12 / 05 / 2024

ağrıya yeni yapılacak sağlık lisesi

ağrıya yeni yapılacak sağlık lisesi

Ağrı'ya yapılacak okulların ihale aşamasında olduğunu Milli Eğitim Müdürü Fatih Başak, "Ek yatırımla Tutak ilçemize yapılacak olan Sağlık Meslek Lisesi'nin ihalesi yapıldı ve sözleşmesi imzalandı." dedi...

CHP'li milletvekili Asu Kaya'dan rezerv alan tepkisi: 10 bin TL emekli maaşıyla yeni yapılacak evler nasıl alınacak?

CHP Osmaniye Milletvekili Asu Kaya, Osmaniye'de yaşayan depremzedelerin kentsel dönüşüm ile ilgili tedirginliklerini Meclis gündemine taşıdı. Rezerv alan kararına tepki gösteren Asu Kaya, Bakan Özhaseki'ye de çağrıda bulundu. İşte o açıklama...

BİM'de yarın seçili ürünlerde indirim yapılacak! BİM market 8 Mart 2024 cuma aktüel ürünler kataloğu yayımlandı!

BİM 8 Mart 2024 cuma aktüel ürünler kataloğun internet sayfası üzerinden paylaştı. Buan göre yarın BİM'de birçok seçili üründe indirim yapılacak. Temizlik ürünlerinden, kişisel bakıma, cep telefonundan, televizyona kadar fırsat ürünleri raflardaki yerini aldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan indirim çağrısı yapmıştı! O çağrıya bu marketler de cevap verdi! Ayçiçek yağı yüzde 15 düştü!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın indirim çağrısına MODOKO ve KARADENİZBİRLİK de katıldı. Buna göre, MODOKO yüzde 20 indirimli satılan mobilya fiyatlarının yılsonuna kadar aynı kalacağını duyurdu. KARADENİZBİRLİK de ayçiçek yağına yüzde 12-15 indirim yaptı.

Kempinski Hotel The Dome'un oda sayısı resmen artırılıyor! Antalya'daki dev otele milyonluk havuzlu villalar yapılacak!

Antalya Golf Kulübü Turizm Anonim Şirketi'ne ait olan Antalya'daki Kempinski Hotel The Dome'un oda sayısı resmen artırılıyor. Yapılacak olan kapasite artışı kapsamında tesiste konaklayacak misafirler için havuzlu villalar inşa edilecek.

Bakan Özhaseki'den yeni yapılarla ilgili net açıklama geldi: 4 katı geçmeyecek!

Kahramanmaraş’ta kentsel dönüşüm toplu temel atma töreninde konuşan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, yeni yapılacak inşaatlarla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

TÜRSAB’ın fiyat indirimi çağrısına turizmcilerden destek geldi!

Türkiye Seyahat Acentaları Birliği Başkanı Firuz Bağlıkaya’nın, iç pazarda otel fiyatlarının indirilmesi için yaptığı çağrıya destek geldi. Türkiye Genç İş İnsanları Derneği Başkan Yardımcısı Şebnem Akman Balta, “İç pazarı kazanmak için oteller acilen indirime gitmeli” dedi.

Ehliyeti olanlar dikkat! Kamuya şoför alımı yapılacak! İlkokul mezunu olmanız yeterli!

Ehliyeti olan ve iş arayanları yakından ilgilendiren önemli bir iş ilanı yayımlandı. Ağrı İl Özel İdaresi, İŞKUR üzerinden personel alımı yapacağını açıkladı. İŞKUR’un yayımladığı personel alım ilanına yönelik merak edilen tüm detaylar belli oldu.

24 ilin gürültü eylem planı tamamlandı: Tam 65 bin 601 metrekare gürültü bariyeri yapılacak!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, 11 bin 253 metrekare gürültü bariyerini tamamladıklarını, 54 bin 348 metrekare gürültü bariyerinin yapımını sürdürdüklerini kaydetti.

Ehliyeti olanlar hemen baksın! Tam 6 ilde makam şoförü alımı yapılacak! Son başvuru tarihleri belli oldu!

İŞKUR, Türkiye’nin pek çok farklı illerinde makam şoförü alımı yapılacağını duyurdu. Personel alımı kapsamında başvuru şartları ve son başvuru tarihleri belli oldu.

Memura temmuz zammında detaylar netleşiyor! Peş peşe açıklandı! Kademeli artış yapılacak!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, en düşük memur maaşının 22 bin lira olacağını açıkladı. Memura temmuz zammında detaylar netleşiyor! Peş peşe açıklandı! Kademeli artış yapılacak!

Yeni yapılacak konutlar için ‘alüvyon kalınlığı’ uyarısı!

Deprem bölgesinde yapılacak yeni konutlar için çalışmaların başlatıldığı bu dönemde, uzmanlardan bu kez, ‘alüvyon’ uyarısı geldi.

Deprem bölgesindeki müteahhitlerden hükümete çağrı!

Deprem bölgesinde yeni yapılacak konutlarla ilgili hükümet ilk adımları atarken, müteahhitlerden de önemli bir çağrı geldi. Kamu müteahhitleri, konutların bir senede bitirilmesi için ilginç bir talepte bulundu.

İstanbul'da kaç binanın deprem riski var? Büyük depremde kaç bina ağır hasar görecek? İlçe ilçe açıklandı!

Türkiye’yi sarsan deprem felaketinin ardından gözler bir defa daha deprem riski altındaki İstanbul’a çevrildi. İBB’nin yaptığı son analize göre 7.5 büyüklüğündeki bir depremde kaç binanın ağır ya da çok ağır hasar alacağı da belirlendi. İşte o rakamlar...

ağrıya yeni yapılacak sağlık lisesi Haberi

ağrıya yeni yapılacak sağlık lisesi


Ağrı İl Milli Eğitim Müdürü Fatih Başak, ile Sosyal Bilimler Lisesin yapılması için girişimde bulunduklarını söyledi.


Ağrı'ya yapılacak okulların ihale aşamasında olduğunu Milli Eğitim Müdürü Fatih Başak, "Ek yatırımla Tutak ilçemize yapılacak olan Sağlık Meslek Lisesi'nin ihalesi yapıldı ve sözleşmesi imzalandı. Ayrıca, Tutak ilçemize İmam Hatip Lisesi, Eleşkirt ilçemize Endüstri Meslek Lisesi ve Diyadin ilçemize İmam Hatip Lisesi yapılması için ek yatırım programında yer aldı ve ihale aşamasında. Yine Taşlıçay ilçemize İmam Hatip Lisesi yapılması için girişimlerimiz var. İnşallah Taşlıçay ilçesine İmam Hatip Lisesi yapımının 2014 yılı yatırım programında yer almasını önerdik. ” dedi.


Ağrı'ya Sosyal Bilimler Lisesi’nin yapılması için girişimlerde bulunduklarını aktaran Başak, şöyle konuştu: "Sosyal Bilimler Lisesi Ağrı’ya yakışır. Çünkü Ağrı’da hiç yok. Sosyal Bilimler Lisesi tekliflerimiz içerisinde var....