ayten Alpar tarafından 26 Eylül 2014 tarihinde Cuma günü Ataşehir, Esatpaşa Mahallesi, Ziyapaşa Caddesi, No:31/2'de kuruldu.

Dev müteahhitlerden hükümete çağrı! Arsa almayalım, kiracı olalım!

Türkiye’nin en ünlü müteahhitleri, inşaat sektöründe artık yeni bir trend oluştuğunu, küçük evlere ilginin artacağını söyledi. Yeni Evim projesinden de umutlu olan sektör devleri ayrıca, hükümetten kamu arazilerine kiracı olmak için çağrı yaparken, yeni dönemde Ege ve Akdeniz’in prim yapacağı görüşü

Cengiz İnşaat'tan sonra bir kötü haber de Ağaoğlu'na

Bodrum Belediyesi'nin Cengiz İnşaat'ın 60 ruhsatını iptal etmesinden sonra Ali Ağaoğlu'nun sahibi olduğu Akdeniz İnşaat'ın Bodrum - Milas arasındaki projesinde ÇED raporu için yürütmenin durdurulması kararı verildi.

12 saatlik yol 5 saate düşüyor! Akdeniz’de 3 tünel ve 1 viyadük açılacak

Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, Akdeniz Sahil Yolu'nda bu sene üç tünel ve bir viyadüğün hizmete açılacağını belirtti. İşte detaylar…

Bakan Adil Karaismailoğlu'ndan son dakika Kanal İstanbul açıklaması!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Karaismailoğlu, çılgın proje olarak bilinen Kanal İstanbul projesi ile ilgili yaptığı açıklamada "Kanal İstanbul Projesi, sadece bizim değil, bölgemizin, dünya deniz ticaret sisteminin, Karadeniz ve Akdeniz havzasının prestij projesidir" dedi.

Akdeniz Yatırım Holding merkez binasını satışa çıkardı!

Kamu kurum ve kuruluşlarına özel güvenlik hizmeti sağlayan Akdeniz Güvenlik, yeni unvanıyla Akdeniz Yatırım Holding merkez binasını satışa çıkardı. 

Prof. Dr. Özlenen Özkan'dan ev sahiplerine kira çağrısı!

Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özkan ev sahiplerine "Kiraları makul seviyede tutun" çağrısı yaptı...

Mustafa Gültak'tan imar planları için çağrı!

Mersin Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, imar çalışmaları için çağrıda bulundu.

Prof. Dr. Şükrü Ersoy'dan korkutan açıklama: Yeni deprem gelebilir!

Ege ve Akdeniz beşik gibi sallanıyor. Son olarak Muğla'nın Datça açıklarında 5,5 şiddetinde meydana gelen deprem tedirginlik yarattı. Deprem Uzmanı Şükrü Ersoy, dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Mersin Akdeniz kentsel dönüşüm projesi 27 Ağustos'ta ihaleye çıkıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Mersin Akdeniz kentsel dönüşüm projesinin ihalesini 27 Ağustos tarihinde gerçekleştirecek.

Akdeniz Roman Dernekleri Federasyonu'ndan kentsel dönüşüm çağrısı!

Türkiye Romanları Avrupa Konseyi Delegesi ve Akdeniz Roman Dernekleri Federasyonu Başkanı Ali Daylam, Mersin'de hayata geçecek kentsel dönüşüm projeleri için yatay mimarinin tercih edilmesi için çağrıda bulundu.

Antalya Demirkapı Tüneli 2022'de açılacak!

Antalya'nın İbradı ilçesindeki Akdağ'da inşaatı devam eden Demirkapı Tüneli 2022'de hizmete açılacak. 5 dakikada karasal iklimden Akdeniz iklimine geçişi sağlayacak 5 kilometrelik çift tüp şeklindeki Demirkapı Tüneli'nde, fiziki çalışmaların yüzde 80'i bitti. 

Akdeniz Su Ürünleri İhtisas OSB'nin ÇED sürecinde son aşamaya gelindi!

Adana'nın Karataş ilçesinde kurulacak proje hakkında bilgi veren Akdeniz Su Ürünleri ve Hayvansal Mamuller İhracatçıları Birliği Başkan Vekili Ali Can Yamanyılmaz, Çevresel Etki Değerlendirme raporunun son aşamaya geldiğini belirtti.

Ahmet Ercan'dan Yunanistan depremi açıklaması: İstanbul'u ve İzmir'i etkiler mi?

AFAD ve Avrupa-Akdeniz Sismoloji Merkezi verilerine göre; Yunanistan'ın Larissa kentinde 6.2 büyüklüğünde yaşanan depreme ilişkin SÖZCÜ’ye açıklamalarda bulunan Jeofizik Yüksek Mühendisi Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, “Bu deprem İzmir ya da İstanbul’da tetikleme yapmaz” dedi.

Ağa Akdeniz Ağa Yapı İnşaat Haberi

Ağa Akdeniz Ağa Yapı İnşaat


Ağa Akdeniz Ağa Yapı İnşaat, Yeşim Şenay ve Ayten Alpar tarafından 26 Eylül'de kuruldu. 


Ağa Akdeniz Ağa Yapı İnşaat iş konusu; İNŞAAT  Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. OTOMOTİV 1.Her türlü kara taşıtlarının alımı, satımı ,ithalatı ve ihracatını yapmak 2.Oto galerileri açmak, işletmek veya işlettirmek.


Ağa Akdeniz Ağa Yapı İnşaat adres: Ataşehir, Esatpaşa Mahallesi, Ziyapaşa Caddesi,...