20 / 07 / 2024

akenerji iştiraki akka elektrik kapandımı

akenerji iştiraki akka elektrik kapandımı

Akenerji Elektrik Üretim A.Ş, iştiraki olan ve tasfiye halindeki Akka Elektrik Üretim A.Ş.'nin terki ticaret edilerek feshedildiğini Kamuyu Aydınlatma Platformu'na yazılı bir açıklama ile duyurdu...

KİPTAŞ personel alımı yapacak! KİPTAŞ 2024 personel alımı için nereden, nasıl başvurulur? 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ'ın personel alımı yapacağı açıklandı. Peki KİPTAŞ hangi pozisyonlar için personel alacak? 

KİPTAŞ ve Şişli Belediyesi arasında kentsel dönüşüm protokolü! 24 proje alanında 407 bağımsız birim dönüştürülecek! 

Şişli Belediyesi ile İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) iştiraki KİPTAŞ arasında kentsel dönüşüm protokolü ile Şişli’de uzlaşmanın sağlanmış olduğu toplamda 24 proje alanında 407 bağımsız birimin dönüştürülecek.

İçerenköy Carrefour arazisindeki 1.402 konutluk yeni proje resmen başlıyor! 

Kalyon Kentsel Proje Yatırımları'nın iştiraki Kozyatağı İnşaat'ın Ataşehir İçerenköy'deki Carrefour arazisindeki yeni projesinin inşaatı resmen başlıyor. Geçtiğimiz günlerde kapalı satışa çıkan projede metrekare fiyatları 3 bin 600 dolar olarak belirtilmişti.

İçerenköy Carrefour arazisinde başlatılan 1.402 konutluk yeni projede kapalı satış başladı!

Kalyon Kentsel Proje Yatırımları'nın iştiraki Kozyatağı İnşaat'ın İstanbul Ataşehir İçerenköy'deki Carrefour arazisinde inşa edeceği yeni projesinde kapalı satışlar başladı. Kalyon ve Gülaylar Group'un ortak yürüttüğü satışta metrekare fiyatları 3 bin 600 dolardan başlıyor. 

KİPTAŞ Beykoz Çiğdem Mahallesi projesinde son dakika! Kentsel dönüşüm ofisi açıldı!

Yeni projeler için düğmeye basan İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ, Beykoz Çiğdem Mahallesi'nde Kentsel Dönüşüm Ofisi’ni açtı. Söz konusu gelişmeyi KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt duyurdu...

Seyrantepe'deki polis lojmanları yeniden yapılacak! İhaleyi DAP Yapı'nın iştiraki Eltes İnşaat kazandı

İstanbul Seyrantepe'deki polis lojmanları, önce TOKİ'ye sonra Emlak Konut'a geçtiği duyuruldu. Buna göre, değerli arazisi ranta açıldı ve lüks konutlar yapılması için ihale ile bir şirkete verildi. 

KİPTAŞ Beykoz Çiğdem Mahallesi kentsel dönüşüm projesi için sahaya indi! 

Sarıyer'deki yeni projesi için çalışmalarına devam eden İBB iştiraki KİPTAŞ şimdi de Beykoz Çiğdem Mahallesi kentsel dönüşüm projesi için sahaya indi. 

KİPTAŞ'ın 2 projesinin teslimleri için geri sayım başladı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ'ın Kırlangıç Evler ve Arkatlı Evler projelerinin teslimleri için geri sayım başladı. İşte projelerin teslimleri ile ilgili detaylar...

KİPTAŞ Kırlangıç Evler teslimleri için geri sayım başladı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ'ın Beylikdüzü Gürpınar'da kentsel dönüşüm projesi olarak hayata geçirdiği Kırlangıç Evler projesinin teslimleri için geri sayım başladı.

KİPTAŞ Arkatlı Evler'in teslimleri için geri sayım başladı! 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ imzası ile yükselen Pendik Arkatlı Evler projesinin teslimleri için geri sayım başladı. Paylaşılan detaylara göre dev proje Mart 2024'te sahiplerine teslim edilecek.

KİPTAŞ'tan Bakırköy'de dönüşüm yıkımı! Cadde Bakırköy için bir adım daha atıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ, hak sahipleriyle anlaşmaya vararak, Bakırköy Kartaltepe Mahallesi’ndeki 1968 üretimi, 9 blok, 66 konut bağımsız birim ve 111 hak sahibinden oluşan İş Bankası Mensupları Sitesi İncirli parselinde yıkım yaptı.

KİPTAŞ Cadde Bakırköy satışta! İş Bankası Mensupları Sitesi'nde dönüşüm başladı!

İBB iştiraki KİPTAŞ, Cadde Bakırköy projesini satışa çıkardı. Cadde Bakırköy projesi Bakırköy'deki İş Bankası Mensupları Sitesi'nin yerinde yükselecek.

Avrupakent GYO halka açılacak! Halka arz için Sermaye Piyasası Kurumu’na başvuruda bulundu!

Avrupa Konutları’nı inşa eden Artaş Holding iştiraki Avrupakent GYO halka arz için ilk adımı attı. Sermaye Piyasası Kurumu’na başvuruda bulunan şirket, her yıl karın yüzde 50’sini temettü olarak dağıtmayı planlıyor.

akenerji iştiraki akka elektrik kapandımı Haberi

akenerji iştiraki akka elektrik kapandımı


Akenerji Elektrik tarafından yapılan açıklama şöyle:


Üzerinde herhangi bir lisans bulunmayan ve gayrı faal haldeki, Şirketimiz iştiraklerinden, Tasfiye Halinde Akka Elektrik Üretim A.Ş.'nin 24.12.2013 tarihinde gerçekleşen 2012 yılı Olağan Genel Kurul toplantısında, Şirketin 01.11.2012 tarihinden beri devam eden tasfiyesinin tüm işlem ve yasal şartlarının tamamlanmış olması dikkate alınarak, şirket tasfiyesinin toplantı günü olan 24.12.2013 tarihi itibariyle sona erdirilmesine, tasfiye artığının pay sahiplerine payları nispetinde dağıtılmasına, şirketin terki ticaret ederek feshine ve şirketin kapanması için gerekli resmi ve tüzel kuruluşlardan terkininin yapılmasına karar verilmiş olup, işbu karar 25.12.2013 tarihinde İstanbul Ticaret Sicil Müdürlüğü tarafından tescil...