03 / 05 / 2024

ağaç evlere yoğun ilgi

ağaç evlere yoğun ilgi

Alternatif turizmin merkezi olarak adından sıkça söz ettiren Akdeniz bölgesenin cennet parçası Olimpos, yabancı ve yerli turistlerin çekim merkezi olmaya devam ediyor.Türkiye'de yüzde 5 oranında olan alternatif turizmin büyümesi için çaba gösteriliyor. .

Yüzde 20 indirimli iş yeri ve konutlara yoğun talep! 

Kentsel Dönüşüm Başkanlığı, 4 kentte iş yeri, konut ve otel satışı yapacak. Peşin ödemelerde yüzde 20 indirimli satışa vatandaşlardan yoğun talep var.

Migros'ta ultra yoğun çamaşır suyu 78,50 TL’ye, süzme peynir 52,50 TL’ye, kırmızı mercimek 32,50 TL’ye düştü!

Migros’un ekim ayına özel düzenlediği yeni indirim kampanyası açıklandı. Bu doğrultuda, ultra yoğun çamaşır suyu 78,50 TL’ye, süzme peynir 52,50 TL’ye, kırmızı mercimek 32,50 TL’ye düştü. İşte 2 Ekim 2023 Migros fiyat listesi...

ŞOK’ta yeni indirim furyası! Ace ultra yoğun çamaşır suyu 84,90 TL’ye, Singer buhar kazanlı ütü 2 bin 499 TL’ye düştü!

​​​​​​​ŞOK’a bugün yeni indirimler geliyor. Buna göre, Ace ultra yoğun çamaşır suyu 84,90 TL’ye, Singer buhar kazanlı ütü 2 bin 499 TL’ye düştü. İşte 13 Eylül 2023 ŞOK fiyat listesi...

Piyasaların gözü bu hafta açıklanacak olan yeni verilerde olacak

Küresel piyasalar, geçen hafta dünya genelinde artan resesyon endişeleriyle karışık bir seyir izledi. Gelecek hafta ise gözler açıklanacak yoğun makroekonomik verilere çevrildi.

Başakşehir-Kayaşehir metrosuna yoğun ilgi: 1 milyona yakın kişi kullandı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, 8 Nisan tarihinde hizmete açılan Başakşehir-Çam ve Sakura Şehir Hastanesi-Kayaşehir Metro Hattı'na vatandaşların yoğun ilgi gösterdiğini belirterek, 1 milyona yakın kişinin metro hattında seyahat ettiğini dile getirdi.

Türkiye'nin yüzde 67,9'u yoğun kent şeklinde sınıflandıran bölgelerde yaşıyor! 

Türkiye nüfusunun yüzde 67,9'una karşılık gelen 57,9 milyonluk bölümünün, yoğun kent şeklinde sınıflandırılan yerlerde yaşadığı açıklandı. İşte o rakamlar...

0.79 faizle 10 yıl vade fırsatıyla evini dönüştürmeyen kalmasın! Yüzyılın Dönüşüm projesine yoğun ilgi!

Sağlıksız stoku yenilemek için başlatılan yüzyılın dönüşüm hamlesine ilgi oldukça yoğun. 1 hafta gibi kısa sürede kampanyaya 34 bin 425 binada, 446 bin 577 bağımsız bölüm için başvuru yapıldı. En çok başvuru yapan ilçe Bahçelievler olurken onu Güngören takip etti.

Prof. Dr. Naci Görür peş peşe açıkladı: İstanbul'un hangi ilçeleri riskli?

Jeolog ve Bilim Akademisi üyesi Prof. Dr. Naci Görür, peş peşe açıkladı: İstanbul'un hangi ilçeleri riskli? Hemen bu detaylara bakın...

TOGG için saat verilmişti! Yoğun ilgi erteleme getirdi

Togg 100. Yıl Özel Seri Togg Akıllı Cihazları için bugün saat 19.23'te start alan, ön siparişe katılma ve teslim alma sıralamasını belirleme hakkı sağlayacak 2023 adetlik NFT koleksiyonunun açık artırmasının, yoğun ilgi nedeniyle bir sonraki duyuruya kadar durdurulduğu ifade edildi.

Gram altın 1.450 TL değil, 1.650 TL değil tam tamına bu kadar olacak! Yeni rekor şimdi açıklandı! Koşun, hemen bakın

Gram altın fiyatı bugün 1180 TL'ye kadar yükseldi. Rekor kıran gram altın için tahminler gelmeye devam ediyor. Gram altın 1.450 TL değil, 1.650 TL değil tam tamına bu kadar olacak! Yeni rekor şimdi açıklandı! Koşun, hemen bakın!

TOKİ'den flaş açıklama! Başvuru yapacaklar bu detaya dikkat

TOKİ'den Sosyal Konut Projesi'yle ilgili milyonlarca vatandaşı ilgilendiren önemli bir uyarı yapıldı. TOKİ'den yapılan açıklamada, " Yoğun ilgi nedeniyle bankalar ve E-Devlet sisteminde sorun yaşanıyor." ifadelerine yer verildi. İşte son dakika haberinin ayrıntıları...​

Dolar için net tarih ve rakam verildi! Analistler peş peşe açıkladı! Koşun, sakın geç kalmayın!

Dolar ve altın piyasaları vatandaşlar tarafından büyük bir heyecanla izlenirken, analistler; doların 2 ay sonra geleceği rakamı duyurdu. Zirvenin yeni sahibi dolar için net tarih ve rakam verildi! Analistler peş peşe açıkladı! Koşun, sakın geç kalmayın!

O havalimanı tam 117 milyar euro kazanç sağladı! İşte geçen hafta Avrupa’nın en yoğun havalimanı

Yapımı sürecinde pek çok tartışmanın odağında yer alan İstanbul Havalimanı bu kez bir rekorla gündemde. İstanbul Havalimanı geçtiğimiz hafta Avrupa’nın en yoğun hava trafiğine sahip havalimanı oldu. Havalimanı, 1 haftada 1332 uçuşa ev sahipliği yaptı.

ağaç evlere yoğun ilgi Haberi

ağaç evlere yoğun ilgi

Alternatif turizmin merkezi olarak adından sıkça söz ettiren Akdeniz bölgesenin cennet parçası Olimpos, yabancı ve yerli turistlerin çekim merkezi olmaya devam ediyor. Türkiye'de yüzde 5 oranında olan alternatif turizmin büyümesi için bölge halkı da yoğun çaba gösteriyor. Olimpos'taki Kadiı'in Ağaç Evlerinin sahibi Kadir Kaya. Olimpos'taki tatil anlayışının gün geçtikçe daha popiilerleşmeye başladığını ve bunun Türkiye turizminin katkısına önemini...