29 / 04 / 2024

AGT Ağaç yeni yatırımları

AGT Ağaç yeni yatırımları

Türkiye'nin ilk 500 şirketi arasında yer alan AGT Ağaç Sanayi ve Tic. A.Ş., ekonomik açıdan zor günlerin yaşandığı dönemde, Antalya Organize Sanayi Bölgesi'nde (OSB) 120 milyon Euro yatırımla ikinci fabrikasını açmaya hazırlanıyor. 

Vedat Aşçı yeni şirket kurdu! Astaş Holding'ten 2 milyon TL'lik yeni yatırım! 

Astaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Aşçı yeni şirket kurdu. Astaş Taahhüt İnşaat Turizm Anonim Şirketi Şişli'de 2 milyon lira sermaye ile kuruldu. Peki Vedat Aşçı kimdir? İşte detaylar...

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu müjdeyi verdi: Trabzon'a yeni havalimanı geliyor! 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Trabzon'a yeni bir havalimanı kazandırmak için çalışmalara başladıklarını duyurdu.

Koza Altın harekete geçti! O kentte yeni altın ocağı açıyor: Beş yılda 506.250 ton cevher hedefi!

Türkiye'nin önemli maden şirketlerinden Koza Altın İşletmeleri A.Ş., yeni bir altın madeni işletmesi için ÇED onayı aldı. Bu kapsamda senede 101.250 ton, ayda 8437,5 ton ve yaklaşık günde 324,5 ton cevherin üretilmesi planlanıyor.

Koza Altın, yeni cevher madeni açıyor!

Türkiye'nin önemli maden şirketleri arasında yer alan Koza Altın İşletmeleri A.Ş., yeni bir cevher madeni açmak için resmi başvuruyu yaptı. 

Koza Altın, yeni altın ocağı açıyor!

Türkiye'nin önemli maden şirketlerinden Koza Altın İşletmeleri A.Ş., yeni bir altın madeni işletmesi için resmi başvuruyu yaptı. 5 yıllık süreçte 355 bin ton cevher çıkarılması hedefleniyor. 

Threads’e eklenecek yeni özellikler açıklandı!

Twitter'ın rakibi olarak Meta tarafından piyasaya sürülen Threads’a yeni eklenecek özellikler açıklandı. İşte yeni popüler platform Threads’a gelecek en yeni  özellikler…

Ford Focus’a iki haftada çifte zam! Focus’un yeni fiyatını görenler resmen çılgına döndü!

Ford; nisan, mayıs ve haziran aylarında olduğu gibi temmuz ayında da tüm modellerinin fiyatlarını güncellemiş ve bu kapsamda, Focus modeline zam yaptığını duyurmuştu. Ancak yapılan yeni açıklamayla beraber Focus’a yeni bir zam daha yapıldığı öğrenildi.

İstinyePark'a yeni katlar yapılıyor! Boyu uzatılacak AVM için Bakanlıktan gerekli izinler alındı! 

2020'de Katar devletinin yaklaşık 300 milyon dolar bedelle ortak olduğu İstinyePark AVM'nin çatısında hummalı bir çalışma yapılıyor. 2007 yılında kapılarını açan AVM'nin üst kısmına yeni katlar ilave ediliyor. İşte ayrıntılar...

Borsaya yeni bir şirket daha geliyor! CW Enerji’nin yüzde 20,20’si halka açılacak

Borsa İstanbul’a yeni bir şirket daha geliyor. Güneş paneli üreten CW Enerji şirket sermayesinin yüzde 20,20’sini halka açıyor. Halka arza ilişkin 26 Nisan ile 28 Nisan tarihleri arasında talep toplanacak. Halka arz fiyatı ise 108,60 lira olarak belirlendi.

Gaziosmanpaşa Yeni Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Gaziosmanpaşa ilçesi, Yeni Mahallesi, 2925 ada, 16, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31 parseller ile 3933, 16058, 16059, 16061, 16062 parseller ve bir kısım tescil dışı alana ilişkin 1/5000 ölçekli 30.11.2022 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

İstanbul'a yeni raylı sistem hattı geliyor! Kadıköy-Maltepe Cadde Tramvayı yıl sonunda tamam!

İstanbul'a yeni raylı sistem hattı geliyor! Kadıköy-Maltepe Cadde Tramvayı yıl sonunda tamamlanması planlanıyor. İşte ayrıntılar...

Twitter’a yeni özellik geliyor! Bu özelliği sadece onlar kullanabilecek!

Twitter’ın el değiştirmesinin ardından milyonlarca kişinin kullandığı sosyal medya platformuna ardı ardına yeni özellikler gelmeye devam ediyor.  Twitter’a son olarak eklenen yeni özelliğin, platformun kullanımını nasıl etkileyeceği ise merak konusu.  İşte ayrıntılar

İstanbul'a yeni millet bahçesi müjdesi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İstanbul'da yeni millet bahçesi inşa etmek için düğmeye bastı. İşte detaylar...

AGT Ağaç yeni yatırımları Haberi

AGT Ağaç yeni yatırımları

Antalya'da 1984 yılında kurulan ve bugün Antalya OSB'de ağaç bazlı ürün sektöründe 300 bin metrekarelik fabrikasında yıllık 500 bin metreküp üretim yapan AGT Ağaç Sanayi ve Tic. A.Ş. yeniden büyük bir yatırıma hazırlanıyor. 

Habertürk Gazetesi'nde yer alan habere göre MDF, MDF laminant parke, panel ve profil ürünleriyle hem iç piyasada, hem de yurt dışında sektörünün en büyükleri arasında yer alan firma, üretiminin yüzde 45'ini ihraç ediyor.

İhracattan elde ettiği güçle, ekonomik krizi fırsata çeviren AGT, önümüzdeki yıl üçüncü çeyrekte hizmete girecek iki büyük yatırımı için çalışmalara başladı. Firmanın toplamda 130 milyon Euro yatırımla, ikinci MDF fabrikasıyla birlikte biyokütle enerji üretim tesisi hizmete girecek. 

AGT İcra Kurulu Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyesi Onur Güven, AGT'nin 2014 yılındaki ilk MDF yatırımıyla sektörde ciddi bir...