18 / 07 / 2024

ahmet sürerdamar

ahmet sürerdamar

Adana Ticaret Odası Meclis Üyesi Ahmet Sürerdamar, günümüzde satın alma ve kiralanmalar yoluyla mülk edinilmesi işinin geleneksel bir anlayıştan çıktığının kabul edilmesine karşın sektörde "merdivenaltı" ilişkilerin sıkıntılarının yaşandığını söyledi.

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan tam 4 şehir için 7.3'lük deprem uyarısı yaptı!

Yaptığı açıklamalarla dikkat çeken Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan'dan çok konuşulacak deprem açıklaması geldi. Prof. Dr. Övgün Ercan, tam 4 şehir için 7.3'lük deprem uyarısı yaptı.

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan bu kez de 7 yerin ismini sayarak deprem uyarısı yaptı!

Bingöl Karlıova’da meydana gelen 4 büyüklüğünde depremden sonra Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan'dan da çarpıcı açıklamalar geldi. Prof. Dr. Ercan şimdi de 7 yerin ismini sayarak deprem uyarısı yaptı.

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan'dan 4 şehir için 7.3'lük deprem uyarısı!

Manisa'nın Soma ilçesinde meydana gelen 4.8 büyüklüğündeki deprem paniğe neden olurken, Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan'dan da depremle ilgili açıklama geldi. İşte  Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan ayrıca katıldığı bir programda 4 şehir için deprem uyarısı yaptı.

Deprem uzmanı Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan: Marmara'da 'Büyük hareket var' dedi, 7.3'lük deprem uyarısı yaptı! 

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, Kuzey Anadolu Fay hattının hareketlerine dikkat çekti ve riskli olan şehirleri tek tek sıraladı. İşte o açıklama..

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan'dan o kente 7 büyüklüğünde deprem uyarısı: Batıya yerleşmeli! 

Jeofizik Y. Mühendisi Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan,  Balıkesir'e 7 büyüklüğünde deprem uyarısında bulundu ve "Batıya yerleşmeli" dedi. İşte Ercan'ın o paylaşımı ve gelen yorumlar... 

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan'dan o il için 7,3 büyüklüğünde deprem uyarısı!

Jeofizik Mühendisi Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, İzmir’de 2020 yılında yaşanan depremi anımsatarak, 7,3 büyüklüğünde deprem uyarısı yaptı. İşte Prof. Dr. Ercan'ın açıklamaları...

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan'dan bu il için 6.8'lik deprem uyarısı!

Jeofizik mühendisi Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, sosyal medya hesabından bu kez de Afyonkarahisar içim 6.8'lik bir deprem uyarısı yaptı. İşte Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan'ın o paylaşımı ve paylaşıma gelen yorumlar...

Prof. Dr. Ahmet Ercan il il işaret etti! Ercan'dan er ya da geç deprem olacak uyarısı...

Prof. Dr. Ahmet Ercan, Doğu Anadolu Fayı'na dikkat çekerek gerilmenin sürdüğünü kaydediyor. Dün gece meydana gelen Sivas ve Adıyaman'daki depremlerin ardından açıklama yapan Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, fay hattına dikkat çekerek önemli uyarılar yaptı.

Prof. Dr. Ahmet Ercan'dan dikkat çeken yanardağ uyarısı: Depremde patlama yapabilir!

Sosyal medya hesabından Türkiye'deki yanardağlara ilişkin paylaşımda bulunan Jeofizik Yüksek Mühendisi Prof. Dr. Ahmet Ercan, kritik yanardağ uyarısı yaptı. 

Prof. Dr. Ahmet Ercan: Fikirtepe Kadıköy kıyımıdır, kentsel sömürüye dur de!

Jeofizik yüksek mühendisi Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, kentsel dönüşüm projelerine ilişkin paylaşım yaptı. Ercan, "Kadıköy Fikirtepe'de yapılan kentsel dönüşüm değil, bozuşumdur" diye ifade ederek "Depremi bahane eden, kentsel sömürüye dur de!" dedi.

Emekliye '100. Yıl İkramiyesi' müjdesi! 

Emeklilere bu yıl ilk kez verilecek yüzyılın hediyesinde yeni ayrıntılar belli oldu. Ahmet Sözcan, Cumhuriyetin 100. yılında verilmesi beklenen 5 bin TL'lik ikramiye için mecliste konuşulanları anlattı.

Deprem uzmanı Ahmet Ercan'dan o şehir için şok eden bindirmeli deprem uyarısı: 7.3 şiddetinde sallanacak!

Jeofizik Mühendisi Prof. Dr. Ahmet Ercan, alfabetik sıraya göre 81 ilin deprem riskini açıklamaya devam ediyor. Bugünkü açıklamasında o il için 7.3 büyüklüğünde deprem uyarısında bulunan Ercan, bindirmeli deprem riskini de dile getirdi. İşte deprem uzmanının o açıklaması...

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan'dan uyarı: 7.2 büyüklüğünde deprem olabilir: Deprem üretebilecek o illeri peş peşe sıraladı

İllerin üreteceği depremlere vurgu yapan Prof. Dr. Ahmet Ercan‘dan yeni bir uyarı geldi. Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan büyüklüğü 5 ve 7'nin üzerine deprem üretebilecek 6 ili peş peşe sıraladı.

ahmet sürerdamar Haberi

ahmet sürerdamar

Ahmet Sürerdamar, hemen herkesin yapabileceği bir iş yaklaşımından kurtarılması gereken sektöre, güven zinciri içerisinde gerçekleştirilecek profesyonel bir hürriyet kazandırılması gerektiğini söyledi. 


Sektörünün durumu ve sorunlarına ilişkin açıklamalarda bulunan Adana Ticaret Odası (ATO) 41. Grup Gayrimenkul Sektörü Meslek Komitesi ve Meclis Üyesi Ahmet Sürerdamar, insanın en temel gereksinimleri arasında yer alan barınma konusunda; ilk insandan, tarım ve sanayi toplumuna ve günümüz insanına kadar uzanan bir süreç yaşandığını ve günümüzde bu alanda sınırsız hizmet sunumunun söz konusu olduğunu belirtti. Barınma ve kaliteli yasamın, ortak yasam kültürü ve güçlü bir toplumun yapısında son derecede önem taşıdığını vurgulayan Sürerdamar, "Gayrimenkul sektörü olarak bireylerin kazançları ve satın alabileceklerini öngördükleri yaşam merkezlerini, arz talep dengesini gözeterek hizmet veriyoruz. Dün kırsal yaşamdan kent yaşamına geçen insanımızın barınma...