07 / 07 / 2024

ağrida satilik arsa

ağrida satilik arsa

Erzurum Vakıflar Bölge Müdürlüğü Ağrı Fatih Mahallesi Boncuklu mevkiindeki 4 bin 400 metrekarelik arsayı satmak üzere ihale düzenlediğini açıkladı. Arsanın tahmini fiyatı olarak 145 bin 200 TL...

Belediyelerden iki şehirde arsa ve kargir ev fırsatı!

Gaziantep ve Nevşehir'de yer alan gayrimenkuller satışa çıkarıldı. Arsa ve kargir ev olarak belirtilen gayrimenkullerin satış ihaleleri 16 Temmuz ve ve 17 Temmuz'da yapılacak.

Milli Emlak'tan 2 şehirde resmen Temmuz 2024 fırsatı! 7 bin TL'den başlayan fiyatlarla KDV'den muaf arsa ve araziler!

Milli Emlak iki şehirde 7 bin TL'den başlayan fiyatlarla KDV'den muaf arsa ve arazi satacak. Satışa çıkarılan arsa ile araziler Kırıkkale ve Konya'da yer alıyor. 

EBSO Başkanı Ender Yorgancılar'dan İzmir Büyükşehir'e çağrı: Arsa bulmakta zorluk çekiyoruz!

EBSO Haziran ayı olağan meclis oturumunda konuşan EBSO Yönetim Kurulu Başkanı Ender Yorgancılar İzmir Büyükşehir'e çağrı yaparak, arsa bulmakta zorluk çektiklerini söyledi.

Milli Emlak'tan tam 3 şehirde 11 bin, 30 bin ve 50 bin TL'ye arsa ile arazi fırsatı! Sakın kaçırmayın!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Konya, Ağrı ve Malatya'da yer alan arsa ile arazileri satışa çıkardı. Satışa çıkarılan arsa ve arazilerin fiyatlar 11 bin TL'den başlıyor.

İki ildeki tam 38 arsa ve arazi satışa çıktı! İmarlı arsa arayanlar dikkat!

Manisa ve Bingöl'de yer alan 38 adet arsa ve arazi için satış ihalesi düzenleniyor. Yeni bir arsa ya da arazi sahibi olmak isteyenlerin radarına giren ihaleler 11 Haziran ve 12 Haziran'da yapılacak.

Nef Arsa Çanakkale'de yaz fırsatı: 350 bin TL peşinat 0,99 banka kredisi, 48 ay vade için son gün 5 Haziran!

Değerli lokasyonlardaki arsa projeleriyle dikkat çeken Nef, Çanakkale'de yaz fırsatı sunuyor. Peşinat oranının 350 bin TL olarak açıklandığı Nef Arsa Çanakkale'de ayrıca özel kredi seçeneği de bulunuyor.

Tüm Nef Arsa lokasyonlarında yüzde 0,99 faizli banka kredisi fırsatı ve 48 ay vade fırsatı!

Kayseri'de bulunan yeni satış ofisini hizmete açan Nef Arsa'nın tüm lokasyonlarında yüzde 0,99 faizli banka kredisi fırsatı ve 48 ay vade fırsatı sunuluyor. 

İki şehirdeki 11 arsa ve arazi satışa çıktı! 24 taksitle arsa fırsatı!

Kayseri ve Tekirdağ'da yer alan 11 arsa ile arazi satışa çıkarıldı. Arsa ve arazilerin satış ihaleleri 29 Mayıs 2024 tarihinde yapılacak.

Konut fiyatlarını aç gözlü arsa sahipleri yükseltiyor! İşte inşaatta arsa sahibi ve müteahhit hesabı...

Şubat'ta konut fiyat artış hızı 4 sene sonra ilk kez enflasyondan geride kaldı. Ancak konut fiyatlarındaki yükseliş durmuyor. Peki neden? Ekonomist Aydın Binboğa, X sosyal medya hesabından açıkladı. İşte o paylaşım ve detaylar...

4 ildeki 26 adet arsa ve arazi satışa çıkıyor! Milli Emlak arsa satışı açıklandı! 

Bodrum, Burdur, Safranbolu ve Marmaris'te yer alan toplam 26 adet arsa ve arazi satılıyor. Milli Emlak arsa satışı tek tek açıklandı. Peki arsa ve arazilerin satış fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

3 ildeki 8 adet arsa ve arazi satılıyor! 12 bin TL'den başlayan fiyatlarla ucuz gayrimenkuller...

Batman, Balıkesir ve Bursa illerinde yer alan toplam 8 adet arsa ile arazi satışa sunuluyor. Peki arsa ve arazilerin fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

İstanbul ile Antalya'da arsa ve arazi satılacak! İki büyükşehirde yatırım yapmak isteyenler dikkat!

İstanbul ve Antalya'da yer alan gayrimenkuller satışa çıkarıldı. Arsa ve arazilerin satış ihaleleri 13 Mart ve 20 Mart tarihlerinde yapılacak.

Nef Arsa Çanakkale Ezine satışta! Yüzde 20 peşinatla 48 ay vade fırsatı!

Değerli lokasyonlarda hayata geçirdiği arsa projeleriyle dikkat çeken Nef, şimdi de Nef Arsa Çanakkale Ezine'yi satışa çıkardı. Nef Arsa Çanakkale Ezine'den yüzde 20 peşinat ve 48 ay vade ile arsa sahibi olmak mümkün.

ağrida satilik arsa Haberi

ağrida satilik arsa

Erzurum Vakıflar Bölge Müdürlüğü Ağrı Fatih Mahallesi Boncuklu mevkiindeki 4 bin 400 metrekarelik arsayı satmak üzere ihale düzenlediğini açıkladı. Erzurum Vakıflar 'ı satış için harekete geçiren arsa için tahmini fiyat olarak 145 bin 200 TL istenirken geçici teminat olarak 4 bin 356 TL talep edildi. Taşınmazın 397 metrekarelik kısmında Ağrı S.Y.D.V 'a ait yurt binası bulunduğu bilgisi aktarılırken ihalenin 27 Nisan 2011 tarihinde gerçekleştirileceği açıklandı.


Hüseyin...