19 / 05 / 2024

Ağaran Şelalesi

Ağaran Şelalesi

Rize'nin Çayeli ilçesindeki Ağaran Şelalesi, kentin gürültüsü ve sıcak havasından bunalan turistlere doğal ortamda piknik yapmanın yanı sıra göletlerde yüzerek serinleme fırsatı da sunuyor.

'Ne altın, ne dolar ne de borsa' diyen Ekonomist Mert Başaran o yatırım aracını işaret etti!

Yaptığı ekonomi yorumları ile dikkat çeken ve yatırımcıların da en çok takip ettiği isimler arasında yer alan Ekonomist Mert Başaran yine çok konuşulacak açıklamalar yaptı. İşte Mert Başaran'ın o açıklamalar...

Gram altın için çok çarpıcı açıklama geldi: 2 bin 150 TL'ye kadar düşebilir!

Yaptığı açıklamalarla dikkat çeken, Ekonomist Mert Başaran yatırımcıların güvenli limanları arasında yer alan altının yatay seyrettiğini dile getirerek, 2 bin 150 TL'ye kadar düşebileceğini söyledi.

Elinde dolar tutanlara Mert Başaran'dan net açıklama! Yatırım aracı değil!

Ekonomist Mert Başaran, dolar yatırımı yapanlara 'dolar bir yatırım aracı değil' diyerek yatırımcıları uyardı. Peki neye yatırım yapılmalı? En çok kazandıran yatırım aracı hangisi?

Ekonomist Mert Başaran'dan son dakika uyarısı: Satanlar hayatının hatasını yapar!

Ekonomist Mert Başaran yatırımcılara çok önemli uyarılar yaparak, özellikle acil para ihtiyacı durumunda varlıklarını zararına satmanın büyük bir hata olacağını kaydetti. İşte Mert Başaran'ın o açıklamaları...

Altın alalım mı, satalım mı? sorusuna Mert Başaran'dan net cevap! Altını olan bunu yapsın! 

Para piyasalarıyla ilgili yorumlarıyla bilinen Mert Başaran'dan altın yatırımcılarını yakından ilgilendiren açıklama geldi. Altın alalım mı, satalım mı?

Borsaya yeni girecekler aman dikkat! Ekonomist Mert Başaran 'uyarıyorum' diyerek açıkladı!

Borsa İstanbul'da rekor üzerine rekor kıran seanslar devam ederken, Ekonomist Mert Başaran da yaptığı paylaşımda "Borsayla ilgili uyarıyorum" diyerek dikkat edilmesi gerekenleri açıkladı. İşte Mert Başaran'ın o paylaşımı ve paylaşıma gelen yorumlar...

Gram altın 3 bin TL! Altını olanlar, altın alacaklar şimdi bakın! Tarih açıklandı! 

Gram altın, ONS altın fiyatlarında yaşanan düşüşün ardından geriledi. Yatırım uzmanı Mert Başaran gram altın için yıl sonunu tahminini rakam vererek açıkladı. İşte merak edilen o rakam... 

Mert Başaran dolar yatırımcılarını ilk ve son kez uyardı! Paranızı kaptırmayın!

Ünlü ekonomist Mert Başaran, yatırım yapan yatırımcılara önemli uyarılarda bulunarak en karlı yatırım aracının hangisi olduğunu açıkladı.

Gram altının 3 bin lira olacağını söyleyen Mert Başaran tarih verdi! Altını çizerek bekleyin dedi! 

Altın fiyatlarının yükselip yükselmeyeceği merak edilirken, ekonomist Mert Başaran'dan açıklama geldi. Başaran gram altının 3 bin lira olacağı tarihi açıkladı. 

Altın mı alalım, dolar mı? Elinde parası olanlar sordu! Mert Başaran son noktayı koydu!

Elinde parası olan yatırımcılar ''altın mı alalım, dolar mı?'' sorusunun yanıtını merak ediyor. Ekonomist Mert Başaran ise hangi yatırım aracının kazandıracağını açıkladı.

Ekonomist Mert Başaran bir ülke için yapılacak en kötü şeyi açıkladı!

Resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımlarla dikkat çeken Ekonomist Mert Başaran, bir ülke için yapılacak en kötü şeyi açıkladı. İşte Mert Başaran'ın o paylaşımı ve paylaşıma gelen yorumlar...

Altınla borçlanmayın diyen ünlü ekonomist az önce açıkladı: Altın fiyatları tam 850 lira birden fırlayacak!

Yaptığı açıklamalarla dikkat çeken ünlü ekonomist Mert Başaran, altın fiyatlarının 850 TL birden fırlayacağını söyledi. İşte Mert Başaran'ın konu ile ilgili açıklamaları...

Mert Başaran: Türkiye’deki konut pazarı sıkıntıda, yatırımcılar yurt dışına yöneldi!

Master Haber Youtube kanalında önemli açıklamalar yapan Ekonomist Mert Başaran, Türkiye’deki konut pazarının sıkıntıda olduğunu söyleyerek, yatırımcıların yurt dışına yöneldiğini söyledi.

Ağaran Şelalesi Haberi

Ağaran Şelalesi

Çayeli ilçesindeki Ağaran Şelalesi, yöre halkının yanı sıra son zamanlarda yerli ve yabancı turistlerin ilgisini çekiyor.


İlçe merkezine 12 kilometre mesafedeki şelaleye gelen turistlerin büyük çoğunluğu doğal ortamda piknik yaparak zaman geçirirken, bir kısmı da suyun kayaları aşındırmasıyla oluşan doğal göletlerde yüzerek serinlemeyi tercih ediyor.


Göletlerde yüzerek serinleyen Naci Karabacak, yaptığı açıklamada, Ankara'dan geldiğini belirterek, "Bu şelaleyi anlatmak için bir cümle bile yeter aslında. Burada insan yaşlanmaz" dedi.


Doğanın insanın tamamlayıcısı olduğunu dile getiren Karabacak, "Ağaran Şelalesi de bu doğal güzelliklerden biri. Biz de bu güzel doğanın tadını yüzerek çıkarmaya çalışıyoruz. İnsanların ömürlerinde en az bir kere de olsa burayı gelip görmesini isterim. Bana göre burası Türkiye'nin saklı cennetlerinden biri. Buranın saklı cennet olmaktan çıkması lazım. Biz keşfettik ve çok mutlu olduk"...