06 / 05 / 2024

Akbank Gayrimenkul Müzayedesi

Akbank Gayrimenkul Müzayedesi

Akbank gayrimenkul müzayedesi. Akbank T. A. Ş. Mensupları Tekaüt Sandığı Vakfı Gayrimenkulleri' nin satışları açık artırma usulü ile gerçekleştirildi. 29 gayrimenkulün bulunduğu 20 gayrimenkul satıldı...

Gayrimenkul mü, mevduat faizi mi?

Coldwell Banker Akademi Gayrimenkul Danışmanı Serkan Gök, Emlak Sektörü hakkında önemli açıklamalar yaptı. Serkan Gök açıklamasında sektördeki yükselişin en büyük nedeninin enflasyon olduğunu dile getirerek, en iyi yatırım aracının gayrimenkul olduğunu kaydetti.

Akbank'tan emeklilere Kasım ayı müjdesi: Emekli promosyon rakamları güncellendi

Akbank, Kasım ayıyla birlikte emekli vatandaşlarına yönelik sevindirici bir haberle gündeme geldi. Banka, emekli promosyon rakamlarında önemli bir güncelleme yaptığını resmi olarak duyurdu. Bu güncelleme, emekli vatandaşlarının ekonomik durumunu olumlu yönde etkilemeyi hedefliyor. İşte Akbank'ın gün

Akaryakıtta eşi benzeri görülmemiş indirim! Resmen açıklandı! Tüm detaylar bu haberde!

Türkiye’nin en büyük bankalarından Akbank, Axess müşterilerine özel akaryakıt kampanyası hazırlayarak akaryakıt harcamalarından 120 TL indirim kazanılacağını açıkladı. Akbank, kampanyanın 30 Eylül’de sona ereceğini ve bu nedenle, müşterilerin acele etmesi gerektiğini duyurdu.

Akbank açıkladı... 2 gün içerisinde bunu yapana 2 bin TL karşılıksız olarak verilecek

Bankalar müşterilerini çekmek için kampanya yürütmeye devam ediyor. En çok kampanya yapan bankalardan biri haline gelen Akbank da müşterilerine karşılıksız 2 bin TL verecek. Ancak parayı almak isteyenlerin yapması gereken bir şey var.

Akbank müşterisi olan herkese 7.000 TL verilecek. Paraya ihtiyacı olan herkes baksın

Akbank'tan müşterilerine yönelik çok önemli bir açıklama geldi. Paraya ihtiyacı olan vatandaşların mutlaka bakması gerekiyor.

Ses Concept Gayrimenkul Müşavirliği Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Ses Concept Gayrimenkul Müşavirliği Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe’de 500.000,00 TL sermeye bedeli ile Eser Soğle ve Yunus Yasin Bostancı ortaklığıyla kuruldu.

Arabası olanlara müjde! Resmen açıklandı! Duyanlar kulaklarına inanamayacak!

Arabası olan ve otomotiv servis, bakım ve lastik harcaması yapacak kişilere müjdeli haber Akbank’tan geldi. Akbank, Axess müşterilerinin bu alana yönelik yapacakları alışverişe 12 aya varan taksit imkânı sağlayacağını duyurdu.

Akbank son kez duyurdu! Akbank müşterileri hemen baksın!

Carrefoursa ile güçlerini birleştirerek yeni bir kampanya hazırlayan Akbank, kampanya kapsamında hediye chip-para vereceğini açıkladı. Akbank, Axess müşterilerinin Carrefoursa’dan yapılan alışverişlerden 100 TL kazanacağını duyurdu.

Akbank bu parayı almanız için bugünün son olduğunu duyurdu!

Akbank, düzenlediği kampanya kapsamında tüm müşterilerine 300 TL hediye edeceğini duyurdu. 30 Haziran’ın son katılım tarihi olduğunu paylaşan Akbank, Axess müşterilerine özel düzenlediği kampanyanın katılım şartlarını da paylaştı.

Akbank büyük çıldırdı. Müşterilere 7.200 TL para verecek!

Akbank'tan müşterilerini çok sevindirecek bir kampanya açıklaması geldi. Banka tarafından hazırlanan yeni kampanyaya göre Akbank haziran ayında müşterilerine yönelik 7.200 TL hediye verecek ancak bunun detayları var gelin birlikte bakalım...

Ehil Gayrimenkul Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ehil Gayrimenkul Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Ömer Ayın tarafından kuruldu.

Akbank’tan Büyük Fırsat. Harcadığınız para geri size ödenecek

Akbank'tan müşterilerine yönelik büyük bir fırsat geldi. Banka, harcamaların yarısını müşterilerine geri ödeyecek. Peki bu nasıl mümkün olabilir? İşte detaylar...

Akbank'tan müşterilerine müjde! ihtiyaç kredisi 50 bin TL olarak veriyor!

Akbank, müşterilerinin ihtiyaçlarını karşılamak adına kredi imkanlarını genişletmeye devam ediyor. Bu doğrultuda, banka 50 bin TL'lik kredi sağlama sözü verdi ve bunu uygun bir faiz oranıyla sunacağını bildirdi.

Akbank Gayrimenkul Müzayedesi Haberi

Akbank Gayrimenkul Müzayedesi

Akbank gayrimenkul müzeyedesi yapıldı. Gayrimenkuller Akbank T.A.Ş. Mensupları Tekaüt Sandığı Vakfı Gayrimenkulleri açık artırması ile satıldı.


Beşiktaş'taki gayrimenkul 9 milyon 480 bin liraya, Karaköy'deki gayrimenkul 47 milyon 200 bin liraya, Gayrettepe2deki gayrimenkul 28 milyon 100 bin liraya, Beykoz'dakigayrimenkul 3 milyon 125 bin liraya, Kadıköy'deki gayrimenkuller 175 bin lira ile 320 bin lira arasında değişen fiyatlara satıldı. 


29 gayrimenkulün satışa çıktığı müzayedede 20 gayrimenkulün satışı gerçekleştirildi.


Melek...