07 / 05 / 2024

Ahmet Gür özgeçmiş

Ahmet Gür özgeçmiş

Ortadoğu Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Gür kimdir? Ortadoğu Grup'un faaliyet alanları nelerdir? Ortadoğu Grup'un inşaat sektöründeki projeleri nelerdir? İşte sorularınızın yanıtı ve Ahmet Gür...

Prof. Dr. Naci Görür, Tokat depreminden sonra açıklama yaptı! Artık harekete geçilmesi lazım...

Deprem uzmanı Prof. Dr. Naci Görür, Tokat'taki depreminden sonra sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile şunları söyledi; "Şu anda televizyonlarda yaşanan sahneleri çok iyi biliyorsunuz değil mi? Tıpkı komedi gibi" diyerek artık harekete geçilmesi gerektiğini açıkladı.

Prof. Dr. Naci Görür bölgeyi yine uyardı! Balıkesir'deki deprem sonrası 7'lik deprem uyarısı!

Yer bilimci Prof. Dr. Naci Görür, Balıkesir'de yaşanan son depremden sonra açıklamalar yaptı. Buna göre, Görür tarih vererek geçmişteki depremleri işaret ederek  deprem faaliyetlerinin belirli periyotlar ile tekrarlandığına da dikkat çekerek uyardı.

Ünlü mimar sordu: Modern kerpiç ev mi, teneke konteynır ev mi? Bu çirkine olan merakımız sizce neden? 

Ünlü mimar Şenol Gökner resmi sosyal medya hesabı üzerinden "Modern kerpiç ev mi, teneke konteynır ev mi? bu çirkine olan merakımız sizce neden?" diye sordu. İşte Şenol Gökner'in o paylaşımı ve paylaşıma gelen yanıtlar...

Prof. Dr. Naci Görür'den 3 il için deprem uyarısı: Şimdi sıra...

Yer bilimci Prof. Dr. Naci Görür yaptığı açıklamada Tunceli, Bingöl ve Erzincan'a yönelik deprem uyarısı yaptı. Naci Görür ayrıca açıklamasında geçmişte olan 7.2 büyüklüğündeki depremi işaret ederek fayın periyodunu doldurduğunu kaydetti. 

Naci Görür 'İstanbul'da her an 7'den büyük bir deprem olabilir' dedi' Övgün Ahmet Ercan, 'kanıt gösterin' cevabını verdi

Milyonlarca insan olası İstanbul depremi ile ilgili uzmanların yorumlarını takip etmeye devame diyor. Konuyla ilgili Naci Görür 'İstanbul'da her an 7'den büyük bir deprem olabilir' dedi' Övgün Ahmet Ercan, 'kanıt gösterin' cevabını verdi. 

Deprem uzmanı Övgün Ahmet Ercan korkuttu! Gözle görülmeyen deprem üretebilir kırık var! İkinci 6 Şubat mı geliyor?

Bursa'nın Gemlik ilçesinde bugün 4,1 şiddetinde deprem oldu. Paniğe neden olan depremin hemen ardından Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan'dan korkutan açıklama geldi. Ercan ''Türkiye'de Gözle görülmeyen deprem üretebilir kırık var'' dedi.

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan ve Naci Görür'den deprem açıklaması! 2024 depremsiz geçmeyecek!

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan ve Naci Görür, bugün Kuşadası Körfezi’nde meydana gelen 5,1 büyüklüğündeki depremle ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Türkiye'de devlet memuru sayısı düşürülmeli mi? Anketten şaşırtan cevap!

Türkiye'de devlet memuru sayısının fazla olup olmadığı zaman zaman gündeme geliyor. 357,3 bin takipçili mühendis, X sosyal medya hesabından 'Türkiye'de devlet memuru sayısı düşürülmeli mi?' anketi yaptı. İşte o ankete verilen cevaplar ve vatandaşların yorumları...

Şehir hastanelerinin satışına ilişkin kritik açıklama: Körfezli yatırımcıyla görüşme sürüyor!

Devlet Yatırım Ofisi Başkanı Ahmet Burak Dağlıoğlu, yaptığı açıklamada, daha küçük tesisleri tek bir çatı altında toplamak amacıyla inşa edilen 22 şehir hastanesinden bir tanesinin Körfezli bir yatırımcıya satışı konusunda görüşmelerin devam ettiğini söyledi.

Deprem bilimci Naci Görür açıkladı: Marmara'da olan 4,5 büyüklüğündeki deprem, beklenen İstanbul depremini tetikler mi?

Bilim Akademisi Üyesi ve yer bilimci Prof. Dr. Naci Görür, Marmara Denizi'nde meydana gelen 4,5 büyüklüğündeki deprem hakkında değerlendirmelerde bulundu. İşte detaylar...

Dolar/TL bugün kaç liradan işlem görüyor? Dolar yükseldi mi, düştü mü? 

Dolar/TL kuru haftanın son işlem gününde yukarı yönlü hareket ediyor. Dün 28,28 TL'den kapanış yapan dolar bugün kaç liradan işlem görüyor? Dolar/TL kaç lira? 3 Kasım 2023 dolar/TL kuru.

Naci Görür ve Övgün Ahmet Ercan’dan İzmir depremi sonrası peş peşe korkutan açıklamalar!

Prof. Dr. Naci Görür ve Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, saat 23.53'te İzmir'de meydana gelen 4,0 şiddetindeki depreme ilişkin açıklamada bulundu. İşte Naci Görür ve Övgün Ahmet Ercan’ın açıklamaları...

Altının şifresi çözülüyor! 10 dev kurum açıkladı! Ekim ayında bu rakamlar tek tek görülecek! 

Altın piyasasında dalgalanmaların görüldüğü şu günlerde tahminler de peş peşe gelmeye devam ediyor. Ons altın üzerindeki baskı devam ederken gözler Merkez Bankalarından gelecek faiz kararlarına çevrildi. Altın fiyatları yükselecek mi?

Ahmet Gür özgeçmiş Haberi

Ahmet Gür özgeçmiş

Ahmet Gür kimdir?

Ahmet Gür, Ortadoğu Grup Yönetim Kurulu Başkanıdır. Ortadoğu Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Gür'ün Ortadoğu Grup'un resmi sitesinde yer alan mesajı şu şekilde:


"Ortadoğu Grup olarak 30 yılı aşkın geçmişimize hem Türkiye çapında hem de global olarak ses getiren pek çok başarılı yatırım ve proje sığdırdık. İnşaat ve karayolu taşımacılığı ile başladığımız yolda bugün ülkemiz için kritik olduğunu düşündüğümüz farklı alanlarda faaliyet göstermeye devam ediyoruz. Faaliyet gösterdiğimiz her alanda yenilikçi ve başarılı çalışmalar gerçekleştirmek ve bunların neticelerinin ülkemiz ve dünya için olumlu katkıları olduğunu görmek bizler için en büyük ödüldür.


Her geçen gün büyüyen Grubumuzun buna paralel olarak kurumsallaşma yolunda da çok önemli adımlar attığını görmek ve bu yöndeki çabaların özveriyle devam etmesi; bugüne kadarki başarılarımızın gelecekte de devam...