28 / 04 / 2024

Akbank Bayram Kampanyası

Akbank Bayram Kampanyası

Akbank Büyük Kırmızı Ev’in Ağustos ayı’na özel "Bayram Kampanyası", avantajlı faizler ile kira öder gibi ev sahibi olma olanağı sunuyor

Akbank Martı’dan sürüş kodu kampanyası ile  yakıt faturasını azaltıyor!

Akbank, şehirdeki tadını çıkarmak isteyen herkes için özel bir kampanya sunuyor. Martı’dan Sürüş Kodu Kampanyası ile daha uygun bütçeli ve keyifli sürüşler sizi bekliyor. Kampanya, Akbank Mobil uygulaması kullanıcılarına özel olarak sunulan Martı uygulaması kodu ile başlıyor. 

Akbank'ın flaş kampanyası bugün başladı! Tam 300 TL Chip-Para verecek!

En çok tercih edilen özel bankalar arasında yer alan Akbank'ın flaş kampanyası bugün başladı. Söz konusu kampanya kapsamında tam 300 TL Chip-Para verilecek. İşte Akbank'ın Eylül 2023 kampanyası ile ilgili detaylar...

Akbank'tan dev kampanya! Bunu yapana tam 2 bin TL veriyor! Kaçırmayın!

En çok tercih edilen özel bankalar arasında yer alan Akbank, yeni kampanyası için düğmeye bastı. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara Akbank, bunu yapana tam 2 bin TL verecek.

Akbank eylül kampanyası: 300 TL Hediye kazanma şansı! detaylar burada!

Akbank, önceki kampanyalarıyla müşterilerin ilgisini çekmeye devam ediyor ve Eylül ayına özel olarak yepyeni bir fırsat sunuyor. Bu kampanya kapsamında, belirli adımları takip edenler 300 TL'lik özel bir hediye kazanma şansını yakalayabilecekler. İşte, Akbank'ın Eylül ayı kampanyası ayrıntıları...

Akbank’tan temmuz müjdesi! Geri ödemesiz tam 1.000 TL IBAN numaranıza yatacak!

Temmuz ayına özel ilk kampanyasını düzenleyen Akbank, tatil harcamaları kapsamında tam bin TL’ye kadar hediye edeceğini açıkladı. Akbank, ilgili kampanyasının detaylarını ve katılım koşullarını duyurdu.

Akbank'tan bayram için büyük fırsat

Akbank'tan bayram için büyük fırsat geldi. Faydalanmak isteyen vatandaşların hemen bakması gerekiyor.

8 bankadan bayram öncesi şok açıklama! Garanti, Akbank, ING, İş Bankası bir bir duyurdu! Şimdi bakın!

Para piyasalarında rekor üstüne rekorlar gelirken, bankaların son dakika kredi faiz oranları merak ediliyor. 8 bankadan bayram öncesi şok açıklama! Garanti, Akbank, ING, İş Bankası bir bir duyurdu! Şimdi bakın!

Akbank ve Denizbank'tan bayram öncesi flaş açıklama

Akbank ve Denizbank'tan bayram öncesinde flaş bir açıklama geldi. İki banka müşterilerine yönelik önemli miktarda kredi desteği sunacak.

Bomba indirim! Tarım Kredi bayram kampanyasını peş peşe duyurdu! Peynir, salça, et fiyatları dip yaptı!

Tarım Kredi Kooperatifleri indirimli aktüel ürünler kataloğunu yayımladı. Katalogda onlarca ürün kampanyaya dahil edildi. İşte Tarım Kredi indirimli aktüel ürünler kataloğu...

Akbank çifte bayram yaşatacak! Bu krediyi alan 3 ay sonra ödemeye başlayacak

Akbank, Kurban Bayramı'nda nakit ihtiyacı olanlara özel bir kampanya tertip ediyor. Başvurularınızı Akbank Mobil ve İnternet üstünden yapabileceğiniz gibi, 444 25 25 Müşteri İletişim Merkezi ile iletişime geçerek yahut şubelere giderek belgelerinizi tamamlayarak bayram kredisine başvuru yapabilirsin

TEB'den bayram kampanyası! Bu paraya ihtiyacı olanlar mutlaka değerlendirin

Bayramda peşin paraya ihtiyacı olanlar bu kampanyayı kaçırmamalı. 50.000 TL düşük faizli peşin destek verilecek. Bayram öncesi gereksinimi olanlar başvuru yaparak elde edebilecek.

Uzayan Kurban Bayramı tatili kredi arayışlarını hızlandırdı!

Bayram tatilinin 9 güne çıkarılması tatil yapmak isteyen vatandaşları da para bulma konusunda hareketlendirdi. Kredi için yapılan aramalar yüzde 20 oranında artarken geçen yıllara göre bayram kampanyası düzenleyen bankaların az olması dikkat çekti.

Akbank’tan son çağrı! Akbank mobil kullananların hesabına tam 1.500 TL yatacak!

Hazırladığı kampanyalarla müşterilerine bol bol hediye dağıtan Akbank, yeni kampanyasıyla yine müşterilerinin adeta cebini dolduracak. Akbank düzenlediği kampanya kapsamında 1.500 TL hediye edeceğini duyurdu.

Akbank Bayram Kampanyası Haberi

Akbank Bayram Kampanyası

Akbank, konut kredilerindeki çalışmalarını yürüttüğü markası Büyük Kırmızı Ev kapsamında "Bayram Kampanyası" düzenledi. Herkesin kira öder gibi ev sahibi olmasını amaçlayan “Bayram Kampanyası”, kredi kullanıcılarına düşük faiz, düşük taksit ve dosya masrafı indirimi olanakları sunuyor.


Akbank Büyük Kırmızı Ev "Bayram Kampanyası" kapsamında, dileyenler 50 bin lira kredi için, 10 yıl vadede 728 lira aylık taksit ödeyerek yeni evlerine kavuşabilecekler. Kampanyada, 100 bin lira kredi tutarı için, 10 yıl vadede aylık taksit ise 1,456 lira olacak. Kampanya dahilinde kredi kullanacaklar, aynı zamanda % 20 indirimli 1,000 lira dosya masrafından da yararlanabilecekler.


Akbank Bireysel Bankacılık'tan sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Galip Tözge, bayram öncesi düzenledikleri kampanya ile ev sahibi olmak isteyenlere çifte bayram yaşatmayı amaçladıklarını vurguladı. Büyük Kırmızı Ev "Bayram Kampanyası" ile kredide tutar...