28 / 04 / 2024

akdeniz son depremler

akdeniz son depremler

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi Deprem Araştırma Enstitüsü verilerine göre, saat 01.34'te Akdeniz Oniki Adalar açıklarında 5,1 büyüklüğünde deprem meydana geldi..

Akdeniz'de 4.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi!

Akdeniz’de Girit adası açıklarında saat 17:54’te 4.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Yunanistan'ın Girit Adası açıklarında 4.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi...

Akdeniz'de 4 büyüklüğünde deprem!

Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) Deprem Dairesi Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, saat 05.35'te, Akdeniz Doğu Baseni 'nde 4 büyüklüğünde deprem kaydedildi.

Akdeniz'de 4.4 büyüklüğünde deprem meydana geldi!

Afet ve Acil Durum Yönetimi (AFAD) Başkanlığı Deprem Dairesi Başkanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, Muğla'nın Datça ilçesi açıklarında, 01.24'te Akdeniz doğu baseninde 4,4 büyüklüğünde deprem oldu.

Akdeniz'de 4.4 büyüklüğünde deprem meydana geldi!

Afet ve Acil Durum Yönetimi (AFAD) Başkanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre saat 01.24'te merkez üssü Akdeniz - Doğu Baseni (Muğla açıkları) olan 4.4 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Akdeniz'de 4,3 büyüklüğünde deprem!

Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) internet sitesinden alınan bilgiye göre, saat 00.30 'da Akdeniz doğu baseninde 4,3 büyüklüğünde deprem kaydedildi.

Akdeniz'de 4 büyüklüğünde deprem!

Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'ndan (AFAD) yapılan açıklamaya göre, saat 00.54'te Akdeniz doğu baseninde 4 büyüklüğünde deprem kaydedildi. Deprem 35 kilometre derinlikte gerçekleşti.

Akdeniz'de 4 büyüklüğünde deprem meydana geldi!

Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığından (AFAD) yapılan açıklamaya göre, saat 16.41'de Akdeniz Doğu Baseni'nde 4 büyüklüğünde deprem kaydedildi. Deprem, yerin 20,90 kilometre derinliğinde gerçekleşti.

Akdeniz'de 4.6 şiddetinde deprem meydana geldi!

Akdeniz'de bu sabah 06.10'da 4 şiddetinde bir deprem meydana geldi. Saat 09.10'da Akdeniz'de 4 şiddetinde bir deprem daha yaşandı. 09.48'de ise bu kez Oniki Adalar açıklarında 4.6 şiddetinde bir deprem kaydedildi.

Akdeniz'de 4,2 büyüklüğünde deprem!

Akdeniz'de 4,2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığından (AFAD) yapılan yazılı açıklamaya göre, Akdeniz doğu baseninde kaydedilen deprem, saat 09.01'de gerçekleşti.

Akdeniz'de 5,2 büyüklüğünde deprem!

Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığından yapılan yazılı açıklamaya göre, Antalya'nın Kemer ilçesi açıklarında kaydedilen 5,2 büyüklüğündeki deprem, saat 00.03 'te gerçekleşti.

Akdeniz'de 5,2 büyüklüğünde deprem meydana geldi!

Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığından yapılan yazılı açıklamaya göre, Antalya'nın Kemer ilçesi açıklarında kaydedilen 5,2 büyüklüğündeki deprem, saat 00.03 'te gerçekleşti.

Akdeniz'de 4,1 büyüklüğünde deprem!

Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) internet sayfasından edinilen bilgiye göre, saat 12:04'te Akdeniz Doğu Baseni 'nde 4,1 büyüklüğünde deprem kaydedildi.

Akdeniz'de 3,5 büyüklüğünde deprem!

Başbakanlık Afet Ve Acil Durum Yönetimi, Deprem Dairesi Başkanlığı verilerine göre Akdeniz'de 3,5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Saat 08.41'de yaşanan sarsıntı 10,4 kilometre derinlikte kaydedildi.

Isparta'da 5,1 büyüklüğünde deprem!

Kandilli Rasathanesi, Isparta'da 5,1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğini duyurdu, AFAD Deprem Dairesi Başkanlığı ise depremin merkez üssünü Burdur Ağlasun, büyüklüğünü ise 4.8 olarak açıkladı

İTÜ'lü uzmandan son dakika deprem açıklaması: Kırılmayan faylar var: 6.5, 7 ve 7.5 büyüklüğünde depremler olacak!

İTÜ'den  Prof. Dr. Tuncay Taymaz, bir son dakika deprem açıklamasında bulundu ve tek tek riskli bölgeleri sıraladı. İşte o açıklama... 

Son dakika! Akdeniz'de 4.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi...

Akdeniz'de 4.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Yapılan açıklamada, depremin derinliği 7.07 kilometre olarak ölçüldü. İşte ayrıntılar...

SON DAKİKA DEPREM: Akdeniz’de 4.3 büyüklüğünde deprem!

Son dakika... Kandilli Rasathanesi Akdeniz’deki Girit Adası’nda 4.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

SON DAKİKA! Hatay’da 4.9 şiddetinde deprem! Çevre illerden de hissedildi!

6 Şubat deprem felaketinin ardından 9 ay geçmesine rağmen bölgede depremler meydana gelmeye devam ediyor. Son olarak, AFAD ve Kandilli Rasathanesi’nden alınan bilgilere göre, Hatay’da 4.9 şiddetinde deprem oldu.

Son dakika! Kahramanmaraş'ta deprem!

Paylaşılan son dakika detaylarına göre Kahramanmaraş'ta deprem meydana geldi. 6 Şubat depremlerinden sonra bölgede artçılar hız kesmeden sürerken AFAD ve Kandilli Rasathanesi son depremler listesine göre sabah saatlerinde Afşin merkezli bir sarsıntı yaşandı

SON DAKİKA! Akdeniz ve Ege Denizi’nde peş peşe deprem! 4 şiddetinde deprem oldu!

AFAD ve Kandilli Rasathanesi’nden alınan bilgilere göre, Akdeniz ve Ege Denizi’nde peş peşe deprem oldu. Saat 02.22’de Akdeniz’de meydana gelen 3.4 şiddetindeki depremin ardından, 02.50’de de 4 Ege Denizi’nde 4 şiddetinde bir deprem meydana geldi.

SON DAKİKA! Kahramanmaraş'ta deprem!

AFAD ve Kandilli Rasathanesi'nin resmen açıkladığı son dakika verilerine göre, Kahramanmaraş Andırın'da 3.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. İşte AFAD'ın yayımladığı 3 Kasım 2023 son depremler listesi...

SON DAKİKA! Kahramanmaraş'ta 4,2 büyüklüğünde deprem meydana geldi

AFAD ve Kandilli Rasathanesi'nin açıklamış olduğu son dakika verilerine göre, Kahramanmaraş'ın Göksun İlçesinde 4.2 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. İşte haberin ayrıntısı ve 30 Ekim 2023'te meydana gelen son depremler listesi...

SON DAKİKA! İzmir'de deprem!

AFAD ve Kandilli Rasathanesi'nin açıklamış olduğu son dakika verilerine göre, İzmir Menderes'te 3.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. İşte AFAD'ın yayımladığı 29 Ekim 2023 son depremler listesi...

SON DAKİKA! Elazığ'da deprem!

AFAD ve Kandilli Rasathanesi'nin açıkladığı son dakika verilerine göre, Elazığ'da 3.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. İşte Kandilli Rasathanesi'nin yayımladığı 27 Ekim 2023 son depremler listesi...

SON DAKİKA! Malatya’da deprem!

6 Şubat deprem felaketinin ardından yaklaşık 9 ay geçmesine rağmen hâlâ deprem bölgesinde depremler olmaya devam ediyor. Son olarak, Kandilli Rasathanesi’nden alınan verilere göre, Malatya’da 3.1 şiddetinde deprem meydana geldi.

SON DAKİKA! 4.2 büyüklüğünde deprem!

AFAD ve Kandilli Rasathanesi'nin açıkladığı son dakika verilerine göre, Akdeniz'de 4.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. İşte Kandilli Rasathanesi tarafından yayımlanan son depremler listesi...

SON DAKİKA! Akdeniz’de 3.8 şiddetinde deprem!

AFAD ve Kandilli Rasathanesi’nden alınan verilere göre Akdeniz’de deprem meydana geldi AFAD, depremin 3.8 şiddetinde olduğunu, Kandilli Rasathanesi ise 3.6 şiddetinde olduğunu duyurdu.

akdeniz son depremler Haberi

akdeniz son depremler

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi Deprem Araştırma Enstitüsü verilerine göre, saat 01.34'te Akdeniz Oniki Adalar açıklarında 5,1 büyüklüğünde deprem meydana...