16 / 05 / 2024

akçaköy yatırımları

akçaköy yatırımları

Trabzon Büyükşehir Belediyesi ekipleri Akçaabat ilçesinin Akçaköy Mahallesi’nde asfaltlama çalışmalarını sürdürdü. Mahallede yaklaşık 2,5 kilometrelik yol Büyükşehir Belediyesi tarafından asfaltlandı...

Altında balans ayarı bozuldu! Altın fiyatları resmen çakıldı! Yatırımcılar neye uğradığını şaşırdı!

Güçlü dolar ve ABD tahvillerinin, alternatif yatırımları cazip hale getirmesi ile beraber altın fiyatları resmen çakıldı. Uzmanlar altının 1.900 doların üzerine çıkması için doların ve tahvil getirilerinin zayıflaması gerektiğini söylüyor.

Akyapı yatırımlarına tam gaz devam ediyor!

Son bir yıl içinde Limonlu Bahçe Konakları, Metkap ve Big Country projeleriyle 3 milyar TL'lik yatırıma başlayan Akyapı, inşaatlarına son sürat devam ederken yeni projeleri için de arsa yatırımları yapıyor. Başta sanayi ve ticari projeleri için hazırlıkta olan Akyapı, Dudullu, Hadımköy, Başakşehir v

Yabancıların gayrimenkul yatırımlarının yüzde 22,1'i vatandaşlık için!

Ülke genelindeki vatandaşlık edinimi için yabancı yatırımında İstanbul, Antalya ve Ankara ilk üçe yerleşirken, Megakent İstanbul’daki yabancı yatırımlarında da Esenyurt, Beylikdüzü ve Başakşehir ilk üçte bulunuyor.

İnşaat yatırımları ile büyüme devam edecek!

Yılın ilk çeyreğin büyüme rakamlarını yorumlayan Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın, inşaat yatırımları ile büyümenin hızlanacağını dile getirdi.

Hamdi Akın: Yatırımlarımızda start up’ların payı artacak!

2021'de ciddi birleşme ve satın almalar olmasını bekleyen Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın, bu süreçte start up'lara yatırımların artacağını öngörüyor. Akfen'in de özellikle teknoloji ve biyokimya start up'larına yatırım yapacağını söylüyor.

Ali İlhan AK, Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları'nın ayrıldı!

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları'nın Mali İşlerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ali İlhan AK görevinden ayrıldı...

Bursa’da Akıllı Şehircilik yatırımları hızlandı!

Her yıl yaşanabilir şehirler sıralarda yer alan Bursa’da, Akıllı Şehircilik yatırımlarına hız verildi. Bursa Büyükşehir Belediyesi’ne Birleşik Krallık Refah Fonu’ndan 3.2 milyon pound hibe desteği geldi

Silverhome Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Silverhome Turizm Yatırımları Anonim Şirketi bugün Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Başak Kübra Gül Beyaz, Mehmet Gül, Mustafa Kubilay Gül, Salih Gül, Seda Aydın Yürütken ortaklığında kuruldu.

Manisa Soma yatırımları masaya yatırıldı!

AK Parti Manisa İl Başkanı Berk Mersinli, Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi ve Soma Belediye Başkanı Ali Tulup, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ü ziyaret etti. Toplantıda Soma yatırımları konuşuldu.

İstanbul’a yapılan yatırımlar artacak!

17 yıllık AK Parti döneminde İstanbul’a yapılan yatırım tutarı toplamda 303 milyar 84 milyon Türk Lirası'na ulaştı. Yeni dönemde de artarak sürecek yatırımlar arasında Kanal İstanbul ve şehir hastaneleri gibi bir çok prestijli projeler de bulunuyor.

Dedeman, Smart by Dedeman yatırımlarına devam edecek!

İlk akıllı konsept otelini yaklaşık 13 milyon dolarlık bir yatırım maliyeti ile Nisan 2019'da İstanbul-Şişli'de açmayı planlayan Dedeman Grubu, büyük şehirlerde Smart by Dedeman yatırımlarına devam edecek. 

Türkiye ulaştırma yatırımlarına son sürat devam edecek!

Türkiye, yeni dönemde de ulaştırma yatırımlarını arttırarak sürdürecek. AK Parti'nin seçim beyannamesine göre, gelecek dönemde Türkiye'nin ulaştırma altyapısının güçlendirilmesine yönelik önemli çalışmalar yürütülecek. 

AK Parti sosyal konut yatırımlarına devam edecek!

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan seçim beyannamesini açıkladı. AK Parti yeni dönemde sosyal konut yatırımlarına devam edecek...

akçaköy yatırımları Haberi

akçaköy yatırımları


Trabzon Büyükşehir Belediyesi ekipleri Akçaabat ilçesinin Akçaköy Mahallesi’nde asfaltlama çalışmalarını sürdürdü. Mahallede yaklaşık 2,5 kilometrelik yol Büyükşehir Belediyesi tarafından asfaltlanırken Muhtar Rasim Memiş Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’na hizmetlerinden ötürü teşekkür etti.


Memiş, “Mahallemizde şuanda asfalt çalışması yapıyoruz. Ayrıca Pınarbaşı mevkiinde Trabzon İçmesuyu ve Kanalizasyon İdaresi (TİSKİ) ekiplerimiz çalışma yapıyor. Yine devamında burada 750 metre betonlama yapılacak. Havalarda güzel gidiyor. Allah’ın (c.c.) izniyle Büyükşehir Belediyemiz sayesinde bu işleri bitireceğiz. Bu işler sabır gerektiren işlerdir.


Büyükşehir ile tüm işlerimizi yapıyoruz. Başkanımız Sayın Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’na ve emek veren tüm mesai arkadaşlarına çalışmalarından ötürü teşekkür ediyorum” diye konuştu. 



Trabzon Büyükşehir...