09 / 05 / 2024

Ahmet Emin Demirci

Ahmet Emin Demirci

Muab İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ahmet Emin Demirci ve Yunus Emre Karakurt ortaklığıyla 40 bin TL sermaye ile 24 Kasım'da Çekmeköy, Merkez Mahallesi, Betül Sokak'ta kuruldu.

Bursa’ya 1000 yataklı yeni hastane geliyor! Bakın nereye yapılacak!

Olay Gazetesi Yazarı Ahmet Emin Yılmaz bugün kaleme aldığı yazısında AK Parti İl Başkanı Davut Gürkan’ın Bursa’ya verdiği önemli bir müjdeyi köşesine taşıdı. Yazar Yılmaz Bursa'ya 1.000 yataklı yeni bir hastane yapılacağını belirtti.

Sipahiler Ağası Mehmet Emin Ağa Yalısı 200 milyon TL'ye satıldı! 

Geçtiğimiz günlerde 17.5 milyon dolara satışa çıkartılan Sipahiler Ağası Mehmet Emin Ağa Yalısı 200 milyon TL'ye Papara’nın sahibi Ahmet Faruk Karslı’ya satıldı.

Depreme dayanıklı binalar için 3 altın kriter! 

Olaycom köşe yazarı Ahmet Emin Yılmaz, bugünkü köşesinde depreme dayanıklı yapılar için gerekli 3 kriteri kaleme aldı. İşte Ahmet Emin Yılmaz'ın 'Depreme dayanıklı yapıda 3 altın kriter: Doğru zemin, doğru proje, doğru inşaat' başlıklı yazısı...

Bursa'daki hızlı tren projelerinde son durum ne?

Olaycom yazarı Ahmet Emin Yılmaz, bugünkü köşesinde Bursa'daki hızlı treni ve Gemlik trenini kaleme aldı. İşte Ahmet Emin Yılmaz'ın 'Hızlı tren engeli aştı, hızlandırılmış inşaat başlıyor: Bu defa olacak mı?' başlıklı yazısı...

Ae Plan Yapı İnşaat Mimarlık Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ae Plan Yapı İnşaat Mimarlık Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Emin Sayar ve Emre Baş ortaklığında kuruldu.

Emak Gayrimenkul Ve Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emak Gayrimenkul Ve Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 885 bin 500 TL sermaye bedeli ile Ahmet Emin Koçoğlu tarafıdan kuruldu.

Kentsel dönüşümle vatandaşlar kurtulacak!

Olay Gazetesi köşe yazarlarından Ahmet Emin Yılmaz, bugünkü köşesinde " En önemli yasada kentsel dönüşüm nasıl rantsal dönüşüm haline geldi?" başlıklı yazısına yer verdi.

Manisa Demirci OSB tamamlanıyor!

Manisa Demirci Belediye Başkanı Selami Selçuk ve beraberindeki heyet Manisa Valisi Ahmet Deniz’i ziyaret ederek ilçede 800 dönümlük alanda kurulacak olan organize sanayi bölgesi hakkında bilgi aktardı.

Bursa’daki inşaatlar için yeni plan iptali krizini ‘imar devrimi’ çözüyor!

Bursa Olay Gazetesi köşe yazarı Ahmet Emin Yılmaz, bugünkü köşe yazısında Bursa’da imar planların yargı kararıyla iptal edilmesi sonucu doğan inşaat krizinin çözümünün imar devrimi olduğunu anlattı. İşte Ahmet Emin Yılmaz’ın o yazısı…

Bursa'da inşaatlar için ‘yeni plan’ çözümü!

Bursa Olay Gazetesi köşe yazarı Ahmet Emin Yılmaz, bugünkü yazısında Bursa'da ''İmar planlarının iptaliyle duran inşaatlar için ‘yeni plan’ çözümü''nü kaleme aldı.

Demirci-Sındırgı arasındaki yol sorunu TBMM'de!

Demirci-Sındırgı arasındaki yolun karayolları ağına alınması hususu meclis gündeminde taşındı. CHP Manisa Milletvekili Ahmet Vehbi Bakırlıoğlu, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Bursa'daki kentsel dönüşümde artık Büyükşehir yetkili!

Olay Bursa köşe yazarı Ahmet Emin Yılmaz bugün köşesinde "Dönüşümde yeni dönem" başlıklı yazısına yer verdi. İşte yazının detayları..

Bursa Soğanlı'daki dönüşüme Barcelona modeli mimari!

Olay gazetesi yazarı Ahmet Emin Yılmaz bugünkü yazısında Bursa Osmangazi'deki kentsel dönüşümü ele aldı. İşte Ahmet Emin Yılmaz'ın o yazısı...

Ahmet Emin Demirci Haberi

Ahmet Emin Demirci

Muab İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ahmet Emin Demirci ve Yunus Emre Karakurt ortaklığıyla 40 bin TL sermaye ile 24 Kasım'da Çekmeköy, Merkez Mahallesi, Betül Sokak'ta kuruldu. 


Muab İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1. İnşaat, taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar, idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu, liman binaları, iş hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları, hava meydanları, istasyonlar, otogarlar, otoparklar, garajlar, çarşı mağaza, pazar işyeri, otel, motel, villa, pansiyon, hastane, cami, dispanser, sağlık merkezleri, ilk yardım tesisleri ve...