12 / 05 / 2024

Ahmet Çamsarı kim

Ahmet Çamsarı kim

Mersin Üniversitesi, bölgedeki ihtiyacı karşılamak ve Doğu Akdeniz'in sağlık turizminden daha çok pay alması için tam donanımlı bir onkoloji hastanesi açmayı hedefliyor. Ahmet Çamsarı, hastane ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Ahmet Kacar Kimdir? Ahmet Kacar ne iş yapmaktadır? 

Ahmet Kacar kimdir? Ahmet Kacar'ın eğitim durumu nedir? Ahmet Kacar'ın kariyeri ve eğitim durumu nedir? Ahmet Kacar'ın kim olduğu ve Ahmet Kacar'ın hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Ahmet Baştuğ kimdir? Ahmet Baştuğ ne iş yapmaktadır?

Ahmet Baştuğ kimdir? Ahmet Baştuğ'un eğitim durumu nedir? Ahmet Baştuğ'un kariyeri ve eğitim durumu nedir? Ahmet Baştuğ'un kim olduğu ve Ahmet Baştuğ'un hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Ahmet Nezih Olcay kimdir? Ahmet Nezih Olcay ne iş yapıyor?

Ahmet Nezih Olcay kimdir? Ahmet Nezih Olcay'ın eğitim durumu nedir? Ahmet Nezih Olcay kariyeri ve eğitim durumu nedir? Ahmet Nezih Olcay'ın kim olduğu ve Ahmet Nezih Olcay'ın hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Ahmet Serdar Görgüç kimdir? Ahmet Serdar Görgüç ne iş yapıyor?

Ahmet Serdar Görgüç kimdir? Ahmet Serdar Görgüç'in eğitim durumu nedir? Ahmet Serdar Görgüç kariyeri ve eğitim durumu nedir? Ahmet Serdar Görgüç'in kim olduğu ve Ahmet Serdar Görgüç'in hangi alanlarda görevler yaptığı ve merak edilen detaylar...

Kim Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kim Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Alperen Karakılınç ve Ahmet Karakılınç ortaklığında Şişli’de 100 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

MEÜ Aydıncık Meslek Yüksekokulu inşaatında son durum!

MEÜ Rektörü Ahmet Çamsarı, Aydıncık ilçesi sınırları içerisinde 50.986 metrekarelik ormanlık alana kurulması planlanan 'Aydıncık Meslek Yüksekokulu'nun yeni kampüs alanında incelemelerde bulundu.

Mersin Üniversitesi Sağlık MYO onay aşamasında!

Mersin Üniversitesi (MEÜ) Rektörü Prof. Dr. Ahmet Çamsarı, MEÜ'nün kendine yeten bir kurum haline geldiğini belirterek, "4 yılda yapacağımız çalışmaları 1 yılda yaptık. Çiftlikköy Kampüsü'nün bütçesinden milyonlarca lira artırdık.

MEÜ'ye Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi kuruluyor!

Mersin Üniversitesi (MEÜ) Rektörü Prof. Dr. Ahmet Çamsarı, Tarsus'ta kurulması planlanan 'Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi'nin onayının Resmi Gazete'de yayınlandığını söyledi.

Mersin'de Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi kuruluyor!

Mersin Üniversitesi (MEÜ) Rektörü Prof. Dr Ahmet Çamsarı, üniversite bünyesinde "Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi'nin" açılması için gerekli mercileren onay alındığını söyledi.

Mersin Üniversitesi Mimarlık Fakültesi ek binasının temeli atıldı!

Mersin Üniversitesi (MÜ) Mimarlık Fakültesi'ne yapılacak ek binanın temeli atıldı. İnşaat alanına ilk kazmayı, Rektör Prof. Dr. Ahmet Çamsarı vurdu..

1978 yılında 3. Ahmet Çeşmesi'nin çevresi kafeterya yapılmış!

1978 yılında Üsküdar Meydanı'ndaki tarihi 3. Ahmet Çeşmesi'nin çevresine kafeterya yapılmış. Anıtlar Yüksek Kurulu'ndan habersiz tarihi çeşmenin kenarına kurulan kafeteryanın yapımına kim tarafından izin verildiği öğrenilememiş.

Doğu Akdeniz'e onkoloji hastanesi yapılacak!

Mersin Üniversitesi, bölgedeki ihtiyacı karşılamak ve Doğu Akdeniz'in sağlık turizminden daha çok pay alması için tam donanımlı bir onkoloji hastanesi açmayı hedefliyor. Ahmet Çamsarı, hastane ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Ahmet Sarıcalı kim?

Şua İnşaat’a İhlas İnşaat’tan transfer olan; Şua İnşaat Satış Pazarlama Müdürü Ahmet Sarıcalı kimdir? Ahmet Sarıcalı inşaat sektörüne ne zaman ve nasıl atıldı? İşte Ahmet Sarıcalı'nın biyografisi...

Ahmet Çamsarı kim Haberi

Ahmet Çamsarı kim

Mersin Üniversitesi (MEÜ) Rektörü Prof. Dr. Ahmet Çamsarı, bölgedeki ihtiyaca cevap verebilmek ve Doğu Akdeniz'in sağlık turizminden daha çok pay almasına katkı sağlamak adına bir onkoloji hastanesi kazandırmayı planladıklarını bildirdi. 


Çamsarı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, öğrenciler ve akademisyenlerle birebir iletişim kurup, ortak bir bağ oluşturmayı hedeflediklerini söyledi.


Bu bağı kent geneline yayarak, üniversiteyle şehrin ortak hareket etmesini amaçladıklarını anlatan Çamsarı, bunun için çok sayıda proje geliştirdiklerini kaydetti.


Çamsarı, Çiftlikköy Yerleşkesi'ndeki MEÜ Tıp Fakültesi'ni de "ayağa kaldırmak" istediklerini ifade ederek, şöyle devam etti:


"Yaklaşık 16 yılda tamamlanan hastanemizdeki sorunlar, hastanenin taşınmasıyla daha da arttı. Son 6 ayda 30 milyona yakın negatife geçtik. Temel sorunların yanı sıra özel sorunlar da var. Her ne olursa olsun burayı ileriye götürmemiz şart. Ayağa kaldıramadığınızda, üniversitenin bilim ve araştırma...