14 / 05 / 2024

Akfen Holding ile akfen mühendislik

Akfen Holding ile akfen mühendislik

Akfen Holding ile aynı ortaklık yapısına sahip olan Akfen Mühendislik birleşiyor.

Akfen Holding'ten iki yeni şirket! 

Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın ve Yönetim Kurulu Üyeleri, iki yeni şirket yatırımına imza attı. Akfen Holding, Şişli'de toplam 82 milyon 761 bin 692 TL'ye iki yeni şirket kurdu. İşte o iki şirket ile ilgili merak edilenler... 

Akfen Holding servetini yatırıma dönüştürecek!

Forbes Dergisi yazarlarından Nilgün Balcı Çavdar,  Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın ile röportaj gerçekleştirdi. Hamdi Akın, piyasa değerlerinin 130 milyon dolar civarında olduğunu belirtti...

Akfen Holding 150 milyon TL’lik tahvil ihracı yaptı!

Akfen Holding’in yurt içindeki kurumsal yatırımcıların yanı sıra nitelikli bireysel yatırımcılara yönelik çıktığı 100 milyon liralık tahvil ihracı yatırımcılardan gelen yoğun ilgiyle 150 milyon liralık satış ile tamamlandı.

Akfen Holding ile Akfen Mühendislik birleşiyor!

Akfen Holding ile aynı ortaklık yapısına sahip olan Akfen Mühendislik'in tasfiyesiz ve bir bütün halinde Akfen Holding'e katılması suretiyle birleşmesine karar verildi. 

Akfen Holding ile Akfen Mühendislik birleşiyor!

Akfen Holding ile aynı ortaklık yapısına sahip olan Akfen Mühendislik birleşiyor.

Akfen Holding 2017'nin 3 aylık faaliyet raporunu yayınladı!

Akfen Holding 1 Ocak 2017 ile 31 Mart 2017 dönemine ilişkin faaliyet raporunu yayınladı.

Akfen Holding Doğu'daki fırsatları değerlendirecek!

Akfen Holding'in genç kuşak temsilcileri Pelin ve Selim Akın, 15 Temmuz darbe girişimini ve Moody's'in not indirimini değerlendirdi: "Çok net söyleyebilirim ki bizde 'pause' yok. Daha çok çalışacağız. Hükümetin attığı çok fazla adım da var. Doğu'daki fırsatlarla ilgileniyoruz."

Akfen Holding 13.3 milyonluk faiz ödemesi yaptı!

Akfen Holding tarafından ihraç edilen 200 milyon TL tahvilin 5. kupon ödeme dönemine ilişkin 13 milyon 327 bin 799,73 TL'lik faiz ödemesi bugün itibarıyla yapıldı.

Akfen Holding'in 6. kupon faizi yüzde 6,09!

Akfen Holding tarafından ihraç edilen 200 milyon TL tahvilin 23 Mart 2017 tarihinde yapılacak olan 6. kupon ödeme dönemine ilişkin faiz oranı yüzde 6,0954 olarak kesinleştirildi.

Akfen Holding 1.7 milyonluk faiz ödedi!

Akfen Holding tarafından ihraç edilen 60 milyon TL tahvilin 7. kupon ödeme dönemine ilişkin 1 milyon 769 bin 999,10 TL'lik faiz ödemesi bugün yapıldı.

Akfen Holding'in yatırımlarına 200 milyon dolarlık öz kaynak!

Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın, enerji sektöründeki yenilenebilir enerji yatırımları için EBRD ve IFC ile sözleşme imzaladı. ''Ortaklık kapsamında sağlanacak 200 milyon dolarlık öz kaynağı projelerimiz ile önümüzdeki dönemde hayata geçireceğimiz projelerde kullanacağız''dedi.

Akfen Holding'den hisse satış açıklaması!

Akfen Holding bazı basın ve yayın kuruluşlarında yer alan TAV Havalimanları, Mersin Uluslararası Limanı ve Akfen Yenilenebilir Enerji'de hisse satışı hakkında yer alan haberler için açıklamalarda bulundu.

Akfen Holding'ten hisse satışı açıklaması!

Akfen Holding'den basında çıkan haberlerde bahsi geçen iştiraki olan TAV Havalimanları, Mersin Uluslararası Limanı ve Akfen Yenilenebilir Enerji'de bir hisse satış planının söz konusu olmadığını açıkladı.

Akfen Holding ile akfen mühendislik Haberi

Akfen Holding ile akfen mühendislik

Akfen Holding, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) birleşmeye ilişkin bildirim yayınladı.

Akfen ile aynı ortaklık yapısına sahip olan Akfen Mühendislik A.Ş.'nin 6102 Sayılı Türk Ticaret Kanunu'nun 136 ve devamı maddeleri hükümleri ile 5520 sayılı Kurumlar Vergisi Kanunu'nun 19 ve 20. maddeleri hükümleri dairesinde tasfiyesiz ve bir bütün (kül) halinde Akfen Holding'e katılması suretiyle birleşmesine ve birleşme işleminin TTK'nun 155 ve devamı hükümleri uyarınca "Sermaye şirketlerinin kolaylaştırılmış şekilde birleşmesi" düzenlemelerine uygun olarak yapılmasına karar verildi.


Akfen'in KAP açıklaması:
Şirketimiz Yönetim Kurulu'nun 05.01.2018 tarih 2018/01 nolu kararına istinaden;

Şirketimiz ile aynı ortaklık yapısına sahip olan Akfen Mühendislik A.Ş.'nin 6102 Sayılı Türk Ticaret Kanunu'nun 136 ve devamı maddeleri hükümleri ile 5520 sayılı Kurumlar Vergisi Kanunu'nun 19 ve 20. maddeleri hükümleri dairesinde tasfiyesiz ve bir bütün...