25 / 07 / 2024

akılı ev aletleri Siber saldırı

akılı ev aletleri Siber saldırı

Güvenlik analistleri, Cuma günü çok sayıda popüler web sitesini etkileyen siber saldırıda korsanların kamera ve yazıcı gibi internete bağlanabilen ev aletlerini kullandıklarını söyledi.

Deprem korkusuna son! Akıllı mobil capsül ev geliyor!

6 Şubat Kahramanmaraş depreminin ardından beklenen İstanbul depremi ve ülkemizin deprem bölgesi olması gerçeği güvenli yaşam alanları arayışını başlattı. İşte ''Akıllı mobil capsül evler'' deprem korkusunu ortadan kaldırmak için geliyor. Peki akıllı mobil capsül ev nedir, özellikleri neler?

Vestel’den küçük ev aletleri ve süpürgelerde 3 al 2 öde kampanyası! Son gün 15 Eylül!

Beyaz eşya, küçük ev aletleri ve elektrikli süpürge denilince akla ilk gelen markalardan Vestel, çok ses getirecek bir kampanyaya imza attı. Vestel, küçük ev aletleri ve süpürgelerde 3 al 2 öde kampanyasını başlattı.

Dyson küçük ev aletleri uygun fiyatlarla satışta! 15 Aralık 2022 fiyat listesi…

Sevilen küçük ev aletleri markası Dyson'da fiyatlar ne kadar? Dyson'da küçük ev aletleri kaç TL'den satılıyor? İşte 15 Aralık 2022 fiyat listesi...

Renkli ve retro bir marka! Smeg küçük ev aletleri 24 Eylül 2022 fiyat listesi….

Smeg, herkes tarafından renkli tarzıyla çok sevildi. Yumuşak hatları olan küçük ev aletleri, her evde kendine yer buldu. Fiyatıyla herkesi hayrete düşürürken, tarzıyla çok sevildi. Sizin için uygun fiyatlı Smeg ürünleri araştırdık. İşte, Smeg küçük ev aletleri 24 Eylül 2022 fiyat listesi….

Çekilişe katıl, Bosch ev aletleri kazanma fırsatı yakala!

31 Ekim 2022  tarihine kadar bosch-home.com.tr/cekilisfirsati sayfasında yer alan formu doldurup, ankete katılanlara çekilişle donduruculu buzdolabı, bulaşık makinesi ve şarjlı dik süpürgenin de aralarında olduğu hediyeler veriliyor. İşte Bosch’un çekilişle ev aletleri dağıttığı kampanyanın detaylar

Şok markette küçük ev aletleri indirimde! İşte 21-27 Eylül fiyat listesi...

Her hafta birbirinden indirimli ürünlerden oluşan kataloglarıyla müşterilerine çeşitli fırsatlar sunan Şok'tan küçük ev aletleri indirime girdi. İşte 21-27 Eylül tarihleri arasında geçerli olacak kampanyaya dahil edilen ürünler ve fiyat listesi...

DYSON küçük ev aletleri 12 Eylül 2022 fiyat listesi…

Küçük ev aletleri markası DYSON yeni çıkan modelleriyle fiyatlarında güncellemeye gitti.

İnşaat maliyetlerindeki akıl almaz artış ev almak isteyenlerin hayallerini yıktı! İnşaat maliyet endeksi 11 Mayıs 2022

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Mart ayına yönelik İnşaat maliyet endeksi rakamlarını açıkladı. Açıklanan verilerin akıl almaz şekilde attığını gören vatandaşların ev alma hayalleri yıkıldı. Peki 2022 İnşaat maliyetleri ne oldu? 2022 inşaat birim maliyetleri kaç arttı?

Sinan Akçıl ve Burcu Kıratlı Riva'da geceliği 5 bin TL'ye ev kiraladı!

Burcu Kıratlı ile boşanmasının ardından yeniden bir araya gelen Sinan Akçıl, Riva'da geceliği 5 bin TL'ye ev kiraladı.

Elite Concept'ten akıllı ev konsepti!

Şua İnşaat, tüm projelerini sürdürülebilirlik anlayışıyla hayata geçiriyor. Fikirtepe'deki son projesi Elite Concept, akıllı ev konsepti ile yüksek enerji ve su tasarrufu sağlıyor.

Atma Geri Dönüşüm Yazılım Ve Akıllı Ev Donanımları İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Atma Geri Dönüşüm Yazılım Ve Akıllı Ev Donanımları İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Abdul Naser  Albasha, Abdulatıf Alsawadı, Abdullah Albasha, Ahmad Alsawadı ve Faısal Borgolah ortaklığında kuruldu. 

Elite Concept akıllı ev konseptiyle yüksek tasarruf sağlıyor!

Elite Concept, 24 katlı 3 blokta 785 konut, 26 ticari ünite ve sosyal yaşam alanlarından oluşuyor. Elite Concept, akıllı ev konsepti ile yüksek enerji ve su tasarrufu sağlıyor. 

eZLO, akıllı ev sistemlerinde büyüyecek!

Comodo'nun kurucusu Melih Abdulhayoğlu tarafından kurulan ve akıllı ev sistemleri geliştiren eZLO, ABD'de sektörün güçlü oyuncularından MlOS'u satın aldı. Şirket bu sayede akıllı ev pazarındaki payını artırmayı hedefliyor… 

akılı ev aletleri Siber saldırı Haberi

akılı ev aletleri Siber saldırı

Cuma günkü saldırıda hedef alınan siteler arasında Twitter, Spotify ve Reddit de yer alıyor.


Bu siteler, kullanıcıları kendi sayfalarına yönlendirmek için Dyn adlı bir şirketin verdiği hizmetten faydalanıyor. Cuma günkü saldırı da Dyn'i hedef almıştı.


Güvenlik analistleri, saldırının evde kullanılan cihazların internete bağlanması anlamına gelen "nesnelerin interneti" üzerinden yapıldığını düşünüyor.


Dyn, kullanıcıları web sitesinin bulunduğu internet adresine yönlendiren bir "telefon rehberi" hizmeti gören DNS servisi sağlıyor. Bu tarz servisler, internet altyapısının en önemli parçalarından birini oluşturuyor.

Dyn, Cuma günü "DDos" kısaltmasıyla bilinen ve binlerce bilgisayarın servisin iş yükünü artırmak için koordineli bir şekilde mesaj göndermesi anlamına gelen "Hizmetin Dağıtılmış Reddi" (Distributed Denial of Service) saldırısına maruz kaldı.


Bu küresel olay, on milyonlarca internet sitesini etkiledi.


Saldırıyı "Mirai" yazılımı yaptı

Güvenlik şirketi Flashpoint, saldırıda "Mirai" adında bir...